Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

??

lidičky prosím jak je ta adresa na které se dají michaelovi zapálit svíčky? jednou už tu byla? *7*
  • tea301

ahoooj

ahooj lidi jak se máte? už je to 5 měsíců co tu michael není! *9* I love you! *14*
    • dancitko

Re: ahoooj

jj to jo bouzel
      • anka6959

Re: Re: ahoooj

ty jo to už je tak dlouho?? mě to ani nepřijde mě to přijde jako by to bylo včera nebo před týdnem ale 5 měsíců?? pujdu zapálit svíčku
        • tea301

Re: Re: Re: ahoooj

jj mě už jedna taky hoří! *4* *9*
      • tea301

Re: Re: ahoooj

pořád mi to připadá jako zlej sen ve kterym doufám že se brzy probudím! *9*
        • dancitko

Re: Re: Re: ahoooj

no to taky
  • zuzka98

ahoj

Ahojky jak se máte? *4* *3* *3* *5*
    • dancitko

Re: ahoj

a jo de to
      • anka6959

Re: Re: ahoj

no mohlo by to bejt lepší ale jinak to jde
  • anka6959

ahoooooj

tak co tu je novýho?? jak se máte?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* já sem včera nemohla jít na komp prtože jsem měla dlouho školu domů jsem přišla až o pul 5 a musela jsem dělat ukol z matiky a ještě referát na fyziku.
    • dancitko

Re: ahoooooj

no novyho nic moc a mam se docela dobre pac mame konecne ty chripkove prazdniny pac nas ve skole chyby 30 procent a na jine skole(bouzel pobliz)maj praseci chripku
      • anka6959

Re: Re: ahoooooj

no my nejspíš taky budeme mít chřipkové prázdniny nás je ve škole 5 a pul ale ředitel to nechce dovolit a pořád to probíraj jestli máme mít ty praázdiny nebo ne a tady u nás v Jablonci je prwej taky prasečí chřipka ale myslím si že to je blbost.
        • dancitko

Re: Re: Re: ahoooooj

no ale skolu musi zavrit higiena
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: ahoooooj

no já nevím ale by to lepší kdyby nám dali prázdiny tam u nás je věčně někdo nemocnej a na facebooku jsem se přidala do skupiny že chceme prasečí prázdniny bylo by to super kdyby u nás byla prasečí chřipka protože bych mohla nosit roušku jako MICHAEL *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: ahoooooj

no to jo
  • dancitko

ahojteee

ahojte holky jak se tu mate a co je noviho o Mikovy *14*
  • luida

Tattoo

Hojte Jacksončata! *1* Nechám si udělat druhý tetování! První mám motýla nad prdelkou a teď si nad lopatku nechám dát ten znak MJ, ae jenom henou páč nemám prachy *9* Doplním si k tomu jenom 4ever *14* To bede nejvíc luxus! *14* *3*
    • polinka

Re: Tattoo

tobě je 15 a máš tetování?!
      • luida

Re: Re: Tattoo

jj, už 5 měsíců, to je náhoda, tak dlouho už tu mezi námi není MJ(já si ho nechala dělat ale 3.6.), naši na to přišli až po měsíci, to bylo udělaný tajně a dala jsem si to za to, že jsem se dostala na vysněnou školu-na peďák v Přerově. Ale naši to vzali moc dobře, jsem se toho hrozně bála(celá rodina za mnou stála) a nakonec úpa pohoda!!
  • skih

zítra

holky,tak pá,stavím se tu zítra *4*
  • mischicka

ahojky

Dobré ráo všem :). Asi tu nikdo není co? My máme ve škole chřipkový prázdniny takže dneska zítra a v pátek jsem doma *15* *15* *1*
    • skih

Re: ahojky

hoj,já tu jsem...ale už dlouho nebudu... *15* *9*
  • jackson1

Majky

Ahojky, kde prosim psali, že Majky žije?
    • skih

Re: Majky

já nwm,ale bylo by to grate!§!§
  • lisamj

michael

teď mě zarazilo ty tomu vříš,že by tu snad mohl být??? když si pisla když,jeslti už na tomhle světě není?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit