Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss.inuyasha

No co?

Ahojte lidi, no co koukli ste se na můj new blog co sem si vytvořila včera večer s Michaelem? když ne ja vám ho napíšu ještě raz www.michaeljackson-site.blog.cz doufám že se vám tam bude líbit
  • zuzanka666

Moonwalker

Si du ted koupit Moonwalk *1* *14* úžasny *14* svíčku jsem za své zlomené srdce zapálila *9*
  • zuzka98

ahoj

Ahojky jak je a co je novího? *3* *5* *4* *3* *5*
    • anet.k

Re: ahoj

ahoj. =) mno to já nevím včera jsem tu nebyla *4* ale musím jít a přijdu asi za 20 min tak zatím pa =)
  • anet.k

jsem šťastná

Holky já jsem dneska normálně dostala čtyřku a mám z toho upe dobrej den *15* *15* *15* *15* jsme včera psali test z fyziky a učitel takový tři žáci mají čtyřky a zbytek má pětku. a jeden kluk prej takový: já vyskočím z okna a učitel takový: nic ti k tomu nebrání *15* *15* mno a potom říkal ty známky a řekl že já mám čtyřku a já upe na celou třídu: ,,JO!"
    *15* *15* *15* *15* *15*

*15* *15* *15* *15*
  • polinka

bashir

na fb jsem se přidala asi do tří skupin I hate martin bashir. a taky tam byla jedna skupina supportes of martin bashir a ta měla tři členy *15* *15* *15* *15* *15*
    • dancitko

Re: bashir

jj
  • anet.k

Ahoj =)

Máme 35000 příspěvků *14* *14* *14*
    • thesimsa

Re: Ahoj =)

Stejně jde celá tahle diskuse furt víc a víc do háje ..
      • polinka

Re: Re: Ahoj =)

vyjímečně máš pravdu... ( *15* )
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahoj =)

tsss vyjímečně ? *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

*15* jsem čekala jak zareaguješ *15* ano vyjímečně *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

Pche *15*
    • dancitko

bezwááááááááááá
    • polinka

supéééééééééér!!!!!!!! *15*
  • ff

Hlavně se taky koukněte na ty oči v tom video...velmi zajímavé *1* *1*
    A kdyby jste chtěli vědět tak polovina novinářu to ví taky a všichni umělci..že je Michael naživu a hrají tu komedii s ním protoze media z tyhle komedie dostávají sakra velký prachy!
  • GG

Koukněte se na tohle video:
    www.youtube.com/watch?v=O4CkETwJY 1U&feature=PlayList&p=E3935841A9916 BC2&playnext=1&playnex t_from=PL&index=4

Nepřipomíná vám ten člověk někoho???
    Jako např. Michaela myslíte si že by někdo takhle vypadal??
    Myslím ty brejle jak má na sobě a koukněte se na jeho pusu "Michaeluv tajný přítel" hahahah
    To je Michael vždyt má ulně stejný hlas a dělá si z nás prdelky a skoro všichni mu to věří:DD
  • D

www.youtube.com/watch?v=O4CkETwJY 1U&feature=PlayList&p=E3935841A9916 BC2&playnext=1&playnex t_from=PL&index=4

Myslím ty brejle jak má na sobě a koukněte se na jeho pusu "Michaeluv tajný přítel" hahahah
    To je Michael vždyt má ulně stejný hlas a dělá si z nás prdelky a skoro všichni mu to věří:DD
  • LLL

http://www.youtube.com/watc h?v=O4CkETwJY1U&feature=PlayList&p= E3935841A9916BC2&playnext=1&playnex t_from=PL&index=4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit