Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Video

http://www.youtube.com/watch?v=olTm Eq0V8tM&feature=related
    Jukejte *15* *15*
  • janicka.voj

moje video,prosim okomentujte mi to

http://www.stream.cz/video/3/397810 -kral-popu-michael-jackson
    • zanesskaaaa

Re: moje video,prosim okomentujte mi to

Je to pěkný .. akorát mi po 1:55 už nic nehrálo, ale to nevadí :D .. začátek byl fakt krásnej .. a jak psala Angie s těma písničkama .. tak mě to teda vůbec nevadí, pokud tam nedají písničku, kterou nemám ráda a tuhle zbožňuju, ale mohla by tam být nějaká od Michaela .. ale chápu, že to musí být strašný vybrat jednu písničku, když se člověku líbí tolik písniček od něj, kterou by tam chtěl dát .. znám to :D .. a navíc je tady jedna malililinkatá spojitost téhle písničky a Michaela .. a tou je Kenny Ortega .. takže alespoň takhle malililinko :D:D .. ale jinak fakt krásný .. začátek ;) :)
      • angie72

Re: Re: moje video,prosim okomentujte mi to

Mě to vadí ty písničky. Někdy je krásné video a k tomu ujetý metal... A začalo mi strašně vadit, že někteří dokonce srovnávají Michaela s Patrickem Swayzem. To mi fakt vadí... Hříšný tanec krásný film, ale nelíbí se mi míchání k Michaelovi...
        • angie72

Re: Re: Re: moje video,prosim okomentujte mi to

Teda obráceně, Patricka k Michaelovi srovnávají...
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: moje video,prosim okomentujte mi to

Je srovnávají v tanci ne ? .. já bych to nesrovnávala .. protože srovnávat nesrovnávatelný je blbost .. oba jsou výborní tanečníci .. ale k čemu je srovnávat ? .. k ničemu ..
    • angie72

Re: moje video,prosim okomentujte mi to

A proč jsi k tomu nedala hudbu Michaela? Video je hezké, ale kazí to ta hudba Hříšného tance. Neber to špatně. Chtěla jsi ohodnotit, tak hodnotím...

Na Youtube to taky často dávají a je to strašný, když člověk kouká na Michaela a hraje k tomu jiná hudba...

Jinak jsi šikovná...
  • polinka

Nisha

http://www.youtube.com/watch?v=EbHy 0lxA29o&feature=player_embedded Nisha zpívá Earth Song... krásné *14* málo kdo umí zazpívat Michaela....... Michael si jí zvolil jako svého nástupce...
    • angie72

Re: Nisha

Michael jí nezvolil jako svého nástupce, nikoho nezvolil... Jen se Michaelovi moc líbil její hlas... Byla hostem v Neverlandu a Michael tam nebyl, tak jí volal a ptal se, jestli má vše co potřebuje, jestli je spokojená a tak... Vážil si jí za její hlas... Za její zpěv...
      • polinka

Re: Re: Nisha

http://www.youtube.com/watch?v=v20l lybrxQU&feature=player_embedded

"Pak mně pozvali, že můžu nějaký čas žít já a moje mamka v Neverlandu, kde jsme pak zůstali několik měsíců, a nahrávala jsem s Michaelem. Bylo to tak opravdové...vzpomínám si že pro nás připravili pokoje, všichni nám pomohli, ukázali nám naše pokoje a ty byly tak veliké..." takže Michael byl v Neverlandu s ní
      • polinka

Re: Re: Nisha

http://www.mediafax.cz/kultura/2957 154-Do-Prahy-prijede-zpevacka-Nisha -Kataria-o-ktere-Michael-Jackson-ho voril-jako-o-sve-nastupkyni
    • baluska1

Re: Nisha

*14* Yeah nemám slov...jako tak krásně zazpívaný od jinýho člověka sem to v životě neslyšela...klobouk dolu holka před tebou... *14*
  • klikárna

Ahojte holky pojdte hlasovat prosím na klikarnu Michael je až 6.
  • anka6959

přečtěte si to

Proboham, je vodět že jste tupí Britney neumí skoro vůbec zpívat! Včera bylo zrovna netu, na nejdnom webu, Britney bez playbacku: Tohle nás vyděsilo,....chacha...
    A Madonna je nejlepší, je to skutečná umělkyně, a ano ona není nejlepší zpěvačka, hlas má možná průměrný, ale proti Britney zpívá přímo skvěle! Jak jen můžete srovnávat Britney s Madonnou, jste asi pošahaní?! Madonna je někdo!!! Byl jsem na ní i žívě ted v létě, takže si tu vaši Britney dejte někam!
    A opravdu nesrovnávejte jí s Madonnou, protože to je nesmysl jí srovnávat!!! A mimochodem, to že vám řekne každý kritik že Madonna nemá skoro žádný hlas, co vám řekne o Britney? Ta totiž vůbec nezpívá, nesahá Madonně ani po paty! A mimochodem, Madonna má skvělou hudbu, něco dokázala, a Britney dokázala s prominutím HOVNO, JEDNO VELKÉ HOVNO!
    A Beyonce není 37, ty pipino, je vidět že bereš s článků, kategorie Rytmus života, a písnička Halo se nepíše Hello, ale Halo, takže si to zkontroluj! A přelož si to, Hello je ahoj, Halo je svatozář...A vůbec jako srovnávat Britney s Madonnou( to je přímo k smíchu, pane bože i PINK je stokrát větší osobnost než Britney!, a neříkejte mi tedy co jaká zpěvačka dělá za žánr, já se tu bavím o osobnosti!
    Máte patrně v hlavě seno, to vám řekne každý, komu byste řekli, že Britney je snad lepší naž Madonna,- vysmějí se vám!
    A navíc četl jsem žebříček nejvydělávajících hudebních osobností - a Britney v něm rozohodně nebyla! Nejúspěšnější zpěvačkou, jaká kdy byla na světě je jedině Madonna, kraluje tam už 25 let, dokonce porazila i Celine Dion, poičet prodaných desek jí vynesl do Guinnesovy knihy rekordů už dvakrát!
    A ted se svým výběrovým albem Celebration a i s DVD vede prodejnosti žebříčků po celém světě, i v česku je už dva měsíce První!!! Takže si říkejte co chete, ale Britney nikdy v životě nedosáhne toho, čeho Madonna, tu totiž neporazí ani takové hvězdy jako Whitney Huston, nebo U2. Dokonce v prodejích šlapala na paty i Michaelu Jacksonovi, né ted po jeho smeti, ale třeba v 90. letech byla úspěšnější než on, a to už je co říct, - Madonna je největší žijící umělkyně všech dob, a její trun Sticky and sweet je nejúspěšnější turné sólového umělce v dějinách hudby!
    Britney je nikdo!
    • zanesskaaaa

Re: přečtěte si to

Prej ''Britney je nikdo!'' .. hlavně, že Madonna se do světa hudby dostala roztahováním nohou .. pche .. Britney je skvělá .. ale to je jedno .. ten poslední odstavec je pravdivý .. si myslíte, že když Michaela obvinili ze zneužívání dětí, že jeho prodej CD a všeho nekleslo .. vždyť je to přeci jasný .. tím jak na něj bulvár tahal víc a víc špíny .. lidé tomu začali věřit .. a tu dobu jsme zažili všichni .. takže na tom trochu pravdy být musí :) .. ale to je jedno .. hlavní je to co je TEĎ .. Michael je právoplatně na prvním místě skoro všech žebříčků .. Britney se taky vzchopila a maká dál a jde jí to čím dál líp .. a Madonna .. nu jí se u nás moc nevedlo .. ale to je na názoru :D .. :)
      • angie72

Re: Re: přečtěte si to

Taky se podílela společnost Sony, když zakázali pouštět hudbu Michaela Jacksona. Tím se také vzdaloval a upadal do zapomnění... Nechci na tohle vzpomínat...
    • skih

Re: přečtěte si to

ye,ye... *9*
      • anka6959

Re: Re: přečtěte si to

mě nasral ten poslední odstavec s tím MJ
        • skih

Re: Re: Re: přečtěte si to

... *9*
  • miss.inuyasha

koukni

lidičky změnila sem novej design kouknite se www.michaeljackson-site.blog.cz můžete aj napsat jak se vám líbí do komentářich, budu ráda... jak pak se máte a co deláte?
  • miss.inuyasha

ahojky

Ahojky lidi je tu někdo?
    • baluska1

Re: ahojky

• pajka52

Re: Re: ahojky

a já.
        • skih

Re: Re: Re: ahojky

i já,iá *15*
          • skih

Re: Re: Re: Re: ahojky

to je nuda!!!!
  • baluska1

Ahoj

Ahoj..jo holky s těma dárkama nezapomeňte že v Americeto slaví až 25.12 jako den Díku vzdání...24.12 věší punčošky ale Štědrý den mají až 25.12 tak abyste to věděli...
  • anka6959

je tu někdo??

tak tady to asi moc nežije co?? jste asi všichni pochcípali??
    • skih

Re: je tu někdo??

wachoou""" *1*
  • anka6959

aaahoj

ahoj babyjak se máte?? koukali jste se na muži v černém???mě docela naštval ten konec jak řekli o MJ že je mimozemštana že má divnej převlek *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit