Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss.inuyasha

Přišla!!

Ahojky lidi,tak jsem znova tu *3* vím že stále otravuju, ale ja fakt nevím co delat *1*
    • Re: Přišla!!

ahojky!!jak je?? *15*
      • anet.k

Re: Re: Přišla!!

jde to. =) co ty?
        • Re: Re: Re: Přišla!!

*15* já nestííhám odepisovat *15* *15*
          • miss.inuyasha

Re: Re: Re: Re: Přišla!!

Na to si zvykneš *1* aj ja sem si musela, co se týče ku škole ani nemluv *9* od odpoledne se učím, už mi to jde na nervy *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Přišla!!

*15* *15* jooooo ,možná si zvyknu *15*
        • miss.inuyasha

Re: Re: Re: Přišla!!

Fajn..
      • miss.inuyasha

Ahoj *3* nooo, mám se docela fajn co ty? *4*

Tak ujde to,no ale co naděláám,furt ta škola *15* *15* *15* *15*
    • anet.k

Re: Přišla!!

ahoj =)
      • miss.inuyasha

Jéé, ahoj *3* tobě jsem tu ještě nevidela.. jsi tu nová nebo jsem slepá? *1*
        • anet.k

Re: Re: Re: Přišla!!

jsi slepá *15* *15* *15* *15* *15* jak si mě můžeš nepamatovat? dyť jsme si tady někdy psaly co se nám zdálo za sny *4* už víš? *4*
          • miss.inuyasha

Re: Re: Re: Re: Přišla!!

Aj ty si tam byla? *8* ja nevím, promiň ja jsem úplne pitomá *1* doufám že si už budu pamatovat, všechny.. Jak se jinak máš?

*15* *15* *15*
  • nikcajacksonka

jupííí

Holkyyy konecne muzu byt zase tady svama!!To vite ted ve ctvrtek mam narozky,skola,kone takze jsem nemela vubec cas na pc!!Ale ted uz jo!!TAk co copak jste tu celou tu dobu beze mne delali??A copak jste probirali??:D *15*
  • anet.k

blog ANGIE

Holky jsem do toho uplně začtená. je to fakt zajímavý *14* je to angiin blog =)

http://healtheworld-mj.blog.cz/

Krásnej *14* moc chválím *14*
  • zanesskaaaa

U Stánků

Slyšeli jste tu písničku ? :D .. od Leoše ? :D .. je hrooozně stará :D .. ale má tam pravdu :D .. i když takhle přesně to Michael neřekl :D .. ale má recht :D .. oni se s tím ''jebou'' a oni to potom prodávaj za tak málo peněz, jenom aby si to koupilo víc lidí ..
    • thesimsa

Re: U Stánků

To sem neslyšela .. *15*
      BTW hezká ikonka .. *15*
    • tea301

Re: U Stánků

?? *7*
      • zanesskaaaa

Re: Re: U Stánků

Co na tom zas nechápeš ?
        • tea301

Re: Re: Re: U Stánků

radši nic nebo se země zjevíš!! znát mě na živo bys mě kopla já tolik věcí nechápu!! *15* *9* a těch trapasů a blbostí...jééje toho je!!co neřekl michael nebo jakej leoš nebo okom nebo očem to mluvíš tomu nerozumím!§ ale radši mi neodpovídej protože by si se asi neudržela a musela mě seřat za moje nelogický myšlení!
  • polinka

dámy, styďme se!!!

R: Nemusime zneuzivat nasi sexualitu ,abysme zvysili prodej
    # # vstupenek nebo prodej desek?
    # #
    # # MJ: Ne, to je sileny, jako nekteri zpevaci, kteri si vycpou kalhoty,
    # # to je
    # # sileny. Tomu nerozumim. To mi prijde nechutne, kdyz to delaji.
    # # Nechci ani, aby se
    # # mi nekdo dival tam dolu...jako hledat to. To bych se tak hrozne
    # # stydel, o boze.

co by si o nás Michael pomyslel? no co my tady rozebíráme v jednom kuse? a co ty obrázky? Chudák Michael! Měli bychom se dívat na jeho krásný úsměv a né na jeho... ehm rozkrok! *15* no ale jako vážně. Michael byl fakt stydlivej...
    • thesimsa

Re: dámy, styďme se!!!

A proto si tam furt šahal .. proto dělal pohyby jaký dělal ... proto měl na HWT ZLATÝ KALHOTY ve kterých bylo VŠECHNO vidět .. Prostě dělal všechno proto aby jsme se mu tam nedívali .. *15*
    • tea301

stydlivej to byl ale NEMĚL SE ZACO STYDĚT!! víme svý podle těch fotek že jo co si tu bedeme povídat? *15* Michael byl mužnej dost..nevim jak jinak to navat aby to neznělo uchilně.. *15* ....ale musim uznat že michael je teda krásnej celej..DOSLOVA celej *14* nemá se za co stydět ikdyž je mu to trapný..mě by taky bylo!! *15* *15* *15* I LOVE YOU !! *14*
    • zanesskaaaa

Stydlivý ? .. pche :D .. to jde vidět na pódiu, v klipech, slova v písničkách :D .. ale on jednou řekl .. že když tancuje tak u toho nesmí přemýšlet a jenom cítí hudbu (LWMJ) .. a myslím, že to jde HODNĚ vidět .. na pódiu :D .. takže z toho vyplívá, že byl stydlivý, jenom v soukromým životě :D .. nikdy ne při tanci :D ..
      • tea301

Re: Re: dámy, styďme se!!!

tj to máš pravdu..stejně tomu nerozumím..on řekne že nechce aby se mu lidi dívali tam dolů , ale když při tanci si..tam dolů..pořád šahal tak jak jako to chtěl udělat aby sme se tam nekoukali?? *15* *7*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: dámy, styďme se!!!

Tak ho to asi nenapadne ne :D .. on to vysvětloval, když se ho na to Oprah ptala :D .. prostě v rytmu beatů a toho všeho si tam prostě sáhne a nepřemýšlí nad tím :D
          • tea301

Re: Re: Re: Re: dámy, styďme se!!!

aha..OPRAH?..sem možná blbá ale nevím kdo to je?? *7*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: dámy, styďme se!!!

Jakej rabín ? :D:D

Jo to je možný jsem dala první stránku co mi najela :D:D ..

A o překladu nevim :D:D páč já ho nepotřebovala :D
            • polinka

zanes ty videa nejdou spustit *15* jinak nevíš o nákym překladu do čj? jako toho rozhovoru *15*
            • zanesskaaaa

http://www.everythingoprah.com/2009 /06/michael-jackson-interview-with- oprah-winfrey-full-hour-at-the-neve rland-ranch.html
              :)
            • polinka

ale tohle neni od Oprah, ale od toho nákýho rabína bo co... spíš bo kdo *15*
            • zanesskaaaa

Ne Michael s ní, ale ona s Michaelem dělala interview :D
            • tea301

aha!§ páni jsou ještě věci o kterých vůbec nevím což mě hodně mrzí!! dá se na to někde podívat?
            • zanesskaaaa

Oprah Winfrey .. Michael s ní dělal interview .. něco jako Living With Michael Jackson s Bashirem .. akorát tohle je milionkrát lepší, protože Oprah je výborná reportérka ..
  • anet.k

?:?

Holky jak je ten odkaz na ten blog kde se hlasuje pro ANGIE? mě se to tady neukazuje a já to z hlavy nwm. PROSÍM
    • tea301

Re: ?:?

http://michaelisking.blog.cz/0911/s onf-1-kolo#comment67955777
      • anet.k

Re: Re: ?:?

ale právě jsem vynalezla že už je druhé kolo :D

http://michaelisking.blog.cz/ 0911/sonf-2-kolo

Hlasujem samozřejmě pro ANGIE =)♥
      • anet.k

Re: Re: ?:?

moc kujůůůůůůůůů *15* *15* *15*
        • tea301

Re: Re: Re: ?:?

nemáš zač! *4*
  • tea301

ahooj

ahooj lidi!! jak se máte? doufám že tak dobře jako já ! dneska se mi zdál uplně úžasnej sen s michaelem! vůbec ho nechápu ale byl nádhernej! krásnější sen jsem ještě neměla! a to sem těch snů zažila už myslim dost!!
    SEN
    šla jsem k nějaké babě..ani nevim kdo to byl...pro rady jak vyvolat člověka!! dala mi jakýsi bylinky a šla semdomů to hned vyzkoušet! udělala sem přesně to co mi řekla a nalila to do červené mističky rozmíchala to a vypila to!(takl nějak nechápu na koho to mělo učinkovat když sem to vypila já.. *15* )a jak sem to vypila prostě se mi v pokoju objevil michael! vůbec tomu nerozumím!stála sem tam hleděla na něj a on vypadal že nechápe kde je!! byl uplně krásnej měl na sobě to co měl v Bad a vypadal i tak mladě!
    • anet.k

Re: ahooj

to ti fakt moc závidím *14* takovej chci taky =) ale mě by stačilo kdyby se před mnou objevil aniž bych něci vypila *4* *14*
      • tea301

Re: Re: ahooj

jo to mě taky!! *15* nevim ptoč jsou některý sny tak moc komplikovaný! *15*
    • tea301

Re: ahooj

(roshodně nebyl v těch letech co umřel ikdyž to nebyl na život vůbec vysoký věk! *9* )stála sem tam koukala na něj a on se rozhlížel po mém pokoji a všiml si plakátu na stěně a šel k němu! potom sme hned seděli u stolu(nevím jak sme se tam dostali..protože některý sny jsou hrozně zamotaný)a on si prohlížel jakýsi časopisy co jsem měla na stole kde byl na všech fotkách on(vůbec nevím že takový nějaký časopis mám kde by byl na každé fotce a nebylo tam žádný psaní ..a kevšemu tři ty časopisy..no ty časopisy vypadali spíš jako album)prohlížel si je a sledoval každou! přitom sem ho nezpouštěla z očí..zvláštní moc sme nemluvili..a zastavil se na jedné stránce..byla tam fotka z the way you make me feel a dirty diana a dal mi to doruk! řekla sem mu že na těh fotkách vypadá uplně krásně! on se zasmalál a vzal další časopis! takhle jsme strávili listováním v časopisech půlku snu!(říkám ten sen nechápu *15* )
      pak jsem si pouštěli písničky, tancovali zpívali dělali nepořádek! pořád jsme se smáli(uplně to vidim živě jak z toho snu..chtěla bych aby se mi zdál alespon ještě jednou)ale přetali jsme když si michael všiml na jedné fotce co mi vysí v pokoju nápisu 1958-2009..nechápal to! pořád se mě ptal co to je a já sem mu řekla o bylinkách co mi dala ta baba v obchodě a ukázala jsem na tu červenou misku! on ekl že to není správné že když umřel(což vůbec nechápal)by tu už neměl být! rozhodli jse se, že se napije a že tím možná zmizí! nechtěla sem aby to udělal ale on si na tom stál a nechtěl slyšet nic o rozmlouvání nebo přesvědčování! když držel tu misku v rukách chtěůla jsem se probudit ale nevím jak prostě to nešla chtěla sem být sním! ještě než se napil zeptal se mě:
      ,,JAK?" tuhle otázku sem nečekala a nechtěla jsem mu odpovědět ale on se pořád ptal dokola tak sem mu to řekla jak umře! pomalu se z toho složil že ho zabil člověk kterému věřil! pak se mě
      • tea301

Re: Re: ahooj

zeptal jestli nevím jak se mají jeho děti..zavedla sem ho k počítači a řekla at si přečte to co píší že já nemám na to abych mu to říkala! díval se i na to video s pohřbu jak tam Paris o něm mluvila ..všimla sem si že si utřel slzu! pak mi poděkoval ............
        vzbudil mě budík! já bych ho v ten moment lidi hodila nejradši z oka že sem neviděla jak to dopadlo!! ale já ten sen prostě nechápu!§ často se mi zdají tak domotaný sny!! ale tenhle byl ze všech nejlepší!! uplně sem cítila jako bych sním doopravdy byla!! *14*
        I LOVE YOU!! *14* *14* *9*
        • anet.k

Re: Re: Re: ahooj

a víš jistě že to byl sen? nezjevil se ti náhodou? *15* ten sen zní jako skutečnost *14* *14* *14* *14* KRÁSNEJ *14*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ahooj

no...to kdyby se mi zjevil doopravdy by bylo samozdřejmě úžasný ale já bych se asi zjevila tay kdyby viděl můj momentální bordel kterej ted uklizim v mim pokoju!! *15* *15* naštěstí to byl odpravdu jen sen!! *15* *14* *9*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: ahooj

mno mě by byl bordel jdno hlavně že bych ho viděla *15* *15* *15* *15* ale jemu by to asi jeno nebylo =) *15* *15* *15* mno ale ten sen je fakt úžasnej *14* takopvej chci vážně taky =) *14*
  • anet.k

čauky =)

ahoj kočky =) mám malou připomínku =)
    hlasujte pro MICHAELA na

http://www.kissdelta.cz/kisspar ada/
  • mrs_jackson

caw....

Caw lidi jak je??já samozřejmě blbě protože zejtra je 25.!!!! *9* *9* A navíc taky zejtra mam vystoupení s mojí taneční skupinou a tančíme na MAJKÍHO PÍSNIČKY!Takže určitě celou dobu budu myslet na něj... *9* *9* achjo snad to zvládnu *9*
    • anet.k

Re: caw....

ahoj =) já jsem šla dneska s malou segrou na procházku a rovnou jsem vzala svíčku a zapálila ji u jednoho křížku který je mimo vesnici *4* mno ale zítra tam pudu určitě ještě jednou =)
    • skih

Re: caw....

zvládneš,jj! *4*
  • skih

----

čaw!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit