-
takže...
takže budem řešit tu básničku...
včera tea napsala:
ústa sladká jako med, zní z nich krásná píseň BaD
tak to bychom tam mohli určitě zařadit -
-
Re: takže...
jj a jsem sem vcera jeste napsala tohle:ale zase si myslim ze by bylo lepsi dohromady!!Ja nwm rozhodnete vy!Ale vite kolik by bylo ve vzduchu balonku ?? A asi si myslim ze by se to Majkímu libilo vic dohromady od jeho fanousku velkej spolecnej darek!!Treba by si mohl myslet ze se jeho fanousci nemaji navzajem radi,kdyz mu nedaji nejakej velkej darek dohromady No nwm necham to na vas!!Ale napadlo mne jeste k tomu darku ze by jsme k tomu mohli pridat takovou tu vlajecku BAD nb co to je Proste kde je nakresleny on *14* *7* -
-
Re: Re: takže...
jj to by mohlo taky být *4* ale asi se pošlou peníze poštou nebo já nwm. vypadá to na těch 50? -
-
Re: Re: Re: takže...
jj 50 myslim staci,ale kdo to vsechno provede??
-
-
-
-
ahoj =)
ahoj =) strašně moc se omlouvám za zpoždění *9* je tu někdo? abychom tu mohli řešit vánoce? -
-
Re: ahoj =)
jááá *15*
-
-
!!!
Halo je tu nekdo!!???Vypada to ze ta 6.hod dneska si neplati co??? *3* -
-
Re: !!!
ja tu jsem=) a strašně moc se omlouvám za zpoždění =) tak čím začnem?
napadl vás holky nějaký verš?
-
-
presnee
Ahojky tak co jsem tu presne??Jak jsme se vcera domluvili?? *15* *15* -
-
Re: presnee
jj ja taky
-
-
Michael jackson
Ahojky lidicky ja včera byla na tom jeho filmu ten film je užasny... na konci se mi skoro chtelo brecet...... on byl proste 1 takovej človek jako on (užasnj,skvelej ...) se tu už nikde nenajde. on byl originální *14* *14* -
ahojiky
ahoooooooooooojte -
já jdu
loučím se,příjdu zítra,čaues! *4* -
-
Re: já jdu
tak papaa
-
-
..
Ahoj .. :)
Vidím Michael opět 2. .. nic si z toho nedělejte .. tady je to o něčem jiným, než o schopnostech .. takže je trošku zbytečný pořád trapně ''soutežit'' o tom, kdo je na jakým místě .. :) -
-
Re: ..
ooo moudrá zaneska promluvila *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ..
Já moudrá ? .. to těžko :D -
-
Re: Re: Re: ..
*15* to měla bejt ironie *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Blondýna no :D.. ještě k tomu z Gymplu :D .. (to znamená, že jsem to nepochopila) :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Neasi :D:D -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
já jsem bejvávala blondýna... *15* už nejsem *15* ale z gymplu jsem *15* to my jsme ta budoucí inteligence národa no... *15*
-
-
-
-
-
možná... michael je nejlepší i kdyby byl třeba na 5,ale to by se nestalo *4* -
jj konecne spravny slova
-
-
HALOOOOOOOOOOOOO
HOLKY JE TU NEKDO?????? -
-
Re: HALOOOOOOOOOOOOO
jáááááá,samo *3* -
-
Re: Re: HALOOOOOOOOOOOOO
ASPON NEKDO -
-
Re: Re: Re: HALOOOOOOOOOOOOO
hmm,posud´ sama,vnucuju se někdy? *15* podívej se níž,jestli se někomu líbí miley,mně je to jedno,myslím si svý,ale né že bych ho od toho odrazovala! to ne! -
Re: Re: Re: HALOOOOOOOOOOOOO
A CO DELAS??? -
-
Re: Re: Re: Re: HALOOOOOOOOOOOOO
jsi tu? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HALOOOOOOOOOOOOO
taky se nudim -
uff,já se docela nudím *4* -
jj jsem
-
-
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
To je tvůj názor..já ti ho neberu.Asi si to pleteš s fanklubem.A si moc malej pán na to,aby si nám říkala co máme a nemáme dělat.Nech ty holky žít! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
komu to říkáš? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
jestli je to na mně,tak já nikomu svůj názor nevnucuju a na nic si nehraju!já jen říkám,co si myslím a co si myslí většina z nás tady...já nikomu nic neříkám,věř mi a pokud ti vadím,tak se se mnou nebav,ale já jsem normální holka,která má ráda michaela,jako hodně lidí... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
Ne to nemělo bejt na tebe!..ale na "janičku voj."...když koukneš o pár stránek zpátky budeš vědít oč jde:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
aha,omlouvám se moc *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
V pohodě
-
-
-
-
-