-
facebook
hele já nechci vypadat jak úplná blbka, ale jak na facebooku udělám jako že se zúčastnim náký akce pls? *15* *7* -
,...
holky,ták páááá *4* -
kate.szv
bože jak ona může napsat že MICHAEL je trapnej CITRUSKA je trapná furt se předvádí bez fotra by nic nedokázala když sem to četla já myslela že vzteky bouchnu *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: kate.szv
jj *16*
-
-
kate.szv
bože jak ona může napsat že MICHAELA je trapnej CITRUSKA je trapná furt se předvádí bez fotra by nic nedokázala když sem to četla já myslela že vzteky bouchnu *16* *16* *16* *16* *16* -
čau
čau baby *15* *15* *15* *15* *15* jak se máte?? -
-
Re: čau
no,fajn *3*
-
-
...
čáááw! *15* -
Světový rekord
Ahojky taky se zúčastníte novýho světovýho rekordu?? *1* -
-
Re: Světový rekord
to je jasnačka...už to skoro mám celý nacvičený...wow já se tak těšim..bude to pecka *3*..ale nwm proč to bude 28.8. a ne na Majkyho narozky jako tedkon *7* ..hale holčiny budete některá chodin na tréninky v Praze?pls *3* -
-
Re: Re: Světový rekord
No a jak to je s těma treninkama v ty praze?Kde to tam je a kdy? -
-
Re: Re: Re: Světový rekord
to ještě neni nikde psaný..tak nwm..ale až to bude na fb..tak to sem písnu a dohodnem se ju? *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Světový rekord
jasně tak fajn....já se na to už moc těšim... *1*
-
-
-
Re: Re: Světový rekord
no to nevim já sem až z jablönce tak nevim ale moje teta bydlí v mladý boleslavi a já tam jezdim docela často tak bych to mohla skusit
-
-
Re: Světový rekord
no jasan už nacvičuju THRILER těším se jak něco jenom škoda že to je až příští rok
-
-
:-*
Ahojky holky. tááááák a za 7 hodin mi začíná This Is It po třetí!!!!! Uáááááááááááááááá já se tak těšim. *14* *15* a jdu tam s kámoškou, tak doufám, že mi do toho nebude kecat... *15* *15* *15* a co vy? jak se máte, něco novýho? -
-
Re: :-*
hoj,já se mám celkem fajn
-
-
Dobrý ránko
Děvčátka!!!!Chjoo on ještě nikdo není ONLINE!!ale to já si počkááám!!....No a k té reklamě!!nechci tadyk nadávat sprostě,ale tohle už je k nevydržení,když sem chcu přidat nějakééé příspěvky,tak to tady musím stokrát vyklikat!!!!! *10* *15* *15* -
-
Re: Dobrý ránko
Ahoj, jsi tu ještě? *15*
-
-
ahooj
čau dlouho sem tu nebyla *9* co nového ??
za poslední pul hodinu sem se snažila o výtvor: http://img263.imageshack.us/i/obraz224i.jpg/ zítra budu dělat větší a se zlatýma kalhotama *15* *15*