-
můj blog
http://my-angel-michael.blog.cz/ tak tohle je můj historicky úplně první blog!!!!! *15* zatim tam nic moc nemám a celý je to takový nic moc, já s tim ještě moc neumim no *15* *15* *15* budu moc ráda, když se tam podíváte a třeba i něco komentnete *15* *15* *4* děkujíííí *4* *3* -
-
Re: můj blog
Jéééé tys sis ho udělala? Strašně moc se ti omlovám že jsem ho nedodělala ale v obyváku byl strašněj bordel a křik(mno to víte, moje malá segra *15* ) a ja vudec nestihala a ještě mě vzal taťka internet a pak jsem musela jít. Mno moc mě to mrzí že jsem ti nepomohla =( FAKT PROMIň *9* -
-
Re: Re: můj blog
to je v pohodě. Ale teda dalo mi to práci. *15*
-
-
-
Man in the mirror
Teď sem si zapálila svíčku a pustila si Men in the Mirror... *14* -
-
Re: Man in the mirror
Já svíčku zapálim až 25.prosince protože to to bude půl roku co tu Majkí neni! *9* *9* *9* Ale ted mi hraje Human Nature *14* *14* -
Re: Man in the mirror
YeAh ta svíčka se híbe do rytmu...bože miluju takovou atmosféru...že je Majkí semnou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* 1000000x srdíška a pusinky -
-
Re: Re: Man in the mirror
TÝ JO *8* a kdy přijdeš taky za mnou Michaele?
-
-
-
zdáááárec
tak tu konečně někdo je *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: zdáááárec
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Á
-
-
Budu blečet
Hey náš pes jede dneska na kastraci a chudinka od rána nepapal..a ted sme obědvali a on tak smutně koukal...a má hnědé oči a připomínal mi Majkího jak má smutné oči z těch lží..jako né že mi připomíná psaa..ale že náš pes má smutné oči -
-
Re: Budu blečet
jááááááááj *15* prej jako mné že mi připomíná psa *15* *15* *15* *15* *15* *15* ještě aby jo *15*
-
-
;(
R.I.P -
KOukám
Koukám že jste se tu nikdo nezmínil o tričku co měl včera Michal David...já prej na naše..hele mami to tričko mi sežeňte... *15* -
-
Re: KOukám
Když jsem na něm to tričko viděla, tak jsem jen vyhrkla: Pane bože!
Taťka na mě koukal, co se děje a já úplně štestím bez sebe: On má tričko s Michaelem!
To tričko prostě chci akorát nevím, kde ho sehnat... *7*
-
-
?
Je tu někdo? Já sem tu že máme chřipkové prázdniny.. *3* -
halooooooooo
tak tady je mrtvo. -
dobrou noc MJ
ja uz letim,tak dobrou noc holky pekne se vyspete a at se vam zda o michaelu jacksonovi nejaky krasny sen *1* *15* *3* *4* *4* paaaaaaa -
ttj
tak to jo a co jinak delas?