-
trénink Thriller Příbram
ahojas..kdo říkal, že se zúčastní Thriller tance příští rok?a kdo bydlí poblíž Příbrami tak zítra se tu v Kulturáku koná 1.trénink...což je skvělé.. když tak písněte mohli bysme jít společně *3* *3* *1* -
-
Re: trénink Thriller Příbram
já se samo zúčastnim, ale na tréninky budu jezdit nejspíš do Plzně :)
-
-
KRÁL
MICHAEL BYL FAKT MOC DOBREJ. TAKOVEJ UMĚLEC UŽ BY SE NENAŠEL. *9* . V SRDCÍCH FANOUŠKŮ ŽIJE DÁL. *4* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
pa
ja valím tak pa =) *4* -
-
Re: pa
ME TOO,PÁ *14* -
Re: pa
papacek
-
-
--
holkýý,zdar *15* -
-
Re: --
cawky -
-
Re: Re: --
furtcinky je ti blbě? *9* -
-
Re: Re: Re: --
jj je -
-
Re: Re: Re: Re: --
ouvej...já cu strašně pomoct,ale newim jak -
-
Re: Re: Re: Re: Re: --
no tak to nwm sama
-
-
-
-
-
-
ipod nano
Jako ja mam tedko si vycistit veci na kone vite co to je??rajtky,chupsy,boty,oslintanou vestu,jeste ze se nemusi cistit helma rukavice a bicik to by mne asi hraablo
*15* ke vsemu jsem si nechala ipos nano v aute a nemuzu poslouchat Majkího!!Hlavne pred spanim!! *9* -
-
Re: ipod nano
Tohle není diskuse o koních ...
A mimochodem správnej koňák by měl všechno, co se týká koní dělat s radostí ne si stěžovat, jak je to otravný .. -
-
Re: Re: ipod nano
Dyt ja si nestezuju...Ale cistit to kazdy den....Mne to bavi ale jenom si delam srandu....Neni to diskuse o konich ale nekdko tky treba napise jak se mne a co dela tak ja jsem to naspala tky!!Tag sry *15* -
jj to jo
-
-
Tak pa holky uz musim jit! *15* *14* -
-
pa -
-
Re: Re: Re: ipod nano
zdááár *4*
-
-
papaa
tak se mej krasne papaček
-
-
jj to musí bejt fakt dřina =( jo poslala jsem ti na lide dva obrázky zak můžeš skouknout a schválit to =) -
-
jj uz se stalo a na tom druhym vypada jako Majkí *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ipod nano
jj posílám ti další =) tak si nachystej te schvalovač *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
??
JE tu ještě sladoledka1 ? -
-
Re: ??
Tady jsem *15* -
-
Re: Re: ??
jj =) už tě vidím =) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ??
aspon ze to *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
jj já vím :D *15*
-
-
-
-
-
??
Hele holky nevíte jak se jmenuje písnička od Těžkýho Pokondra, zpívají tam Ooooo OOooo?? Taťka to ce vědět... -
-
tak to vazne nwm -
-
Re: Re: ??
já taky nee *14*
-
-
jó tak to já nwm =(
-
-
...--...
Ahojky *15* Tak uz jsem zas tu *15* Jak je ?? *14* -
-
Re: ...--...
cawky...je mi strasne spatne -
-
Re: Re: ...--...
japa to??? *7* -
-
Re: Re: Re: ...--...
to je hodne tezky -
-
Re: Re: Re: Re: ...--...
ja to pochopim:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...--...
jj presne a hodne mne to stve!! *16* -
jj to ja taky ale kdybych mu pomoct mohla to bych byla chrozne rada -
no presne *9* Mam to sami!!Nejhorsi je ze mu pomoc nemuzu *9* Ja mam porad slzy v ocich!!! *9* -
no tak nejak porat ho vidim pred ocima a slysim ho rikat at mu pomuzu ale vzdycky hned zmizy -
to chapu *3* Jako mne taky neni 2krat do smichu porad musim myslet na Majkího *9* *14* -
jj tomu verim ze to pochopis ale proste to nejde jen tak napsat
-
-
-
-
-
Re: ...--...
Hojky!!no tak já se mám úplně blbě!! *10* zejtra máme zas tu pošahanou fyziku!! *9* *15* a píšem téést,no to zas dopadnéé *15* *15* *15* -
-
JJ TO SE FAKT NEMÁŠ my jsme měli tu pošahanou fyziku tajy dneska a já nebyla ve škole páč jsem byla na kontrole na oční a potom jsem čekala dlouho na autobus tak jsem zašla do knihony a tam je upe čerstvě nová knížka o Michaelovi dovezená včera a chci ji na vánoce ale právě jsem se dozvěděla, že mi ji naši nechcou koupit *9* mno co mám dělat když ho naši nesmášíjou já upe brečím ale fakt. *9* mám slzy v očích, že ani nevidím na klávesnici *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ...--...
tak si to kup sama ne??A kolik stoji??, -
-
Re: Re: Re: Re: ...--...
však jo. já si ji koupím sama ale štve mě že už mě ji ani k těm blbým Vánocům nemůžou koupit. =( A nejvíc mě mrzí, že si o Michaelovi myslíjou, to, co by si o něm myslet neměli a co není pravda *9* to mě bolí nejvíc *9* *9* *9* *9* -
-
jinak stojí 349,- a ještě je tam jedna starší za 289,-
-
-
-
-
tak to se nemas!!MY MNELI FYZIKU DNESKA *15* ON SI STEJNAK POVIDA JENOM S KLUKAMA PROTOZE TO ZADNOU HOLKU NEBAVI...TEDA ASPON MNE NE *15* *1*
-
-
-
????
holki nevíte kdy sem přijde ten muzikál THRILLER??a kde tro bude?? -
film
dívali jste se v neděli na film Hlava státu *7* Chris Rock snad ve všech filmech kde hraje řekne něco o MJ -
-
Re: film
A co tam říkal. Neviděla jsem to. -
-
Re: Re: film
jo já sem se na to koukala on tam mluvil na jednu paní aby vypadly z baráku oni ten barák chtěli vyhodit do povětří no a on jí šel zachránit a on jí řek že to myslej vážně a že z MJ udělali bělocha.
-
-