Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro angie 72

moc moc dekuju za ty listky na this is it jo a angie ja tady uz dlouho hledam vskaz uz 6h starej nesmazala jsi ho???
  • navěky

někteří na něj možná zapomenou, ale v našich srdcích bude žít navěky *4*
  • mischicka

ahoj

ahojky... jak je?? něco novího o majkím? *14* *15*
    • lisamj

Re: ahoj

prosím vás jak se tu píše aby si to někdo přečetl a nebylo to někde na konci? to s tím wiliemsem mě to nasralo sakra,píšu na to a je to kde si v prdeli na konci
      • lask1

Re: Re: ahoj

Dobre, že prdel nie je na začiatku, ale na konci.
        *15*
  • miss.inuyasha

kolko

kolik týdnu,měsícu let máte rádi Michaela Jacksona???
    • Re: kolko

bude to 16 let
    • dancitko

Re: kolko

ja asi 6 let plus minus
    • mischicka

Re: kolko

já asi 4 a půl měsíce a ty?
      • miss.inuyasha

Re: Re: kolko

ja asi 1 týden, nevím přesne. Ale vím že dost málo, páč ja jsem vtedy Michaela až tak neměla rada a ještě předtím jsem vědela že existuje ale neposlouchala jsem ho a nepoznala ho... *3*
        • mischicka

Re: Re: Re: kolko

jj já taky *3*
  • besta

fakt husty

vcera neb nwm kdy bylo nejak 23h00 ja si poustel v posteli majkiho je to prijemnej pocit jo a s kamosem si hraju na this is it vlastne pustim pisne od majkiho vezmu si mikrak(fix) a delame jen jeko ze zpivame a tancime tance od MJ *14* *5* *1*
    • dancitko

Re: fakt husty

jj super
  • anet.k

pa

už musím zas jt tak pa=) snad ještě přijdu =) *14*
  • miss.inuyasha

Ahojky

Ahojte holky, jak se máte? je tu vlastně někdo nebo píšu zbytečne?
    • dancitko

Re: Ahojky

ja jsem to
      • anet.k

Re: Re: Ahojky

ahoj dancitko =) jak ty se vůbec jmenuješ?
        • dancitko

Re: Re: Re: Ahojky

Daniela
    • anet.k

Re: Ahojky

nie nie *4* nepísáš zbytočně *15* *15* *15* ahojky sestřičko *4*
  • PROSIM

UDĚLALA JSEM VIDEO..:) TAK SE PROSÍM VŠICHNI PODÍVEJTE ..:) A PŘIDEJTE SE DO SKUPINY..:) DĚKUJI odkaz »http://www.youtube.com/watch?v=co F2DdCxg38
    • dancitko

Re: PROSIM

jj jasne...a udelala jsi ho moc krasne
  • anet.k

aHOJ

aHOJ holky. dneska jsem se ve VKZ přiznala že jsem u PC každej den a celej den *15* *15* *15* mno ale mě to nevadí *15* *15* si z toho nic nedělám *15*
  • sash

Petícia!!!

Ahojte, neviem či ste už o tom počuli, ale Majkimu chcú vraj odobrať titul Kráľa Popu a dať ho Robbiemu Williamsovi!!! Je to nehoráznosť, je to proste choré, ako to mohlo niekoho napadnúť?? Vznikli nejaké pretície, ktoré proti tejto neprávosti a nespravodlivosti bojujú. Treba sa len podpísať a tým podporíte hlavný cieľ týchto petícii - zanechať titul Kráľa Popu jedinému človeku, ktorý si to zaslúži, MICHAELOVI JACKSONOVI!!! Tu sú odkazy na petície:

http://www.petitionspo t.com/petitions/MJkingofpop

http ://www.thepetitionsite.com/petition /794558903

Prosím, dajte si tieto linky aj na svoj blog, nech sa to čo najviac šíri po internete a nech sa podpisuje čo najviac ľudí. Musíme a chceme to pre Majkla urobiť :)
    • lisamj

Re: Petícia!!!

no to snad ne,jak nějakému wiliamsovi????? no s´to snad ne!!!!!!!!!!!!!!!!! tak to mě teda dorazilo
      to víš,žeho podpoříme nikdo jiný než michael tu nebyl a ještě dlouho nebude to snad neeee jemu????? teda nevím co psát dál to by bylo jen nadávky apod. včera sem se dívala na fotku jeho děětí,jak vykračujou do knihovny s chůvama a princ starší to bylo jako by šel michael.... prý sou na tom děti už lepší ach jo a dneska sem četla,že ta jeho kytaristka z 80 let řekla,že to bylo zabití,že na tom lidi hodně vydělali no sem z toho špatná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit