Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Prosím...

Ahojky, prosím, prosím, můžete mi dát zase hlásek?

http://michaelisking.bl og.cz/0912/sonf-4-kolo a nick je Angie, moc děkuji předem...
    • dancitko

Re: Prosím...

jj jasne mas ho mit
      • angie72

Re: Re: Prosím...

V linku je mezera, bude vám to házet chybu, tak jen vymažte to, co brání udělat slovu blog celé slovo. Aby to bylo blog http://michaelisking.blog.cz/0912/s onf-4-kolo

Tady jsem to dala znovu a dobře, tak to snad bude dobrý...
  • jackson1

this is it

Ahojky, podívejte se videoklip k this is it, je to krásné,na konci velice smutné, vytvořeno režisérem Spike Lee (režíroval they dont care about us)
    http://www.youtube.com/watch?v=RLVstPC34Gw&feature=player_embedded
    • dancitko

Re: this is it

krasne uz zase brecim
    • pajusska007

Re: this is it

to je krásný video *14* *14* *14* *14* moc se tomu spikovi povedlo *14* *14* smekam pred nim...uplne me to rozbrecelo..prostě nádhera *14* *14* *14* I love you Michael...so much *14* *14* *14* miss you.. *9* *9*
  • jacksonova1

ahojik

cawky holciny tak jak je? *1*
    • mrs_jackson

Re: ahojik

moc dobre ne *9* *9*
      • jacksonova1

Re: Re: ahojik

jak to
        *9*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: ahojik

Majkí mi hrozně chybí *9* *9*
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: ahojik

jo, to mě taky..... =(
            • pajusska007

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

mě taky a šíleně *9* *9* holky poradte co mam delat..ja uz to nevydrzim..je mi strasny smutno *9* *9*
  • lask1

: )

Podporte Angie a dajte jej hlas.

http://michaelisking.blog. cz/0912/sonf-4-kolo
  • mrs_jackson

sen!

Ahoj.Holky zdál se mi ten nejkásnější sen!Nějaký lidi mě vzali k Michaelovi (když už byl mrtvej *9* )a řekli že mi, že se probudí když dokážu že ho miluju.Tak jsem ho políbila na rty a on se vážně probudil! *14* *14* *14* škoda že to byl jen sen *9*
    • jacksonova1

Re: sen!

je to je pekny sen *14* ,taky bych chtela takovy *15*
    • pajusska007

*14* jej tak to je nadhera *14* *14* *14*
      • mrs_jackson

Re: Re: sen!

já vim *14*
    • skih

hezkyyy,jj *14*
  • luuuca

???

ahoj lidi, nevíte někdo náhodou, jestli budou nějaké tréninky thrilleru v uh. hradišti nebo ve zlíně??? *7* mějte se
  • besta

hmmm jde mu to!!!

http://archiv.nova.cz/multimedia/te levizni-noviny-8-12-2009.html
  • anet.k

Pa

Mno asi se pujdu vykoupat a spat tak pa =)
    • dancitko

Re: Pa

jj papacek
  • baluska1

Madonna

Holky jak jsem sem tenkrát psala jak sem byla na tý Tranvesty show a byla tam Madonna tak sem to natočila a teď to dala na youtube..tak kdo ste registr tak mi připište koment,ale koukněte na to díky..sourry za kvalitu..
    • dancitko

Re: Madonna

jj a das semka odkaz
      • baluska1

Re: Re: Madonna

http://www.youtube.com/watch?v=DRDU HyuL-bY
        já ho zapoměla dát
        • :(((

Procpak umrel ho posloucham poraaad *9* *9* *9*
          • zdeuu

Re: :(((rorejs

nenavidim Michaela
            • Re: Re: :(((rorejs

Tak běž do pr***e *5*
            • Re: Re: :(((rorejs

hej ty co ses dostal Zdeuuemu na účet tak si hloupej když sem chceš psát svoje názory tak si zařiď svůj profil!A nelez na profil někomu jinýmu!Je to sprostý a ubohý!AMichael byl akorá hloupý v tom že si nechal udělat tu plastiku toho nakonec stálo život ale jinak to byl úžasnej člověk a měl pochopení tak si toho nech jasný!? *16*
            • hela007

Re: Re: :(((rorejs

Tak sem nelez ty kráv*/v.ole!!!!! Takové ubožáky opravdu miluju! *16* *16* *16* MJ je prostě nejlepší *14* *14* *14* Miluju ho!!! *14* *14* *14* Byl to neuvěřitelně hodný člověk, který se snažil pomáhat co nejvíce lidem,dětem,zvířatům a mnoho dalším!!! *14* *14*
            • terezias

hele to znám mě se někdodostal na účet a napsal na stránku romana ojtka že bohatý lidi maj šechno a že ty chudý si můžou políbit pr**l *10* *10*
            • zdeuu

To napsal nejakej kre**n co se midostal na ucet musim si zmanit heslo hej ses hooodne nastvana *16* *16*
        • dancitko

Re: Re: Re: Madonna

jj huste
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Madonna

JJ..možná tam přidám ještě Rumla..on tady 19.12.2008 byl z Big Bendem..a zpívat Don't worry,Be happy..tak to tam ještě dneska možná dám..sem mu dala plyšáka aa popřála mu hezký Vánoce a on mi podal ruku..hey a kámoška se málem mohla zbláznit že jí taky podal ruku...ona totiž když sme šli do šatny si pro podpis tak ona se styděla a nechtěla tam jít..no a já jí taam chtěla dotlačit..ona stála před dveřma a Ondra to viděl a volal na ní: Verčo pojď sem neboj..a ona utekla a on málem běžel za ní..ale pak sem jí ukecala a on jí řekl: Příště se nestyď..mno a pak sme šli za ním a popřáli mu ty hezký Vánoce...a byla tam i Černíková..a letost to tu je zase..
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: Madonna

jj ja bych se urco nestidela
  • jacksonova1

ahojky

ahoj holky dlouho jsem tu nebyla,tak co je novyho?a jinka jak se mate a co delate? *1* *1* *15*
    • Pomoc!

potřeboval bych pomoct...viděl sem na nově v televizních novinách nějakýho MJ imitátora z německa,ale prej pochází z usa,a znal mj osobně.Rád bych se zeptal jak se jmenuje a jestli někdy hodlá jet sem,šel bych.kdo víte plss pište na mail F.Ferbar@seznam.cz.díííky
      • alishavargas

Re: Pomoc!

chtěl se zeptat jak se jmenuje imitator Michael Jackson jmenuje se E.CASANOVA
      • alishavargas

Re: Pomoc!

CHTĚL SE ZEPTAT JAK SE JMENUJE IMITATOR MICHAEL JACKSON JMENUJE SE E.CASANOVA
    • dancitko

Re: ahojky

no novyho ani nic moc nwm jinak se nudim a je mi celkem fajn
      • jacksonova1

Re: Re: ahojky

ja se mam taky fajna uz vis co dostanes pod stromecek? *1*
        • dancitko

Re: Re: Re: ahojky

jj to co jsem si vybrala samozdrejme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit