-
Plakát
v listopadovém čísle časopisu Popcorn je plakát Majkýho!! *14* *14* Nejspíš ho už máte dávno doma,já jen kdyby se zde našel někdo kdo o tom neví *3* *4* -
Maiki
Dnes se mi zdál krasnej sen o Maikim.Byly jsme spolu ve škole a tam jsme se líbali *14* *14* *14* *15* A pak řekl:,,To nemůžeme dělat.Já to neumím"Přesvědčovala jsem ho že líbá skvěle ale on přesto utekl *9* *9* A to už krásny nebylo hledat ho po celé škole... *9* -
uz musim
holky uz musim jit mam hodne uceni atd.,mejte se dobre zatim ahoj *9* *1* -
this is it!
Ahojte tak třeba kdo neviděl This is it tak se mužete kouknout na tyhle strance: http://divx.kinotip.cz/divx-filmy/h udebni/ -
-
Re: this is it!
já jsem to neviděla takže díkyyyyy moc *4* Jo a ahoj holky... *15*
-
-
pondělí máme za sebou :)
Ahoj holky. Jakpak se máte? Co je novýho? Já jsem ráda, že je pondělek za náma, už jen 4 dny a zas víkend. *15* *15* -
-
Re: pondělí máme za sebou :)
no konocne no ale doufam ze onemocni dolsi decka ad nam da reditelka chripkove volno -
-
Re: Re: pondělí máme za sebou :)
Doufám, že onemocní další děcka ? .. No ty jsi přející teda .. nemyslím, že v období prasečí chřipky je hezký přát si aby někdo onemocněl .. i třeba malou chřipkou .. -
-
Re: Re: Re: pondělí máme za sebou :)
jj nam chyby jen deset procent a bude volno -
ano, souhlasím s tebou. volno by bylo fajn, ale hlavně, ať jsou všichni zdraví. i když nepočítám ty, který se ulejvaj schválně...
-
-
Re: Re: pondělí máme za sebou :)
taky bych volno uvítala... prej nás musím z celý školy chybět 35%. Ve třeťáku jich chybí 12, ale my jsme skoro komplet... *9* *15* -
-
To unás musí chybět jen 20 procent.A volno se hodí vždycky tak snad se to povede *7* -
-
Re: Re: Re: Re: pondělí máme za sebou :)
u nás cybí skoro polovina školy a volno nemáme *8*
-
-
To unás musí chybět jen 20 procent.A volno se hodí vždycky tak snad se to povede *7*
-
-
-
-
nwm
ahojky tak třeba líbil se vám michael víc když byl černoch nebo tak středně ?? *15* -
-
Re: nwm
Mě všude!!!Všude je totiž k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
tak stredne byl upe boziiii -
-
Re: Re: nwm
Mě se líbil jako černoch aji jalo běloch.Protože tak jsem ho znala nejvíc a nikdy jsem nechápala lidi jak o něm říkali že je to rozpadající se troska pro mě byl strašně nádherný jako běloch i když jsem víc na černochy*14*
-
-
no mě se líbil vždycky*14* *14* ale nejvic asi taky tak středně *14* *15* -
-
Re: Re: nwm
to byl,skoda ze uz neni mezi nami *9*
-
-
me se libil tak stredne *14* *4* *15*
-
-
nuda
holky vymislete neco je tu nuda *1* *3* -
-
Re: nuda
tak dej nejake tema *15*
-
-
AMA's
Vyhrááál Americké hudební ceny!! :D ♥ .. Tohle jsou kategorie, na které byl nominován a vyhrál je: POP/ROCK - Favorite Male Artist: Michael Jackson. ♥ Favorite Album: Number Ones, Michael Jackson. ♥ SOUL/RHYTHM & BLUES - Favorite Male Artist: Michael Jackson. ♥ Favorite Album: Number Ones, Michael Jackson. ♥
+ malinký doplněk: video Janet z cen .. myslím, že to je věnované Michaelovi :)
http://www.youtube.com/watch?v= daVWFr0_uYc -
-
Re: AMA's
eště byl nominován na ARTIST OF THE YEAR ale to nevyhrál :-( -
-
Re: Re: AMA's
skoda
-
-
to je super a zanesko ja jsem si te pridala mezi pratele ze jsi me pridas taky.Diiiiik *1* *15* *4* -
Joj teď nevim, jestli tam má být to FAVORITE ALBUM dvakrát :D .. ale to je fuč :D -
tak to je fakt drsny
-
-
it is Michael
Hallo,
It is Michael Jackson,dont worry I am alive:) -
-
Re: it is Michael
Týýývajdo :D:D .. tak pozdrauj Elvise :D -
-
Re: Re: it is Michael
*15* *15* *15*
A 2paca *15*
-
-
-
Šmajda
Normálně musím Šmajdu pochválit... ten duet děs a to solo good..mno nic já zase letím...