Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skih

---

jdu na oběd,za chvílu jsem zpět *15*
    • skih

Re: ---

holky,já se stavím zas později,ju? tak za 2-3 hodinky,tak to tu prodiskutujte,bye,zatim *3*
      • skih

Re: Re: ---

kuju plány na mileyku *9*
        • dancitko

Re: Re: Re: ---

jj jasne
    • dancitko

Re: ---

jasne
  • anka6959

víte že??

v pondělí to bylo 27 let co vyšlo MICHAELOVO album THRILLER??
    • dancitko

Re: víte že??

jo jasne ze vim
      • anka6959

Re: Re: víte že??

jak to jde s tou BLBKOU CITRUSKOU??už mě sere jsem si minulej čtvrtek koupila bravíčko a tam byl článek proč ji mít rád??no to bylo děsný.
        • dancitko

Re: Re: Re: víte že??

jj presne *10* *10* *16* *16* JA JI NESNASIM
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: víte že??

holki já tu chvilku nebudu musím dělat blog.já ho mám s kámoškou a mě řekla at tam dám tu CITRUSKU aaaaaaaaaa já myslela že vyletím z kúže ona neví že jí nemám ráda.před ní dělám jako že jí mám ráda ale asi to dlouho nevydržím *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
          • skih

Re: Re: Re: Re: víte že??

jj,blbka,hlupačka...pryč s ní! *9*
  • skih

cyrus,nééééééé

holky,musíme to zastavit,michael musí být zas 1.!!!!! *8*
    • dancitko

Re: cyrus,nééééééé

JJ TO MUSEME PRECE SE NENECHAME ZHODIT OD TAKE SMEJDKY
      • skih

Re: Re: cyrus,nééééééé

jasně,jdu se podívat,co se děje na citrusce,esi tam někdo je
        • skih

Re: Re: Re: cyrus,nééééééé

nikdo tam není,ale až to zistěj,tak se z toho podělaj...nejlepší by bylo s tím skoncovat dokud je čas a sesadit jí,než si toho všimnou...to asi nepude tak rychle... *5*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: cyrus,nééééééé

Ježiši, když tam budeš chodit, tak jí asi jentak neschodíš ne? .. Logicky proboha uvažujte !! Pokud chcete sesadit Miley Cyrus tak k ní nechoďte ! OMG ... To jste slípky nebo co? *10*
        • dancitko

Re: Re: Re: cyrus,nééééééé

jj jasne
  • anka6959

pomozte mi

umí tady někdo anglicky??já bych potřebovala to hle přeložit:HE WAS A TALENTED AND BLESSED I WILL MISS MICHAEL JACKSON REALLY WISH I COULD HAVE TALK TO HIM IN PERSON. ITS STILL SAD THAT HE GONE BECAUSE IT STILL DONT FEEL LIKE IT I MISS HIM A LOT. WE LOST A TALENTED PERSON WHO ALSO CARED ABOUT THE WORLD ONE THING I REMEMBER MICHAEL JACKSON SAID WAS "LOVE" GOD WANT US TO LOVE AND MICHAEL WANTED THE WORLD TO LOVE EACH OTHER. HE WON 2 AWARDS AT THE AMERICAN MUSIC AWARD.

LOVE YOU MICHAEL JACKSON

REST IN PEACE

I KNOW YOU ARE GOING TO HEAVEN BECAUSE YOU WERE A GOOD PERSON
    • Re: pomozte mi

Tak takhle to přeložil pžřekladač Byl nadaným A požehnal mi bude chybět Michael Jackson opravdu Přál bych si mít s ním mluvit osobně. ITS STILL smutné, že odešel, protože stále DONT chuť Chybí mi LOT. Ztratili jsme talentovaný, která zároveň se starat o ONE WORLD, co si pamatuju Michael Jackson řekl, bylo: "LOVE" BŮH CHCE USA milovat a MICHAEL chtěla svět navzájem se milovat. Získal ocenění na 2 American Music Award.
      • anka6959

