-
MJ
Moje babka je úplně na hlavu normálně mi do očí řekla že se MJ stal po smrti mím hrdinou!!!!!!!!!!! *16* Ale to je absolutní nesmysl já osobně bych nikdy nemohla fendit člověku jen proto že umřel *16* Ja Mj opravdu milovala a nikdy sem ho ani slůvkem neurazila a nepomluvila.Copak se mě někdy babka zeptala jestli mu fandím?????Ne nezeptala *16* Ale já jí o ničem nebudu přesvědčovat at si věří čemu chce *16* Dyt ona věří i tomu že MJ zabily plastiky!!!!!!!! -
-
Re: MJ
mm,na to má moje babička podobnej názor a dovolila si říct,že michael byl--- *16* nic si z toho nedělej... -
-
Re: Re: MJ
co si dovolila říct??no víte jak byl ten článek o to chlápkovi co před 20 lety nebo kdy to bylo obvinil NJ z pedofilie a jak se zastřelil tak si myslím že ho zpitovalo svědomí a nemoh to uníst .já sem řikala BOŽÍ MLÝNY MELOU POMALU ALE JISTĚ -
-
Re: Re: Re: MJ
on nikdy nechodil s Pamelou *7* To se jen psalo.Všäk víš jaky jsou bulváry.A myslím že to bylo někdy duben-květen.Dokážeš si to představit?????Dyt by chudáčka MJ rozdrtila svým hrudníkem.Jo to obvinění bylo před 15 lety a ten chlap se prej zabil kvůli své těžké nemoci ale já si myslím že se zabil kvůli MJ a té lži co si vymyslél *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
jo a ještě moje osmiletá!!!sestřenice řekla že je Mj hnusnej protože je mrtvej *16* *8* a celá moje podařená familie(kromě tatky a mamky kteří mají rádi MJ)se tomu začala chechtat a měli s toho druhy Vánoce *8* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Ja mam taky osmiletou sestřenici a ta MJ upe zbožnuje a říká že MJ je upe nej na celým světě -
no to by mě taky zajímalo kde na to chodí -
Mě nevadí žes to řekla ona blbá totiž fakt je.Jednou dokonce řekla že ho prej mrzelo že se udělal bílím achtěl být zase černej kde na ty ,,moudra" chodí to nechápu *8* -
jsou normální??já fakt takový lidi nechápu promin že to řeknu ale tvoje segra je blbá.a k tý PAMELE no to si nedokážu představit on a PAMELA njn bulvááááááár.to jsem ráda že to byla jenom lež
-
-
-
-
Re: Re: MJ
Byl nádhernej nadhernej a nádhernj a nic a nikdo na světě to nezmění.Jo já si třeba pamatuju jak bylo v novinách že začal chodit s Pamelou Anderson.Já jsem tomu sice nevěříla ale od té toby ¨jsem jí začala nenávidět.Ten článek mám ještě doma jako spoustu dalších co jsem si za jeho života vystřihovávala.MJ je sexy a Pamela bleeeeeeeeeeeeeeeeee *15* -
-
Re: Re: Re: MJ
kdy chodil s PAMELOU??
-
-
-
Re: MJ
co toje zanesmisly no moje babička ho nesnášela říkala že to je pedofil a buzerant a takovýhle nadávky.no a moje segra zase říká že sem ho začala obdivovat až prej co umřel ale to není pravda já sem ho milovala už před tím .já nevím co s těma lidma dneska je.všichni si myslej že sem ho začala poslouchat až ted *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *9* *9* *9*
-
-
je tu někdo??
ach jo to si ze mě děláte srandu ??to jste všichni vzdechli nebo co?? je tu nějaký mrtvo. *9* *9* *9* *9* -
-
Re: je tu někdo??
klídek -
-
Re: Re: je tu někdo??
no sláva konečně se někdo ozval
-
-
-
31.12/1.1
Holky ahoj...tohle musíte vědet...co děláte 31.12 v 19:00 spíš na co koukáte?? Já na TV Barrandov,páč od 19:00 do 20:45
Bude MICHAEL JACKSON LIVE
Je to z roku 2001 den před 11..... před tou tragédií jak letadla naletěla do těch center..tak tam bude přenos s koncertu...ro budu koukat... *14* *14* *14* -
-
Re: 31.12/1.1
Jóó to jsem se dozvěděla včera a málem jsem vyskočila ze židle .. Též budu i nahrávat ;) -
-
Re: Re: 31.12/1.1
to je z toho 30th special že jo?? no to je skvělý mi nemáme satelit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: 31.12/1.1
my taky nemáme satelit a barrandov chytáme... -
-
Re: Re: Re: Re: 31.12/1.1
a na jakým kanálu to chytáte??ale moje teta ta má satelit a na něm to chytá bez satelitu asi nejde ne??
-
-
-
Re: Re: 31.12/1.1
Super mi Tv Barandov nechytáme *16* *9*
-
-
Re: 31.12/1.1
jááá asi taky *3*
-
-
blablá
holky,doufám,že tu někdo je! *15* -
-
Re: blablá
no co,stavím se později,až tu bude živějc *5* -
-
Re: Re: blablá
zatím pá *14*
-
-
-
pá
Koukám, že tu moc živo nejní.
Já už stejnak musím, máme ředitelský volno a já mám doma moc práce. *15*
Večer se tu stavím, tak se mějte obláčkově, pá pá. -
halooooooooo
tak tady to asi moc nežije co??? -
-
Re: halooooooooo
hm, obávám se, že teď dopoledne tu bude mírně mrtvo... -
-
Re: Re: halooooooooo
já, jááááááá žiju!!! *15* sice jenom na půl, ale žiju *15* -
-
Re: Re: Re: halooooooooo
no sláááááááááva konečně se někdo ozval *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: halooooooooo
*15* *15* *15* zachránila jsem ti život, měla bys mi děkovat *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
hojky
Ahojky. Asi jste věichni v ústavech co? *15* no já jsem nemocná. *3* má to dv+ výhody: nemusím jít do školy a celej den můžu poslouchat Michaela *14* -
brú noc
dobře moji zlatí, ja už taky půjdu, vždyt zítra se možná stavím nevím jak budu mít čas a nevím či se mi bude chtít sem příst, mějte se -
-
Re: brú noc
tak papi a krasneee sniky
-
-
Pro lask1
Ahojky, jsem už jen na skok, takže se hned vypínám, až napíšu...
To video je suprový, já to viděla už asi před měsícem a strašně jsem se smála... Ráda tě zase vidím... Pááá všem krásný večer... -
-
Re: Pro lask1
ahojky
-
-
Pro ty co tu včera nebyly!
včera se rozhodlo, že dáme michaelovi společný dárek k vánocům!§ kolem šesté se tu scházíme(ikdyž jsem zjistila že promě je to blbí čas v tuhle dobu nestihám) přijdeme sem a společně složíme básničku a pak že se dá plyšák na blaonek napoštěnej heliem a pystí se to! co na to říkáte? ten balonek se musi ještě dořešit! *4* -
-
Re: Pro ty co tu včera nebyly!
no spis to helio a musime tu byt vsechny at vytvorime tu basnicku -
Basničky neumím .. helium nemám kde sehnat nešlo by vymyslet něco reálnějšího ? *15* -
-
Re: Re: Pro ty co tu včera nebyly!
to helium taky nevím!§ dneska sem se ptala všech v mím okolí, kde se dá sehnat helium nebo alespon nějakej plyn co se dává do balonku aby litali a tata na mě: počkej do léta na dožinkách je takových balonků spousta i se srdičkama!! ...si ze mě dělal srandu!! *9* *15*
-
-
To je dobrej nápad. *4*
-