-
pro syfliss
mno to on strašně moc rád na kupoval *15* Angie písala na blogu že když nakupovali věci pro miminko že skoupil málem celý obchod *15* *15* *15* -
-
Re: pro syfliss
jj i kdyz nakupoval qro sebe -
-
Re: Re: pro syfliss
jak pro sebe? mno to možná taky ale za celý svůj život nakupoval kvantu plyšáků pro svoje fanoušky a i hračky pro ty děti -
-
Re: Re: Re: pro syfliss
jj qro sebe jako v tom jednom dokumentu
-
-
-
-
takže
takže máme tu jeden hodně dobrý plán! koupíme mu plišáka se srdíčkem napišem mu básničku a a přivážem to k sobě pak to navážem na balonek a napůstíme ho heliem aby letěl!! (ted otázka kde vzít helium? *15* ) nebo řím to nafouknout? *7* -
-
Re: takže
jeden hodne dobry napad-muj napad *1* Nee prisli jsme na to vsichni a mne to potom napadlo! *15* ALe chtelo by to nekoho Kdo toho plysaka koupi a nafoukne balonek a aby to bylo za nas za vsechny!A my tady dohromady slozime basnicku *14* ??? -
-
Re: Re: takže
jo a ještě by to pouštění měl natočit na vydeo at máme důkaz že to doopravdy pustil!§ holky sme třída !!
-
-
PĚKNĚ TAK TO JE HUSTÝ *15* *15* A BYLO BY TO SPOLEČNÝ DÁREK TEDA? JAKO KDE BYCHOM TO UPUSTILI? -
-
nevím ale bylo by bezvadný to říct ještě ostatním lidem co sem chopdí at je nás víc!§ hej bylo by uplně boží kdyby sme se všichni někde sešli a pustili všechny ty balonky zaráz a pak by bylo ve správách že fanoušci michaela jacksona mu dali velký dárek!! nj ale to se nestane!! na jeho narozeniny se sendem ale takhle těžko! nj ale i tak to bude super mužem se klidně domluvit na čase v keterý to všichni pustíme a pak tu SPOLEČNĚ složíme tu básničku!§ lidi to by bylo super!§ a já se tak namýhala a přemýšlela co mu dát!§ už vím že stačí přijít sem a nápad je hotovrj děkuju vám všem moc!! michael bude mít radost! -
-
Re: Re: Re: takže
jsem taky ráda že jsme to nějak vymyslely ale ještě to nemáme hotovo =)
-
-
-
tak se zeqtas nekdde na qouti jestly ti nequcí -
-
takže tak? ještě se někde sejít a pustit ty balonky zaráz!! *15* by bylo super ale to se nám nepodaří! -
-
VYPADÁ TO ŽE SE ASI NIKDE VŠECHNY NESEJDEM ALE MOHLA BY TO NĚKERÁ TEDA SPUSTIT A MOHLA BY TO NATOČIT NA VIDEO A DÍT TO SEM -
-
Re: Re: Re: Re: takže
no to jo ale nwm jestly by ten balonek letel s tim qlisakem -
-
Re: Re: Re: Re: Re: takže
taky dobrý ale tak to rovnou muže vzit ten kočík dat do něho plyšáka a tu básnišku navázat to na ty balonky podpálit to a pustit donebe!! protože ty balonky až budou vysoko ve vzduchu stejně prdnou tak aby bylo pojištěný že si toho plyšáka nenechá nakonec někdo cizí! aby shořel! ale taky nevím! -
no leda a nebo napsat tu basnicku a nekde venku ji sqalit at ten kour de do nebe -
no pak by bylo dobrý aby koupil těch balonku víc navázal to na nějaký košík a doněho dal toho plyšáka!! *4* ale nevím! -
mno to musí být velikej aby doletěl co nejvýš *15*
-
-
-
no to ne leda nejak teleqaticky
-
-
-
-
dárek
s tím dárkem bychom mohli Michelovi vyznat -
-
Re: dárek
PARDON NĚJAK se mi to nedopsalo *15* *15* *15* mohli bychom mu vyznat VELIKÁNSKOU LÁSKU třeba nějakou básničkou a aby byla dlouhá nebo něco tak *14* *14* *14* -
-
Re: Re: dárek
tobychom mohli taky,ale jeste by to chtelo neco!!A ja si myslim ye ze vseho mnel nejradsi deti a zvirata!!Jenze mne nic takovyho nenapada!! *16* *1* Nakreslime mu obrazek *15* Ten by asi koukal co jsme za umnelce *1* Teda aspon ja moc kreslit neumim *1* -
-
Re: Re: Re: dárek
jj vyhodit to do vzduchu!! že by sme mu k té básničce ještě nakreslili obrázek?? to je dobrý já věděla že tady s vama na něco přijdeme! (hups dnes sem měla začít kreslit zátiší..kurna a dodělat perspektivu no ale co už! *15* ) -
-
Re: Re: Re: Re: dárek
*15* *15*
-
-
-
jj to by slo muzume to vytvorit nejak spolecne ale nwm jestli to pude -
-
No tak to taky nwm jestli to pujde *15* Ale ja osobne mu koupim nejakyho plysaka i kdyz nwm jak mu to dam *1* Jedine do balonku ten potom nafouknout a pustit ho *15* -
-
hej jo!! plyšáka k němu namotáme básničku a přivážem to k balonku kterej nafouknem heliem aby letěl vysoko!! to je HODNĚ DOBRÝ NÁPAD to vám řeknu holky! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dárek
jj ale jo !! plyšáka jsem dole zmínila já anet básničku ale ten tvůj nápad s balonkem je k nezaplacení dobře ty! *14* -
muj napad!! *15* *1*
-
-
-
-
to je taky pravda..dobrý nápad jenže básničky ve kterých mu vyznámáme lásku píšeme pořád! na vánoce to chce něco originálního ale vůbec nic mě nenapadá! *15* *9* -
-
já vím tak ale aby to bylo taky za nás všechny takže dohromady mu asi nic kupovat nebudeme *9* taky fakt nwm.
ale bylo by upe suprový kdyby on dal nějaký dárek nám *14* kdyby se nám zjevil *14* *14* -
-
jj kezby -
-
jj to by bylo úžasný! -
mohlo by se to stat!! *14*
-
-
-
-
-
Re: dárek
vyznat?..co? *7*
-
-
Michael
Veselé videa.
Papagáje tancujú na Michaelove pesničky.
Je to sranda. *1* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=cNAAZ5Nt6pk
http://www.youtube.com/watch?v=Vv3bYxLM2Fg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=11XSftD3OSk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=53QpN2poiMI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=k-0pl5Kp7UQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ytdLFjDFEdM&feature=related -
-
Re: Michael
huste
-
-
Ahoj =)
Nazdar dámy =)co nové? -
Prispevek
Hejj lidi jak odpovidate dal na prispevky??Mne uz to vickrat nejde kdyz se mi tam neukaze odpovedet na prispevek!!!??? -
HLASUJTE
hlasujte michael je poslední to je děs!!
http://www.kissdelta.cz/kis sparada/ -
-
Re: HLASUJTE
už tam valím *15* *15*
ale muselo by nás na to být víc
-
-
vánoce
lidičky tak jsem přemýšlela a napadlo mě tohle: vánoce má přece slavit každý ne? a michael taky ne? no a tak mě napadlo že bych mu mohla něco dát! ale nevím co a nevím jak! přemýšlím o něčem co se dá prostě pustit vzduchem ale nevím..je to blbí nápad?(možná sem blbá ale cítím že bych mu měla něco dát!) *14* *7* -
-
Re: vánoce
Ja som nad tým premýšlala pred pár týždňami, že mu niečo kúpim, neaký super soker, alebo neakú drobnosť.
Na Angienom blogu som to napísala.
Máš asi rovnaký nápad ako ja.
Mohli by sme mu každý niečo kúpiť a prispieť niečo na charitu.
U nás na námestí púšťali lietajúce lampáše 1000 lampášov, ktoré svietili asi tam bola sviečka, boli pekné. -
jj taky si myslim ze bych mu mela dat nejaky darek ale newim jaky -
-
Re: Re: vánoce
na něco musíme přijít! *4* -
-
Re: Re: Re: vánoce
my neco spolecnymi silami vymyslime!! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: vánoce
co měl michael rád? přemýšlejme? noo.lízátka? to je dost blbí a ani by to nešlo(á v this is it u toho pc s tím lizátkem byl tak sladkej *14* ) no ÁÁ NIC MĚ NENAPADÁ! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vánoce
jj porat nwm kdyz to je tezka darek pro neho by se nejakej nasel ale jak mu ho dat *7* -
jj to je dobrý nápad zvířata nebo děti..hm...no plišák se srdíčkem třeba? ikdyž teda nedovedu si představit jak bych mu to jako dale no bo co!(abych nezapoměla já chci na vánoce řetízek a přívěsek s písmenem M! *15* ) nevím michael taky rád nakupoval toužil potom jít nakupovat ale to nám taky nepomůže! -
tak co treba..no nebo...nevim ale neco se urco najde -
No presne jak ho tam lizal *14* *14* Mne taky nic nenapada!! *16* Ale mozna by to chtelo neco s detma nb se zviratkama *3* Dyk vsichni vime jak je mnel rad ne ne??? *14* *15* -
jj taky me nic nenapada
-
-
-
-
-
souhlasi s tebou!!Vanoce ma slavit kazdy!!Ale taky mne nenapada jak?? a rozhodne to neni blby napad!! *14* -
-
Re: Re: vánoce
přesně tak ale jak mu ten dárek dát a vůbec CO? *7* *9*
-
-
-
ahooj
ahooj lidičky jak se máte? -
-
Re: ahooj
Ahooj,no docela to ujde *15* ale mohlo by to bejt i lepšíí *15* *15* -
Re: ahooj