Re: Re: pomozte mi

dík *15* *15*
    • skih

Re: pomozte mi

TAK S TÍM TI NEPOMOHU *3*
  • skih

BLBÝ

holky,já mám blbej den,celkem,naštval mně tat´ka... *5* *9*
    • mischicka

Re: BLBÝ

to můj fotr je asi v kriminále *16*
    • anka6959

Re: BLBÝ

jak to co ti udělal nebo řek??
      • skih

Re: Re: BLBÝ

´MYSLÍ SI,ŽE MI JE 9,ANI MŮJ VLASTNÍ OTEC NEVÍ,KOLIK MI JE!!!!!!! *9*
        • anka6959

Re: Re: Re: BLBÝ

cooooooooooooooooooooooooooooooo?? to si děláš srandu no já tátu nemám on umřel máma s nim byla rozvedená no a on mi poslal jednou balík k narozkám a dopis ne a on mi tam přál k 10 narozeninám a přitom mi bylo 12
          • skih

Re: Re: Re: Re: BLBÝ

mmm,ouvej
            • anka6959

Re: Re: Re: Re: Re: BLBÝ

z toho si nic nedělej
  • polinka

2.

áááááááá pohroma světa Michael je na 2. místě v osobnostech!!! A první je ta blbá citruska! *16* *16* *16* *16* *16*
    • dancitko

Re: 2.

no to neni mozneeeeeeeeee
      • skih

Re: Re: 2.

plakat,plakat,holky,nééééééé é
        • dancitko

Re: Re: Re: 2.

kez by do vecera qosla na otraVU jater
    • anka6959

taky sem na to čuměla kravka *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • skih

jj!!!!§§§ a to ještě před chvílí byl 1!
        • anka6959

Re: Re: Re: 2.

no jak ji někdo může mít rád?? mě už sere jak je všude kak se o ní mluví. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
          • dancitko

Re: Re: Re: Re: 2.

*16* *16* *16* *10* *10* jj qresne uz mi qoradne leza na mozek *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16*
    • skih

FAKT,ICFUUUUUUUUUUDFZRČZŽRHFŽČH ETŽHTER!VGTFBGV!!!!!!!!! SAKRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
      • skih

*10* *8* *16* *5*
  • lask1

: )

Magic Johnson o Michaelovi

Basketbalová hviezda Magic Johnson hovoril v Show Jimmy Kimmela o svojom priatelstve s Michaelom a spomínal na časy, kedy Jacksonovcov sprevádzal na turné Victory. "Bolo to skvelé. K hotelu, pred ktorým stáli tisíce dievčat, posielali prázdne limuzíny a nakoniec dorazili o hodinu neskôr v bielych dodávkach, kedy už všetci odišli a utekali ulicami za tými limuzínami.
    Po koncertoch sme sa ohadzovali vankúšmi a balónmi s vodou - mali sme celé poschodie iba pre seba. Ludia mozno nevedia, ale Michael Jackson miloval petardy. Dokázali sme sa s nimi zabávať i 4-5 hodín nepretržite v jeho dome. Zažil som s ním strašne vela zábavy. Každý si myslí, že bol tým šialeným chlapíkom, ale Michael bol bystrý a velmi zábavný. Bol hudobným géniom. Chodil som na nácviky a nahrávanie a on vedel úplne presne, kto mal akú úlohu a kedy mal kto prísť."

S tými limuzínami to mali dobre vymyslené.
    Boli riadne prefíkaní. *1* *15*
    • anka6959

Re: : )

kde sto našla??
      • lask1

Re: Re: : )

V novinkách www.michaeljacksonweb.cz
        • anka6959

Re: Re: Re: : )

dík já se tam podívám.
  • anka6959

HALOOOOOOOOO

je tu někdo??
    • skih

Re: HALOOOOOOOOO

i am here! *15*
      • anka6959

Re: Re: HALOOOOOOOOO

no konečně tu někdo je
        • skih

Re: Re: Re: HALOOOOOOOOO

že jo!!! *3*
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: HALOOOOOOOOO

já tu jsem od rána a neměla jsem si s kým povídat *9* *9* *9* *9* *9* *9*
            • skih

Re: Re: Re: Re: Re: HALOOOOOOOOO

hm,jj *1*
  • dancitko

haloo

je tu nekdo??
    • janicka.voj

Re: haloo

nepletes si nahodou diskuzi a chat? me to tady nekdy pride a nejsi sama
      • skih

Re: Re: haloo

no,jen tak,když se nudíme *15*
      • Re: Re: haloo

mi siiiiii tak pisem
  • bajush

jupí

Ahoj bobani! *15*
    Já jsem úpa šťastná! Dneska jsme koupili novou andulku! Je to náhrada za naši zemřelou Miley, která odešla před týdnem. Teď už se s ostatníma seznamuje naše nová Doreen. *3* *15*
    • janicka.voj

Re: jupí

proc lezes sem kdyz milujes MIley? boze ty si krava *16*
      • skih

Re: Re: jupí

no a navíc jí hned nenadávej,když nevíš oc o jde,my si tu můžem psát,co chceme! *15* *9* *5*
      • Tereza

Ha stěra *15* kdyby si do každýho hned nerejpala a líp četla to co psala *15* *3*
        • janicka.voj

Re: Re: Re: jupí

hm ta me vubec nesetrela *8* docel a trapny,tohle je diskuze o Michaelovi a ne o naky andulce,mate se bavit o nem,o jeho songech atd proste jen o nem,co tu predvadite je trapny *16* mel by to videt spravce
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: jupí

A ještě něco!Nevim jak by si stim u správce pochodila,třeba jo třeba ne!By pak nedělal nic jinýho než mazal každej příspěvek kde náhodou neni zmínka o MJ!Ale spíš tu maže takový ty příspěvky ve kterých jsou nějaký narážky na MJ nebo na LIDI SAMOTNÝ Z TÝHLE DISKUZE!!!Ale když máš potřebu žalovat!
          • bajush

Milá rejpavá. Tak za prvé bys sis mohla zjistit, že Miley Cyrus nefandím. Nebo si snad našla, že jsem v jejím fanklubu? Za druhé ti může být jedno, že andulka byla Miley. Je to hezký jméno a nech ji prosím odpočívat v pokoji. Ona dost trpěla, což pro mě nebylo lehký. A za třetí. Souhlasím s tebou, že je to diskuze na stránce M.J. Ale stačí se podívat a zjistíš, že se tu jen on neprobírá.
            A když už seš tak chytrá, nahoď příště nějaký téma o něm a nerozčiluj se nad tím, že se tu probírá andulka. Koneckonců, teď mě napadla souvislost. Michael měl rád zvířata, takže by ho zajisté těšilo, že i já a všichni ostatní je máme rádi.
            P.S. nerozčiluj se, ničí ti to zdraví!
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: jupí

Trefa do černýho..moc s nám tu nerozčiluj,aby ti ještě nenaskákali vrásky *15* ..takovýhle ***** mam "nejradši" *15* *8*
          • Tereza

Když ti to přijde tak trapný tak sem chodit a číst to nemusíš.A chodit rejpat si můžeš jinam,děláš tu ze sebe tak akorát trubku!Tohle je diskuze..od toho aby se na ní diskutovalo o všem ne jenom na jedno daný téma!Kdyby si tu byla od začátku věděla by si že se tu o něm diskutovalo víc než dost!Přijdeš sem a máš chytrý řečičky!
            • janicka.voj

Re: Re: Re: Re: Re: jupí

nesouhlasim s tebou,ma se tu diskutovat jen na tema MJ,tohle je jen jeho stranka,takze si to koukejte uvedomit... *16*
      • dancitko

tak se jmenovala jeji andulka
    • baluska1

To j dobrý. To ti přeju... jinak ahoj
      • dancitko

ahoj
    • dancitko

se mas ja nemam zadny zvire