-
Hezký večer...
Ahojky všem, jak pak se máte? Doufám, že moooc dobře :-) -
-
Re: Hezký večer...
ahoj, ja se mam vytecne a co ty? *1* -
-
Re: Re: Hezký večer...
Taky se mám fajn. Právě jsem přišla k PC, jsem si četla a zdokonalovala se ohledně Andělů...
-
-
-
Thriller dance rekord
Ahoj, dne 10.12. od 16 hod se kona trenink v CHEBU,Kass centrum v ul.Kamenna.vice na www.thriller.estranky.cz nebo http://www.facebook.com/home.php#/e vent.php?eid=192158683526&ref=nf
a dale samozrejme jsou treninky jiz skoro po cele CR,sledujte webovky prosim. *4* -
-
Re: Thriller dance rekord
já jsem své doby byl blázen do michaela..a dodnes vím že měl užasnou muziku...ale po jeho smrti jsem sice nazbíral výstřižky ale pak jsem ho skoro přestal poslouchat......protože už nešlo ho vidět naživo...vyrojilo se sice hodně suvenýrů aod.,ale už to nebylo nazmar....a začal sem se plně vjenovat kapele kiss které jsem fandil už dřív,ale nemohl jsem se mezi jimy rozhodnout,vzájemně se zesměšnovaly a vzato bůchví jak je divný poslouchat obojí..a jen sem chtěl říct že dneska sem si ho znova pustil a uvědomil jsem si co jsem věděl už dřív..je to ůžasný člověk a to jak na vás působí te jeho hlas...to je prostě úžasné.. *3*
-
-
Ahoooj
Ahoooooooooooojky lidííí!!dlouho sem tu nebyla,tak co novýho?? *15* *15* -
pratele
ahoj polinko a jackson1 mam vas v pratelich,ze jsi me pridate taky,dekujiiii *1* *3* *15* -
-
Re: pratele
jasněuž jdu na to *15*
-
-
fotky
ty jo konečně se tady trochu začínají rozrůstávat fotky!!! *14* *4* -
-
Re: fotky
ju no sem se nudila tak sem k Majkímu pridavala fotky.. docela hodne sem jich pridala a to jeste nejsou vsecky tak doufam ze se tam někdy objeví *14*
-
-
pa
musím jít pa =) -
anet.k
Ahojky Anet, moc pěknej blog..... a ta krásná fotečka *14* *1* *1* -
dárek
to já mám objednanou taky knihu, a ještě kufr z USA s 32 dvd a 1 cd....... už se moc těším až mi příjde *1* *1* *3* *14* -
-
Re: dárek
to se mas *4*
-
-
báseň
sorry, díky přepsala jsem se *1* *3* -
Holky ahoj
Právě otevírám svůj nový blog o Michaelovi♥
určo stojí za to skouknout =) už tam něco mám =) -
-
Re: Holky ahoj
www.x-cape-michaeljackson.blog.cz -
-
Re: Re: Holky ahoj
akorát tam mám rozbitej toplist a pokouším se ho spravit =)
-
-