-
??
lidičky prosím jak je ta adresa na které se dají michaelovi zapálit svíčky? jednou už tu byla? *7* -
ahoooj
ahooj lidi jak se máte? už je to 5 měsíců co tu michael není! *9* I love you! *14* -
-
Re: ahoooj
jj to jo bouzel -
-
Re: Re: ahoooj
ty jo to už je tak dlouho?? mě to ani nepřijde mě to přijde jako by to bylo včera nebo před týdnem ale 5 měsíců?? pujdu zapálit svíčku -
-
Re: Re: Re: ahoooj
jj mě už jedna taky hoří! *4* *9*
-
-
Re: Re: ahoooj
pořád mi to připadá jako zlej sen ve kterym doufám že se brzy probudím! *9* -
-
Re: Re: Re: ahoooj
no to taky
-
-
-
-
ahoj
Ahojky jak se máte? *4* *3* *3* *5* -
-
Re: ahoj
a jo de to -
-
Re: Re: ahoj
no mohlo by to bejt lepší ale jinak to jde
-
-
-
ahoooooj
tak co tu je novýho?? jak se máte?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* já sem včera nemohla jít na komp prtože jsem měla dlouho školu domů jsem přišla až o pul 5 a musela jsem dělat ukol z matiky a ještě referát na fyziku. -
-
Re: ahoooooj
no novyho nic moc a mam se docela dobre pac mame konecne ty chripkove prazdniny pac nas ve skole chyby 30 procent a na jine skole(bouzel pobliz)maj praseci chripku -
-
Re: Re: ahoooooj
no my nejspíš taky budeme mít chřipkové prázdniny nás je ve škole 5 a pul ale ředitel to nechce dovolit a pořád to probíraj jestli máme mít ty praázdiny nebo ne a tady u nás v Jablonci je prwej taky prasečí chřipka ale myslím si že to je blbost. -
-
Re: Re: Re: ahoooooj
no ale skolu musi zavrit higiena -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooooj
no já nevím ale by to lepší kdyby nám dali prázdiny tam u nás je věčně někdo nemocnej a na facebooku jsem se přidala do skupiny že chceme prasečí prázdniny bylo by to super kdyby u nás byla prasečí chřipka protože bych mohla nosit roušku jako MICHAEL *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooooj
no to jo
-
-
-
-
-
-
ahojteee
ahojte holky jak se tu mate a co je noviho o Mikovy *14* -
Tattoo
Hojte Jacksončata! *1* Nechám si udělat druhý tetování! První mám motýla nad prdelkou a teď si nad lopatku nechám dát ten znak MJ, ae jenom henou páč nemám prachy *9* Doplním si k tomu jenom 4ever *14* To bede nejvíc luxus! *14* *3* -
-
Re: Tattoo
tobě je 15 a máš tetování?! -
-
Re: Re: Tattoo
jj, už 5 měsíců, to je náhoda, tak dlouho už tu mezi námi není MJ(já si ho nechala dělat ale 3.6.), naši na to přišli až po měsíci, to bylo udělaný tajně a dala jsem si to za to, že jsem se dostala na vysněnou školu-na peďák v Přerově. Ale naši to vzali moc dobře, jsem se toho hrozně bála(celá rodina za mnou stála) a nakonec úpa pohoda!!
-
-
-
zítra
holky,tak pá,stavím se tu zítra *4* -
ahojky
Dobré ráo všem :). Asi tu nikdo není co? My máme ve škole chřipkový prázdniny takže dneska zítra a v pátek jsem doma *15* *15* *1* -
-
Re: ahojky
hoj,já tu jsem...ale už dlouho nebudu... *15* *9*
-
-
Majky
Ahojky, kde prosim psali, že Majky žije? -
-
Re: Majky
já nwm,ale bylo by to grate!§!§
-
-
michael
teď mě zarazilo ty tomu vříš,že by tu snad mohl být??? když si pisla když,jeslti už na tomhle světě není?