Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

tak zase zitra

TAk ja uz taky musim tak zitra v 6 hod.!!
    • dancitko

Re: tak zase zitra

jj zitra papaa
  • nikcajacksonka

Vanoce

ale zase si myslim ze by bylo lepsi dohromady!!Ja nwm rozhodnete vy!Ale vite kolik by bylo ve vzduchu balonku ?? A asi si myslim ze by se to Majkímu libilo vic dohromady od jeho fanousku velkej spolecnej darek!!Treba by si mohl myslet ze se jeho fanousci nemaji navzajem radi,kdyz mu nedaji nejakej velkej darek dohromady No nwm necham to na vas!!Ale napadlo mne jeste k tomu darku ze by jsme k tomu mohli pridat takovou tu vlajecku BAD nb co to je Proste kde je nakresleny on
    *14* *14* *15* *7*
    • dancitko

Re: Vanoce

jj s tou vlajeckou to je dobry napad
    • nikcajacksonka

Re: Vanoce

nereste to ze jsem to poslala davkrat!!Jednou tam dolu *15* *1*
  • tea301

nop holky je mí líto ale táta mě vyhazuje tak se mějte!§ a jsem staršně ráda že to tu zase ožilo!! nechtěla sem to sem psát ale zdálo se mi že už hodně dní tu nepřibylo nic jiný ho než:ahoj,jak je,tady je heskej,tak já musim.. tak doufám že to vydrží!! jo a hlasujte tady!! michael je poslední to je děs!!http://www.kissdelta.cz/kis sparada/ tak se mějte pá!! zíytra v šest tady!
    • dancitko

Re: pá

tak papaaa
    • nikcajacksonka

Re: pá

papapa
  • anet.k

ach jo =(

mno sama jsem říkala aŤ nikam nechdíte a sama odejdu jako první *9* *16* mno už musím jít a nwm jestli ještě přijdu tak pa =) jinak zítra v šest hodin snad můžu *4*
  • anet.k

nápad

Tak třeba by mohly všechy holky udělat nějaký dárek ale aby byl ten hlavní. a aby byl největší atd. hlavně ať se to pustí ve stejnou dobu *4*
    • dancitko

Re: nápad

jj jasne
    • tea301

Re: nápad

já bych taky řekla že je trochu blbí aby to pouštěl jeden za všechny!! já bych se taky dohodla třeba toho 24 v nějakou dobu kdy to KAŽDÝ doma pustí aby to bylo a společná bude ta básnička! *4*
      • nikcajacksonka

Re: Re: nápad

ale zase si myslim ze by bylo lepsi dohromady!!Ja nwm rozhodnete vy!Ale vite kolik by bylo ve vzduchu balonku ?? *15* A asi si myslim ze by se to Majkímu libilo vic dohromady od jeho fanousku velkej spolecnej darek!!Treba by si mohl myslet ze se jeho fanousci nemaji navzajem radi,kdyz mu nedaji nejakej velkej darek dohromady *7* No nwm necham to na vas!!Ale napadlo mne jeste k tomu darku ze by jsme k tomu mohli pridat takovou tu vlajecku BAD nb co to je *15* Proste kde je nakresleny on *14*
      • nikcajacksonka

jj to jefakt,jenze kde sehnat tamto s cim se nafukujou ty balonky!!??
      • dancitko

jj to beru
  • tea301

ještě k té básničce

mám namysli že by každý prostě vymíšlel jen takový ty rýma jako :úsat sladká jako med zní z nich krásná písen bad(to sem si ted vymyslela takže to neřešte) a pak by se to poslkádalo!! ne že by akždý musel nějakou složet jen ty rýmy!?
    • anet.k

Re: ještě k té básničce

jé to bylo krásný *14*
      Holky ale já jsem teď upe ráda že to tu teď nějak ožilo *15* nikam nechoďte *15* *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: ještě k té básničce

nebuuj,ale jeste mne napadlo ze by jsme mu k tomu mohli dat jeste takovou tu vlajecku BAD nb neco takovyho kde je nakreslenej-triko atd...Chapete mne ne??
      • tea301

Re: Re: ještě k té básničce

tak to tě zklamu já musím jít!! mmchdm co bylo krásný ted nějak nechápu poentu! *15*
    • dancitko

jj vsak rikam ze rozumim
    • nikcajacksonka

No hlavne by jsme se mneli domluvit teda kdo pusti ten balonek atd...
  • anet.k

básnička

Tak holky já si zamlouvám básničku =) budu sem pár těch textů psat a vy mi s ní budete kdyžtak pomáhat. ale mohly ba jsme dát na každý dne čas kdy se tady sejdeme na tohle téma *3* tak co takhle každdý den v 6 večer? *7*
    • tea301

Re: básnička

jj to by šlo a taky by KAŽDEJ mohl doma přemýšlet nad verši pak je sem hodit a vyberou se od KAŽDÉHO ty nejlepší a ty se tam dají aby to taky bylo společnými silami tedy jestli mi rozumíte!?
      • anet.k

Re: Re: básnička

jj hlavně abychom to tu právě necpaly když tady nikdo nebude jo? domluvíme se na těch 6h?
        • tea301

Re: Re: Re: básnička

jj to bysme měli do těh vánoc stihnout!! a kdyby někdo nemohl tak pisne nějaké z nás do vzkazů a dá vědět že nemuže at tu nečekáme z bytečně!! holky to bude super!§ jo a ty se musim zeptat řeknem to i ostatním mám namysli: zanes,thesimsu a ...kteří tu dnes nejsou? já bych jim to řekla at se taky podíli ne?
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: básnička

jj to jsem taky chtěla napsat *3*
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: básnička

presne!
      • dancitko

Re: Re: básnička

jj jasne rozumim...a je to dobry napad
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: básnička

super!!
    • nikcajacksonka

Re: básnička

ja to beru!
  • anet.k

pro syfilss

máš fakt dobrý nápady *4* koupíme víc balónků a přivážeme to na košík a do toho dárečky ni to je krásný *4* ale otázka je kdo to bude platit *7*
    • tea301

Re: pro syfilss

platit..hhh..těžko říct asi ten co to pustí ale to nebyl muj nápad bez nicksijacksonky bysme na ty balonky vůbec nepřišly!
      • nikcajacksonka

Re: Re: pro syfilss

ja nejsem spolehlivej clovek!!! *15* *1*
        • tea301

Re: Re: Re: pro syfilss

*15* no vidím to bídně!! nejlepší by bylo aby ten co to bude pouštět to zaplatil a mi mu na to třeba poštou přispěli ale nevim! že a měli bysme jistotu že sme přispěli na dobrou věc protože by to pouštění natočil takže by sme věděli i to co s s dárkem stane!§ nevím třeba každej 50kč je nás hodně to bude stačit nebo víc? nebo je to uplně padlí co ted kecám?
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: pro syfilss

mno já teď taky vůbec nwm *9*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: pro syfilss

neni to padly,ale jenom trochu ulitly *15* Nee kecam je to good!
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: pro syfilss

ne jako ne řekněte popravdě co si myslíte o nápadech které tu řešíme!! má to být společné tak se to musí líbit všem!
  • nikcajacksonka

raddost

Holky jak jsem tak rada ze jsme to vymysleli!! *14* A ted jeste vymyslet basnicku a kdo ten balonek pusti a natoci to!!Kdopak je tady z nas nejspolehlivejsi??? *15*
    • dancitko

Re: raddost

no ja ani ne
    • tea301

Re: raddost

a nehlaste se všichni lidi! *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: raddost

o to asi strach mit nemusis!! *1*
  • tea301

do p..

sakryš holky pišu si tu svama a už ani nevim co dělám! jedla sem rohlik s hořčicou a nechala si na stole taliřek no a ted jsem DOJEDLA margotku protože sem ju dala na ten talíř a neuvědomila sem si že je od hořčece doháje taká škoda čokolády! *16* *15*
    • tea301

Re: do p..

no velice vtipné děvčata hlavně že mám po margotce ale přiznám se margotku s hořčicí sem ještě nejedla!! a doufám že taky nikdy nebudu! *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: do p..

:DNejsi sama!!
    • dancitko

jezisi
    • anet.k

*15* *15* *15* *15*
    • nikcajacksonka

Ty si ale tellatko *15*
      • anet.k

Re: Re: do p..

není *15* neříkej že se ti nikdy nic takovýho nestalo =)
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: do p..

stalo a kolikrat!! *15* a nerikej ze tobe ne!! *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: do p..

mno nic takovýho si nepamatuju *15* *15* *15* ale možná taky jo *15*
            že bych si někdy dala na chleba cukr místo soli?
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: do p..

no tak přiznám se jednou sem omylem nasypala do brambor cukr místo soli ale to se mi stalo jen jednou!! *15*
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: do p..

Ja jsem si jednou dala misto cukru sul do caje ty kraso to jste mneli videt ty sprinty ke drezu *9* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit