Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skih

----

čaw!!!!
  • n

A kdyby se měl murray vracet a majkl by byl opravdu mrtvý tak co by to znamenalo???
    Že Majklovy rodině to je celý uplně u prdele...
    Nicméně tohle je všechno jenom divadlo pro noviny a bulvár potom tomu samozrjmě budou věrit i vsichni ostatní to co se píše v novinách je totiž vzdycky svatá pravda:-D
    Murray doopravdy není žádnej kardiolog ale normální herec a ten soud a vše okolo toho je jenom dobrý herecký výkon.
    Skoro každej to žere i s navijákem...ale pozor ne vsichni.
    • martikjackson

Re: n

Ahojky tady všichni,
      teda čte se tady opravdu moc pěkně!!! Až, co mě zarazilo bylo,že se tu i špekuluje o tom zda je michael mrtvý nebo ne. To už je opravdu síla, nechme ho klidně odpočívat, on by opravdu tohle nikdy neudělal, byl to velkmi citlivý,hodný člověk s velkým srdcem!!!!!! A proč tady vlastně taky píšu?.... Já byla jeho faknynkou vždycky tak normálně, jo to se mi líbilo hodně, to zase míň a tak to šlo....,ale po filmu this is it ... to mě položilo, od té doby je mi hrozně, taková láska k člověku, kterého neznám osobně a který už tu vlastně není to je pro mě propast a snad se brzy vzpamatuji nebo nevím. je mi tak líto,že to cítím až teď... a že tu prostě už není,že nemohl všem vytřít zrak znovu a znovu a ještě víc...!!!
    • zanesskaaaa

Tý brďo .. hej děkuju .. takhle jsem se dneska ještě nezasmála :D .. a to jsem měla pořádnej výbuch dneska ve škole :D .. hééj tak ty jsi mooc hele :D
    • polinka

omg, další inteligent... tak za prvý kdyby Michael žil, tak by do toho podvodu musela bejt zapletená půlka ameriky! za druhý tohle by Michael svým dětem a fanouškům neudělal. za třetí: už vidim jeho děti, jak provádějí geniální herecký výkon, že truchlej po tátovi, kterej vlastně žije. a našlo by se milion dalších důvodů proč Michael bohužel nežije! ale proč já to tady vůbec píšu?! stejně se to lidem jako ste vy prostě vysvětlit nedá!!!
  • polinka

d

no nic... mažu do školy... *16* *15* papa
    • thesimsa

Re: d

Trochu pozdě ne ? *15*
      • polinka

Re: Re: d

no ani ne vzhledem k tomu že jsem měla od 10. h. *15* *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: d

*15* my máme vždycky nejpozději od 8:30 .. *15*
          • Re: Re: Re: Re: d

tak tzo mas jeste dorby taky bych chtela mit skolu v tolik hodin jako ty *4* me zacina v 7:40 *9*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: d

to nám nejdřív začíná hodina v 8.h. a nejdýl v 10.h. *15*
            • thesimsa

To mě taky první začíná 7:40 .. ale nejpozději co se začínáme učit, když nám odpadne hodina je 8:30 .. pak už ty další nemůžou odpadnou a musíme trčet ve škole .. *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: d

no to víš, já si to umím zařídit. *15* *15* *15*
            • thesimsa

*15*
  • dancitko

ppaaaappaaa

tak ahojte holky krasnyyy sny o Mikovy
  • lask1

Michael

Murray sa má vrátiť do práce.
    • Re: Michael

Proc to dopredele nechápete???
      Prostě Michael je normálně naživu a proto Murray nedostane žádnej trest tak se zamyslete řeklo se že murray bude nejdéle tak za 2 týdny za mřížema od té doby uplnulo x měsíců a nic za druhé ten váš "doctor" hrál ve 2 filmech..takže zřejmě kardiolog který dělá sem tam ještě herce co..najděte si to na internetu normálně je tam s nim filmová ukázka...ale ne vy všude okolo sebe slyšíte že váš majkí je mrtvej a tak to je samozřejmě pravda co.
      A kdyby jste se dívali pořádně na this is it tak na konci man in the mirror dělal znakovou řeč a říkal že neodchází a že nám ukáže velkou show..hmmm?
      SHRNUTÍ TOHO VŠEHO JE ŽE MAJLK SE VRACÍ TENHLE ČERVEN ZPĚT A KDO NEVĚŘÍ JEHO POBLÉM!
    • polinka

Re: Michael

hahááááá to je vtipný, čekám až za to napíšou, že to je vtip... jo a prej ho jeho pacienti podporujou... myslela jsem že je kardiolog a ne psychiatr... jako jsem fakt zvědavá, jak za jak dlouho někoho zase zabije... jako já se divim těm lidem, že k němu choděj, když vědí, co se stalo.
    • thesimsa

Ameriku už fakt nechápu ..
    • zanesskaaaa

Jo o to jsem mihla (už jsem chtěla psát Michael :D) očima .. Si dělaj srandu ne ? .. vzít mu diplom šmejdovi ..
  • lask1

Michael

Murray sa má vrátiť do práce.
  • Ahůůůůůůůj

Čauky lidičky!!!!tak sem konečně dneska viděla THIS IS IT *14* *14* *15* to bylo tak nepopsatelně náádhernýýýý!! *14* *15* A Majkí jak říkal:Bůh vám žehnej!!nebo jak lízal lízátko *15* *14* akoráát majkí měl oranžový a jááá sem měla fialový *15* *15* ale bylo to tak SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!JÁ TO CHCI VIDĚT JEŠTĚ JEDNOU *15* *14* a nebo jak říkal že sme jedna celá rodina!!to mě tak moc potěšilo *14* *14* a potom sem se rozbrečela *9* *15* ale kamoška si tam začala zpívat,tak sem se přidalaaa!!ještě jednou fakkkt nejkýýý filmíííík!!mocka ho lovuju!!jako Majkího *15* *14* *14*
    • dancitko

Re: Ahůůůůůůůj

ja ho dostanu na vanoce na DVD
      • polinka

Re: Re: Ahůůůůůůůj

no to asi těžko, když se na DVD začne prodávat až v jednu nebo v únoru...
  • miss.inuyasha

Ahojte lidi

Ahojky *3* nevím či tu někdo je, doufám že jo, přišla jsem vás navštívit, páč vím že jsem tu dlouho nebyla *7* ja vím prominte.. tak když tu někdo je nech napíše
    • miss.inuyasha

Re: Ahojte lidi

To mi je fakt líto, a o školy ani nemluv, aj my teď máme toho fakt hodně :( nevím co dřív, musím se naučit básničku páč budeme mít takovou oslavu ve škole kde si musíme vybrat bud poéziu nebo prózu ja jsem si vybrala samozřejme poéziu, to mám lehší :) a pak máme ve škole "superstár" budeme zpívat pěsničky :) Takže si musíme vybrat a naučit.. Kromě toho je ve škole docela fajn, je tam veľka legrace dnes sme se ohadzovali mandarinkama *1* *1* *1*
    • dancitko

Re: Ahojte lidi

jj ja tu jsem porat
      • miss.inuyasha

Re: Re: Ahojte lidi

to jsem ráda, promiň že jsem dlouho neodepisovala ale dělala jsem něco na netu :) jak pak se máš?
        • dancitko

Re: Re: Re: Ahojte lidi

no jo de to ale nic moc a tobe??
          • miss.inuyasha

Re: Re: Re: Re: Ahojte lidi

proč se nemáš fajn? ja sem mám docela fajn :) a co novýho s majklom??
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte lidi

no moc fajn se nemam pac ted je toho na me hrozne moc moji nej kami umrel pes kocka andulka a jeste ktomu jeho smrt a musim chodit do ty trapny skoly..jinak o Mikovy novyho ani moc nevim
  • mrs_jackson

....

Holky můu vás poprosit abyste šly do klikárny?Majkí nám spadnul na 4. místo *9*
  • angie72

Opět prosííím...

Je druhé kolo soutěže. Můžu opět požádat o hlasy? Jsem tam jako Angie a hlasovat můžete na http://michaelisking.blog.cz/0911/s onf-2-kolo#comment68328414

Kdo ještě nezná můj blog, tak se můžete podívat, ale soutěží se o nej fotku, a tak vás prosím, jestli mi můžete hlásnout... Moc děkuji předem...

Můj blog - http://healtheworld-mj.blog.cz
    • dancitko

Re: Opět prosííím...

mas ho mit
    • polinka

ode mě ho tam máš taky... *4*
      • nikkyt

Re: Re: Opět prosííím...

Ode mě taky *3*
    • bajush

3. hlásek pro Tebe. Držím všecky pěsti! *3*
      • angie72

Re: Re: Opět prosííím...

Moc vám děkuji broučci moji... Jestli máte známý, tak hlásky pro Angie, plooosíííím
        *15*

Děkuji, vážně moc děkuji, jste zlatíčka. Já normálně nesoutěžím, ale tady bych chtěla vyhrát, když jsem už šla do toho :-)
    • thesimsa

3. hlas *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit