-
pro angie 72
moc moc dekuju za ty listky na this is it jo a angie ja tady uz dlouho hledam vskaz uz 6h starej nesmazala jsi ho??? -
navěky
někteří na něj možná zapomenou, ale v našich srdcích bude žít navěky *4* -
ahoj
ahojky... jak je?? něco novího o majkím? *14* *15* -
-
Re: ahoj
prosím vás jak se tu píše aby si to někdo přečetl a nebylo to někde na konci? to s tím wiliemsem mě to nasralo sakra,píšu na to a je to kde si v prdeli na konci -
-
Re: Re: ahoj
Dobre, že prdel nie je na začiatku, ale na konci.
*15*
-
-
-
kolko
kolik týdnu,měsícu let máte rádi Michaela Jacksona??? -
-
Re: kolko
bude to 16 let -
ja asi 6 let plus minus -
já asi 4 a půl měsíce a ty? -
-
Re: Re: kolko
ja asi 1 týden, nevím přesne. Ale vím že dost málo, páč ja jsem vtedy Michaela až tak neměla rada a ještě předtím jsem vědela že existuje ale neposlouchala jsem ho a nepoznala ho... *3* -
-
Re: Re: Re: kolko
jj já taky *3*
-
-
-
-
fakt husty
vcera neb nwm kdy bylo nejak 23h00 ja si poustel v posteli majkiho je to prijemnej pocit jo a s kamosem si hraju na this is it vlastne pustim pisne od majkiho vezmu si mikrak(fix) a delame jen jeko ze zpivame a tancime tance od MJ *14* *5* *1* -
-
Re: fakt husty
jj super
-
-
pa
už musím zas jt tak pa=) snad ještě přijdu =) *14* -
Ahojky
Ahojte holky, jak se máte? je tu vlastně někdo nebo píšu zbytečne? -
-
Re: Ahojky
ja jsem to -
-
Re: Re: Ahojky
ahoj dancitko =) jak ty se vůbec jmenuješ? -
-
Re: Re: Re: Ahojky
Daniela
-
-
-
Re: Ahojky
nie nie *4* nepísáš zbytočně *15* *15* *15* ahojky sestřičko *4*
-
-
PROSIM
UDĚLALA JSEM VIDEO..:) TAK SE PROSÍM VŠICHNI PODÍVEJTE ..:) A PŘIDEJTE SE DO SKUPINY..:) DĚKUJI odkaz »http://www.youtube.com/watch?v=co F2DdCxg38 -
-
Re: PROSIM
jj jasne...a udelala jsi ho moc krasne
-
-
aHOJ
aHOJ holky. dneska jsem se ve VKZ přiznala že jsem u PC každej den a celej den *15* *15* *15* mno ale mě to nevadí *15* *15* si z toho nic nedělám *15* -
Petícia!!!
Ahojte, neviem či ste už o tom počuli, ale Majkimu chcú vraj odobrať titul Kráľa Popu a dať ho Robbiemu Williamsovi!!! Je to nehoráznosť, je to proste choré, ako to mohlo niekoho napadnúť?? Vznikli nejaké pretície, ktoré proti tejto neprávosti a nespravodlivosti bojujú. Treba sa len podpísať a tým podporíte hlavný cieľ týchto petícii - zanechať titul Kráľa Popu jedinému človeku, ktorý si to zaslúži, MICHAELOVI JACKSONOVI!!! Tu sú odkazy na petície:
http://www.petitionspo t.com/petitions/MJkingofpop
http ://www.thepetitionsite.com/petition /794558903
Prosím, dajte si tieto linky aj na svoj blog, nech sa to čo najviac šíri po internete a nech sa podpisuje čo najviac ľudí. Musíme a chceme to pre Majkla urobiť :) -
-
Re: Petícia!!!
no to snad ne,jak nějakému wiliamsovi????? no s´to snad ne!!!!!!!!!!!!!!!!! tak to mě teda dorazilo
to víš,žeho podpoříme nikdo jiný než michael tu nebyl a ještě dlouho nebude to snad neeee jemu????? teda nevím co psát dál to by bylo jen nadávky apod. včera sem se dívala na fotku jeho děětí,jak vykračujou do knihovny s chůvama a princ starší to bylo jako by šel michael.... prý sou na tom děti už lepší ach jo a dneska sem četla,že ta jeho kytaristka z 80 let řekla,že to bylo zabití,že na tom lidi hodně vydělali no sem z toho špatná
-