Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

pa pa

pa pa holky naši už jsou dome tak já valím =) *4* pa *3*
  • lisamj

michael

já už sem tu dneska psala jako keren,ale nikdo na to nereagoval s krz co se si tu přečetla o tom,že snad mj žije.... no kéž by... ale ....
    • anet.k

Re: michael

kéž by *9* ale jestli už na tomhle hrozným světě není, tak mu dopřejme ten klid *3* i když mi moc chybí ale to asi nám všem
      • lisamj

Re: Re: michael

přesně tak, ten klid a to smíření,že už je někde kde je mu snad moc moc mo dobře,než tady kde pořd něco proti němu bylo ach jo
  • lisamj

michael

je tu ještě někdo?
    • lisamj

no upravui tady fotku,kterou tady dám apořád tu není.
      • anet.k

aha =)
    • anet.k

mno já tu jsem *4* krom školy a spinkání jsem tady skoro pořád =)
      • lisamj

tak to je dobře,že tady někdo je,sem tu nová amoc toho asi nevím o michaelovi ale moc mi chybí a vlatně ani nevím co napsat chci vědět co nejvíc, a tak.... asi sem divná,že?
        • anet.k

Re: Re: Re: michael

nee nejsi divná *4* tak to vítej ve fanklubu a o Michaelovi se toho snaž dozvědět co nejvíc protože to je človíček, který pro svět udělal všecko ♥
          • lisamj

Re: Re: Re: Re: michael

jo to je pravda,opravdu se pro svět snažil udělat všechno... to je i v jeho pisníčkách .... téma o životě a utrpení druhých a jeho talent s tím spojený a to bylo co ho udělala a troufnu si říct že byl nejlepší se vším všudy... talent a písně tanec a jeho veliká láska kdo nemá na celém světě,žádný úspěšný člověk na zemí nebyl tak hodný vstřícný citlivý a opravdu hodný jako michael, a chudáček co měl z dětství.... co měl z popularity on si vlastně nikdy nezažil nic co máme my. jen to obyčejně v uvozovkách???? od dětství jen dřel a poslouchal tatíka,pak zase dřel a dřel anezažil jít někam jako normální člověk a užít si toho všeho normálně. to proto newerland a pak se mu to chudákovi vrátilo zle,že něco takového udělal, no prostě srdce k němu když na všecůhno špatné prožíval mi se chce vybuchnout. Jak sem na tohle všechno mohla přijít tak pozdě proč sem se nezajímala dříve tak moc jako teď??? tak pozdě??? co stím mám dělat? jak to přejít kdy to přejde??? Tak jak sem stara,tak nevím jak s tím naložit. Chybí moc moc a strašně mi vadí,že ho lidi nepoznali,jako opravu byl a že to své turné nestihl,ale všechno se děje k vůli něčemua tohle asi má svůj důvod,ale zatím nevím jaký... to že ho začli milovat lidi víde a více mi jako ten správnýd důvod nepřipadá. tak sem zvědavá co mi to,jednou vysvětlí proč to tak je.....
  • anet.k

ahoj holky

mno to bylo něco než jsem segru uklidnila. ona pořád: a já nechci jít spát bezmaminky a já chci maminku a furt jenom maminku a ječela a to bylo prostě strašný *10* tak jsem vzala mobil, zavolala jsem z pevný na mobil, mobil jsem jí dala a řekla že volá máma a já jsem valila k tomu druhýmu telefonu a předstírala jsem že jsem máma a dovíco všechno jsem jí nakecala jen aby byla ticho *15* ona na to samozřejmě nepřišla *15* mno a pak už byla klidnější a teď už spí ale trvalo to hodinu *9* *15* *15* *15* *15*
  • baluska1

Ahoj

Ahoj holky... nějak neměla čas se dva dny dostat na PC... ale jinak chi se zeptat kdo bude koukat na Slavíka..protože v TV Revoue psali že...Je tam toto: LETOŠNÍ ČESKÝ SLAVÍK TAKÉ PŘICHISTAL POCTU ZPĚVÁKŮM,KTEŘÍ HUDEBNÍ SVĚT JIŽ OPUSTILI: W.MATUŠKOVI A M.JACKSONOVI....
    Hey to je pěkný že poctí Majkího..
    • martikjackson

Re: Ahoj

tak to je opravdu fajn.... i našemu michaelovi,dneska sem tu už psala,alenidko na to nic neřekl,tak si říkám,asi kecám blbiny.
    • polinka

Re: Ahoj

no to jsem zvědavá co zas vymyslí... jojinak už tu dlouho nebyl tvůj brácha, kde je?
      • thesimsa

Re: Re: Ahoj

*15*
  • polinka

fb

jsem si ted dělala test na facebook jak dobře znáš Michaela Jacksona a vyšlo mi:Tak ty si fakt znalec ! Určitě patříš k nám, co si myslíme že MJ byl,je a bude prostě NEJLEPŠÍ !!! ale jako takový primitivnosti tam byli jako jak se jmenuje jeho dcera atd. jo a ještě tam měli chybu měli tak jakou nemocí trpěl v dětstí (vitiligo) ale on jí netrpěl v dětství, ale až někdy když mu bylo 20... takže... *15*
  • polinka

rabín

zanes ptala ses jakej rabín. ten rabín, kterej byl Michaelovi dobrej příte, udělal s nim rozhovory někdy v r. 2001 ale pak se nák nedohodly a ty rozhovory nevyšly, ale ted v USA ty rozhovory vyšly. Ale v ČR nevyjdou jako knížka. Hold máme smůlu, vydlíme v blbý zemi *15* jinak tak třeba ty překlad nepotřebuješ, ale já jo!!! *15*
    • zanesskaaaa

Re: rabín

Joo vím kdo to je .. ale nepochopila jsem jakou to má souvislost s Oprah a s tím interview :D:D
      • polinka

Re: Re: rabín

žes tam psala, že to mám z interwiu od Oprah, ale to jsem měla od toho rabína *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: rabín

Ale v interviu s Oprah bylo to, že si šahá mezi nohy a ani o tom neví .. *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: rabín

Ale já to měla se souvislostí s Oprah .. to s rabínem jsem neslyšela, neviděla ani nic :D ..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: rabín

Jasnýý já tě chápu .. ale já psala, že se styděl jenom v osobním životě :D .. atd atd :D .. a to že si sahá do rozkroku tak o tom mluvil v interview s Oprah :D .. chápeš :D .. přečti si to pořádně :D:D:D
            • polinka

omg už to neřešte *15* *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: rabín

no jo ale to jsem tam nepsala... *15*
            • thesimsa

Ale pod tvým komentem tam o tom myslím byla řeč .. A Tea nevěděla kdo je Oprah, tak se o tom začali bavit .. *15* teda aspoň myslím .. *15*
  • janikoz

Ahoj lidi

Co je novýho okolo Michaela? Jinak zase musím pochválit tapety a fotečky *14* jsou nádherný. *3*
  • nikcajacksonka

tak pa

Holky tak ja uz zase musim,ale jeste dneska prijdu mozna *15* *1*
  • tea301

páá

tak se mějte lidi já musím pá!
    • anet.k

Re: páá

páá já převleču malou do pyžama dám ju na večerníček, potom jí přečtu nějakou pohádku a potom ji dám spinkat =) to jsem máma co? *15* *15* *15* mno já za to nemůžu že naši nejsou doma ale holky držte mi palce protože lucie umí bát někdy zákeřná. *15* *15* *15* hodně často neposlouchá a pořád si něco vymýšlí a musá to mít *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit