-
*
V nedělu 13.12 v 16hod budou dávat na hudebním kanálu VIVA- speciál: Michael Jackson - fanoušci a přátelé. tak se nezapomeňte dívat *4* *14* -
-
Re: *
Super až na to že ten program nechytám *9* *9* -
Re: *
Rada bych,ale nemame ten program *15* MNeli,ale uz nemame *15* -
-
Re: Re: *
aha.. to je škoda... -
-
Re: Re: Re: *
Tak nam co to nemaj o tom povypravis ju?? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: *
OK *15* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
.. jasně a stručně *1* :P -
Re: Re: Re: Re: Re: *
*1* A pekne dopodrobna!! *15*
-
-
-
-
-
-
:)
Ahoj holky jak se máte? *4* -
-
Re: :)
šííííííííííííleně,deb ilně! horšííí už to být nemůže! *9* *9* *9* -
-
Re: Re: :)
Jak to? *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :)
protože se prostě cítím špatně,ospale,blbě a trapně... *9*
-
-
-
-
majkí:-*
ahojky vsichni:-)jak pak se mate?:-)....ju a janicko ty videa mas moc pekny:-* -
-
Re: majkí:-*
zdárec já se mám fakt .........blbě jak včera mohli vyhodit BENDIGA to není féééééééééééééér *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: majkí:-*
Děláte z toho strašnou vědu proboha .. stejně si za ani ne rok nikdo nevzpomene, kdo tam v tý superstár byl .. a ten kdo vyhraje bude jenom nějaká malá hvězdička, která to nikam nedotáhne .. se podívejte na ty ostatní .. Langerová .. neznám nikoho, kdo by jí poslouchal .. Horvát ten je obyčejnej člověk a už pomalu ani nezpívá .. Drda pomalu to samý .. nic z nich prostě nebude .. a nikdo si na ně nevzpomene .. tak to proboha tak neprožívejte .. a navíc, tady je to o Michaelovi ne o Bendigovi ani o niom ze superstáár ... :D -
-
Re: Re: Re: majkí:-*
já nic neříkám,tak hroznýho ne? co to je nějaké nj! to pro vás asi zanamená hodně,co?...jničko.voj,nebudˇzas chytrá,jo? mně to nezajímá... -
-
Re: Re: Re: Re: majkí:-*
Když už sem chodíš, tak se nauč jak se na koho reaguje .. kdybych to chtěla napsat tobě tak kliknu ODPOVĚDĚT NA PŘÍSPĚVEK u TVÉHO příspěvku .. tím chci říct, že tohle nění mířený na tebe, ale na anka(nějaký čísla) .. takže než něco napíšeš, tak se ujisti, že je to mířený na tebe .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: majkí:-*
Až to budu říkat VÁM OBĚMA, tak to poznáš to se neboj .. -
Re: Re: Re: Re: Re: majkí:-*
šmarja,furt...taky se může totiž objevit situace,že to budeš-budete říkat nám oběma,víš...(stava se to) *9*
-
-
-
-
tohle je diskuze Michaela ne Bendiga to si pis jinam *13* -
nj *9*
-
-
-
my videos,please coment,thank you
http://www.youtube.com/watch?v=RKlb KdOBV-A
http://www.youtube.com/wat ch?v=76lopMtDO6g *3* -
halooooooooo
je tu někdo??tady to asi moc nežije co?? -
-
Re: halooooooooo
Ale jedna živá duše tu je *15* -
-
Re: Re: halooooooooo
no sláva konečně tu někdo je *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: halooooooooo
sem tu i jáááá
-
-
-
-
Superstar
Ahoj holčiny, jak se daří? Moc mě potěšilo, že Šmajda postoupil. Docela mu fandím, ale měla jsem o něj strach a taky jsem si říkala, že vypadne Stará. No, nakonec to dopadlo dobře, ale i kdyby Šmajda nevyhrál, tak mu budu fandit. Jo a Michal David měl pěkný tričko Majkýho. *14* -
-
Re: Superstar
jj to měl:-D:-*
-
-
pa =(
mno už mě vyháníjou *9* mamka že prej se musím učit ale mě to tak sere *9* ach jo =( tak pa -
-
Re: pa =(
tak papaačekkkk
-
-
ahojteee
ahokkyyyyyyyyyyyyy holciny jakpak se mate??????????, *15* *15* -
-
Re: ahojteee
no,už mi bylo líp... *9* -
Re: ahojteee
ahoj =) -
-
Re: Re: ahojteee
ojkji *4*
-
-
-
holky
Holky hlásněte tady pls pro naši kamarádku Angie ať ji nekdo nepředběhne =) samozřejmě budou hlasovat ty co ještě nehlasovaly ne? to je logika :D -
-
Re: holky
juj jsem to sem nedala :D mno jinak se hlasuje pro Angie *15*
http://michaelisking.blog.cz/0911/sonf-3-kolo#pridat-komentar
-
-
Thriller dance record
uááááááááá jsem štastná!!! *15* *4* dneska jsem se dozvěděla, že v Teplicích taky bude trénink thriller dance!!! *14* už jsem se zaregistrovala a v sobotu jdu na to!!! *15* už se stašně těšim! *14* *4* *15* -
-
Re: Thriller dance record
týjo já chci aby taky byl ve Znojmě ale v tomhle okrese je Michael všem jedno *9* -
Re: Thriller dance record
To se někdo má... *15* Já to nikde moc blízko nemám a navíc v sobotu pečem cukroví... *15*
-