Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

facebook

hele já nechci vypadat jak úplná blbka, ale jak na facebooku udělám jako že se zúčastnim náký akce pls? *15* *7*
  • skih

,...

holky,ták páááá *4*
  • anka6959

kate.szv

bože jak ona může napsat že MICHAEL je trapnej CITRUSKA je trapná furt se předvádí bez fotra by nic nedokázala když sem to četla já myslela že vzteky bouchnu *16* *16* *16* *16* *16*
    • skih

Re: kate.szv

jj *16*
  • anka6959

kate.szv

bože jak ona může napsat že MICHAELA je trapnej CITRUSKA je trapná furt se předvádí bez fotra by nic nedokázala když sem to četla já myslela že vzteky bouchnu *16* *16* *16* *16* *16*
  • anka6959

čau

čau baby *15* *15* *15* *15* *15* jak se máte??
    • skih

Re: čau

no,fajn *3*
  • skih

...

čáááw! *15*
  • lucka888

Světový rekord

Ahojky taky se zúčastníte novýho světovýho rekordu?? *1*
    • kristyn875

Re: Světový rekord

to je jasnačka...už to skoro mám celý nacvičený...wow já se tak těšim..bude to pecka *3*..ale nwm proč to bude 28.8. a ne na Majkyho narozky jako tedkon *7* ..hale holčiny budete některá chodin na tréninky v Praze?pls *3*
      • lucka888

Re: Re: Světový rekord

No a jak to je s těma treninkama v ty praze?Kde to tam je a kdy?
        • kristyn875

Re: Re: Re: Světový rekord

to ještě neni nikde psaný..tak nwm..ale až to bude na fb..tak to sem písnu a dohodnem se ju? *1* *3*
          • lucka888

Re: Re: Re: Re: Světový rekord

jasně tak fajn....já se na to už moc těšim... *1*
      • anka6959

Re: Re: Světový rekord

no to nevim já sem až z jablönce tak nevim ale moje teta bydlí v mladý boleslavi a já tam jezdim docela často tak bych to mohla skusit
    • anka6959

Re: Světový rekord

no jasan už nacvičuju THRILER těším se jak něco jenom škoda že to je až příští rok
  • polinka

:-*

Ahojky holky. tááááák a za 7 hodin mi začíná This Is It po třetí!!!!! Uáááááááááááááááá já se tak těšim. *14* *15* a jdu tam s kámoškou, tak doufám, že mi do toho nebude kecat... *15* *15* *15* a co vy? jak se máte, něco novýho?
    • skih

Re: :-*

hoj,já se mám celkem fajn
  • Dobrý ránko

Děvčátka!!!!Chjoo on ještě nikdo není ONLINE!!ale to já si počkááám!!....No a k té reklamě!!nechci tadyk nadávat sprostě,ale tohle už je k nevydržení,když sem chcu přidat nějakééé příspěvky,tak to tady musím stokrát vyklikat!!!!! *10* *15* *15*
    • bajush

Re: Dobrý ránko

Ahoj, jsi tu ještě? *15*
  • paige7

ahooj

čau dlouho sem tu nebyla *9* co nového ??
    za poslední pul hodinu sem se snažila o výtvor: http://img263.imageshack.us/i/obraz224i.jpg/ zítra budu dělat větší a se zlatýma kalhotama *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit