-
Ahoj
Konečně jsem se sem dostala..v pondělí mám sbor a trubku...v úterý do půl čtvrtý...ve středu klavír ve čtvrtek do půl čtvrtý a pak soubor fléten..jedinný pátek je volný..a to je důvod proč se sem tak málo dostávám..můj čas mě omezuje... *10* *10* Co jstwe za těch pár dnů řešili??? Taky koukám že se změnili nějaké ikonky profilůvých fotek... *15* *15* já za týden jdu na sundání sádry...a už se těším..konečně budu moct tancovat.. -
-
Re: Ahoj
ČAWÉÉÉS!! *15* *15* ty máš sádru??jééda tak to bych už nechtěla mět!!protože sem jednou ju měla v létě a vůbec sem nemohla plavat!! *15* a to byla HRŮŮZA!!a jak se máš??
-
-
=)*
už jsem tu =) -
-
Re: =)*
Ty seš rychlá. *4* -
-
Re: Re: =)*
rychlá? tak dneska zrovna na sobě ty detaily nedělám *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: =)*
*15* *15*
-
-
-
-
jéééééééé
ty už ji máš? si říkám přece jsem to nepsala já a to seš vlastně ty *15* *15* *15* *15* -
-
Re: jéééééééé
*15* *15* *15*
-
-
Ahoj všichni
Ahoj jak se máte?Já skvěle.Včera mi přišla objednaná knížka o Michaelovi a je úplně skvělá. *14* *14* No jinak včera mi nebylo vůbec dobře,ale když jsem měla tu knížku tak mi bylo aspoň o trošku líp. *4* -
-
Re: Ahoj všichni
ahoj anet =) se jdu vykoupat a snad ještě přijdu tak počkej ju? -
-
Re: Re: Ahoj všichni
Ahoj jj počkám. *3*
-
-
-
anet.k
Neboj se anetko, ja si na písmenka dám pozor *1* až přiliš dobře vím, čo píšu *3* -
-
Re: anet.k
mno to vidím *15* *15* *15* ale jo snažíš se *15*
-
-
hoj
je tu anča -
-
Re: hoj
jsi tu meki? *7* -
-
Re: Re: hoj
jj sem -
-
Re: Re: Re: hoj
já tu jsem taky =)
-
-
-
jak se máš? meki? nechceš si dát nějakou fotku? třeba s majklem? *14* bylo by to dobrý =) tady se za to stydět nemusíš =) -
jasně že jsem =) jsem tu celý odpoledne *15* *15* *15*
-
-
ahojeeek
Ahojky lidi, jak pak se máte? -
-
Re: ahojeeek
dobře =) včera jsem si normálně psala s Němcem a on psal anglicky a on psal angicky a zjistila jsem že má taky Michaela rád ♥ se du mrknout na to icko jestli tam zas není *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ahojeeek
ahá, jinak koukla si na můj new blog o Michaelovi? včera sem si ho vytvořila -
-
Re: Re: Re: ahojeeek
myslím že jo =) a o Michaelovi? tak ty jsi teda jeho fanynka? nebo jak to s tebou je? -
-
Re: Re: Re: Re: ahojeeek
No akorát rozmýšlam že aj ja se přidám asi k Michaelovi páč na diskusech o Ashley Tidale je strašná nudá. No jsem fanynka síce ještě taká malá počase budú až taková veľká ale to na mě pak přijde, jinak by jsem si nedelala blog kdyby sem nebyla, hele máš ICQ nebo něco? potřebuju od tebe něco. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojeeek
pozor na písmenka =)ty víš že? *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojeeek
jj 450 043 740 *3*
-
-
-
-
-
-
klikarna
Ahojte holky chtěla jsem Vás poprosit jestli byste nešli do klikárny podpořit Michaela
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php? sid=1597&q=9f6a3f23865384178baf8b6b 14e7365b
*14* *3* *14* -
-
Re: klikarna
já tam jsem pořád =)jestli chceš tak ji zapnu i na druhým pc a přemluvím segru, aby pro něj hlasovala i na třetím pc *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: klikarna
To by bylu uplně supr.. *4* MIchael je furt na 5 miste to je hrozne -
-
Re: Re: Re: klikarna
jj =) jednou byl na 14 místě a my jsme ho za jeden den dostaly na první místo a to jsme se do toho taky zapojili všichni ale někerým z toho už hrabe *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: klikarna
Tak to jste dobre... *3* já taky furt klikám ale už jsem si na to zwykla tak mi to uz ani neprijde -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klikarna
mno to asi těžko protože opravnej test jsme psali ještě dneska a bude to další 4. *15* *15* *15* *15* fyzika je hrozná *16* *16* *16* hlavně když máme tak blbýho učitele *10* nemám z ní ani jednu jedničku. *9* zatím jenom 2,3,4
*15* *15* *15* *15* -
jj wcera byl hrozný den ja se segrou jsem Maikimu zapalili svičku...hmmm s tou 4 si mela smulu,ale to se stawa si to určitě oprawis *4* -
mno kdo by ho taky nemiloval *14* ale jak bylo včera 25 tak jsem měla špatnej den a pořád jsem na Michaela myslela *9* a dostala jsem 4 z fyziky ale můžu být ráda protože dvě děcka měli taky čtyřku a jinak zbytek 5 *15* *15* *15* tak jsem šťastná že mám aspoň tu čtyřku *15* *15* *15* -
ja taky pro Maika bych udělala cokoliv ja ho miluji *14* *14* *14* *14* je to moje lasenka -
já jsem pořád v pohodě =) pro Michaela to dělám ráda ♥♥♥
-
-
-
-
-
-
angličtina
Od února budou probíhat kurzy angličtiny na téma M. Jackson, o INFO si napište na e-mail: school.eng@centrum.cz *3* -
fajn den
Ahojda, jak se máte? Já se mám fajn, když mám v sobě dvě líza a čokošku. *15* Normálně, dneska jsme 5 holek měli při češtině lízátko a učiteli to nevadilo. Sice se divil, co se děje, ale nechal nás blízat! *15*
V sobotu možná uvidím opět This is it.
A ségra měla bobky z toho, jestli budu nosit tričko King of pop a zatím jsem už týden neměla na sobě nic jinýho! Ale o víkendu jsem ho dala vyprat, pochopitelně... *15* *3* -
-
Re: fajn den
no to u nás je zakázáno v hodině žvejkat. ale já to někdy poruším *15* a taky často v hodině tajně jím protože nikdy nesnídám tak to doháním ve vyučování *15* my o velkých přestávkách chodíme nacvičovat na besítku *15* *15* *15* ale to lízátko by bylo asi moc nápadný *15* *15*
-