-
Řesenka :D
Michael je debil,proč si chlap vythává obočí???Proč si dává řasenku? *9* -
-
Re: Řesenka :D
mno jasný,rači jdi a víckrát se nevracej s tou tvojí miley!!! *13* *5* -
-
Re: Re: Řesenka :D
jj? doufám,že to stačí!!! *15*
-
-
Ja si myslím, že to robil kôli tomu vitiligu, kôli ktorému sa musel nechať vybieliť a aby zvýraznil kontúry tváre a nebol moc bledý tak si zvýraznil oči a ústa.
A myslím si, že nie je jediný muž s namalovanými očami, napríklad ten spevák zo skupiny HIM.
Michael mal skrátka taký imidž.
Prečo skupina Kiss sú pomalovaní po celom chsichte a majú všeliaké kostými.
Každý umelec má svoj vlastný image. -
-
Re: Re: Řesenka :D
Přesně tak Lask !! .. jenomže tohle je pubertální holčička .. ta to nepochopí .. -
-
Re: Re: Re: Řesenka :D
a ty nejsi pubertální? *15* *15* *15* ale my to chápem =) *15* *15*
konečně někdo *15* ahoj=) *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Řesenka :D
Jo jsem, ale ne ten typ pubertálního výkvětu .. ze mě už ta puberta opadává .. narozdíl od jiných lidí .. :)
-
-
-
-
a co třeba Hannah Montana je proti Michaelovi HOVNO! vůbec neni taková slávna jak byl Michael tak se radši vycpi!!! -
A co je ti do toho je to jeho věc!!! *10* Koukni se třeba na zaca efrona ten zase nosí make-up a lakuje si vlasy tak nevim co tu řešíš!!Naschle!!!!! *10* *15* *15*
-
-
-
A dáááál?
-
-
-
a ty jsi taky pěééékná blbka...ta tvoje trapnááá hannah montana je na nic,zapřemýšlej,nazdarrr!!!!!!!! !! *8* *5*
-
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=vwZ5 yEac-18&feature=player_embedded *15* *15* *15* fakt dobrý video *15* a jako jak je na těch lyžích *15* -
x factor
finalisté anglického X-Factoru nazpívaly You Are Not Alone. jako Michael to nemůže zazpívat nikdo, ale myslim že se jim to povedlo. *4* http://www.youtube.com/watch?v=P0xh UA5UWrM&feature=player_embedded -
Ahoj.
Ahojky. Včera jsem byla na vystoupení, nic moc jsem nezkazila, takže dobrý. *15* no ale to sem nepatří *15* http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-404561 chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte jestli je tohle Michael. Tu fotku jsem sem dala já a já nevim jistě jestli to je on. Je to focený normál mym soukromým fotákem někde v muzeu voskových figurín. Myslíte že je to on? *7* -
-
Re: Ahoj.
Ahoj .. joo je to on :D:D -
-
Re: Re: Ahoj.
týýýýýýýý brdo fajne bezva super!!!!!!!!!!!!!!!! protože já jsem tam focená s nim!!! *15* akorád ted jsem to usekla, protože je to focení asi před dvěma lety a vypadám tam jak... *15*
-
-
-
Ahojky
Čaute všichni, jak se máte? Jak ste se vyspali? Konečně víkend co? -
-
Re: Ahojky
Ahojky já se mam super, konečně víkend! *15* Co ty? *4* -
-
Re: Re: Ahojky
aj ja říkam "konečně víkend" už jsem se nevedela dočkat *1* ale škoda že víkend přejde rychle *5* A ja se mám docela fajn...
-
-
-
Ahoj
Někdo po ránu tu je?? -
-
Re: Ahoj
ahoj...já tu sem *3*
-
-
sláva
máte ho rádi jen k vůli slávě! *8* -