-
...
"Hlavně si neplánujte žádné turné v Londýně" :D .. Leoš no :D .. jinak Ahoj všichni :D -
-
Re: ...
už jsou trapní s těma všema narážkama...ale šmajda je z nich nejcvětší kretén, za to co napsal o Michaelovi! -
-
Re: Re: ...
Čo napísal?
Minule ukazovali rozhovor so Šmajdom po premiére filmu This is it.
Vyzeral že bol z toho dojatý a páčilo sa mu ako chcel Michael pomôcť svetu. -
-
Re: Re: Re: ...
napsal na svém blogu, že nechápe, za co ho lidi oplakávaj asi za to, že 10 let sedí doma ve svém neverlendu a ošahává si tam své děti a že doufá, že se v pekle, kde majký ted je nepodporuje pedofilie. pak si to ale smazal, jak se pořád dostával v SS vejš a vejš... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To je kretén ... Hlavně, že po This is it brečel .. blbec .. -
-
Šmajda je debil
no jo no co stim naděláš mě se vůbec nelíbil u od začátku já jsem fandila benovi ten vypad a ted fandim bengikovy ale jako s tim michaelem to prehnal bych chtěla vědět jestli by se mu to taky líbilo já chci aby šmajda vypad
*16* *16* *16*
-
-
Ty vado ten šmajda je teda magor chtěla bych vědět teba kdyby on byl michael jak by se mu to líbilo šmajda je prostě idiot *16*
-
-
-
Co napsal ?
-
-
V Londýně by Mistr určitě uspěl .. *15* -
-
To by ses divila :D .. k sedmdesátkám dostal turné po USA .. neboj on není známej jenom v ČR a SR :D .. -
-
Re: Re: Re: ...
OMG Amíci se evidentně zbláznili .. *15* -
-
na tý fotce vypadá jako holka ha ha ha hihi hi *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Radši drž hubu a zalez zpět odkud si přišla ...
Říkám furt, že 90% Citrusčiných fanoušků jsou vypatlanci ...
-
-
Nejlepší český zpěvák .. projevuj trochu úcty .. to je jako by někdo řekl, že Češi se zbláznili kvůli Michaelovi .. Karel Gott je frajer .. a zpívat ještě v sedmdesáti .. skvělý ! -
-
Latinu neznám .. *15* -
No to je jedno .. :D
No co si budem povídat :D .. nejvzácnější je Latina :D .. odtamtud pochází nejvíc slov v různých jazycích :D:D -
Ale to je kromě toho Pretty Woman česky ne ? *15*
Každej jazyk je vzácnej .. *15* -
Si od něj poslechni Pretty Woman a máš to :D:D ..
Čeština je zas vzácnej jazyk ! :D:D -
Ale tak angličtina je světovej jazyk ..
Si piš, že to prožívám .. *15* Angličtina je na písničky daleko lepší .. *15* -
To bych neřekla .. To je jako by Američani neměli co dělat u nás .. to je přece blbost .. :D .. moc to prožíváš ten rozdíl v jazycích .. :D .. -
Český možná .. Ale v Americe podle mě nemá co dělat ...
-
-
-
-
-
-
...
Kdyby byl Thriller 3D, tak se poseru až za ušima! *1* *1* *1* *1* -
-
Nejvíc z toho pavouka .. *15* -
No to jo :D:D
-
-
TII
Ahojky. tak ted jsem se vrátila z This is it!!! I potřetí to bylo úúúúúúžasně dokonalý. *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *14* -
-
Re: TII
Ahooj .. jsem zjistila, že ho budou dávat i u nás v zapadákově ! :D:D .. jsem čučela jak páro z gauče :D .. ale já už ti viděla několikrát :D. . takže nemusim jít :D:D
-
-
....
Ahojte, jak se jmenuje ta písnička z This is it, co je hned po The love you save???? Stahuju si písničky z filmu, co ještě nemám a u týhle nevím název *9* -
-
Re: ....
I´ll be there *3*
-
-
dobrou
ja uz taky jdu.mejte se holky dobrou noc a at se vam zda o michaelu jacksonovi *15* *4* papapa *4* -
-
Re: dobrou
tak se mej krasne
-
-
mj.
zaky preji krasne sny a at tu skolu nezmrvis *4* proste at se ti dari tak pa -
já už jdu, jdu, jdu...
Mějte se tu hezky, já jdu nakrmit zvěř a koukat na Superstar. Přežijte školu a ať se vám něco pěkného zdá. Třeba o Michaelovi... *4* -
-
Re: já už jdu, jdu, jdu...
tobe taky krasny snikyyyy a prezijem tu skolu urco ve zdravy
-
-
?
holky tak co delate? *4* Ja posloucham michaela jacksona a furt dokola *15* *1* -
-
Re: ?
já taky poslouchám Michaela, ale k tomu se učím dějepis.. a to mě vůůůůůbec nebaví
ještě, že mi k tomu hraje Smooth Criminal *15* -
-
Re: Re: ?
ja dejepis nesnasim -
-
Re: Re: Re: ?
mě celkem nevadí, ale naučit se celej starověk (6 stran), je nadlidskej úkol *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
no to jo ja se musim doucit zemepis
-
-
-
-
Re: ?
ja taky a jeste koukam na videa
-
-
nevydrzim
holky prisla jsem tu jeste na chvyli nemuzu spat porad na neho myslim -
-
Re: nevydrzim
ja bych to taky nevrzela a ani to nevdrzim
-
-
sny o michaelovi
Holky ja uz taky musim frcet, at se vam v noci zda o michaelovi. Paaaa a dobrou *14* *15* *4* *14*