-
ahoj
Ahojky holky jak je?? *4* Koukám že se nám tu zas objevil nákej ''inteligent'' *10* *15* -
-
Re: ahoj
mmm,blbě docela,co ty? *9* -
-
Re: Re: ahoj
Já super protože mi ve středu vyšlo to vystoupení! *3* *4* A proč se máš blbě? *9*
-
-
-
Michael jackson
*15* Ty si trapná děvče ..
On byl nejlepší a bude :O*
Navždy ..
Ta tvoje myley je trapná .. Hlavně její písničky !:D *15* *15* -
plakaty
Cau, na tomto facebookovym profilu rozdavaji plakaty Michaela Jacksona..staci se prihlasit. Pro Olomoucaky a okoli - http://www.facebook.com/pages/Olomo uc-CITY/63702847369?ref=ts -
DD
TOTO SI VČERA NAPSAL VÁŠ MRTVÝ MAJKÍ NA SVOJE OFICIÁLNÍ STRÁNKY..ŽE BY OMALU ALE JISTĚ VSTÁVAL Z MRTVÝCH???
ODKÁZEK NA STRÁNKU:
http://img692.imagesha ck.us/i/16195134.jpg/Th
is is it?
Can you say, if you closed your eyes?
Is all this true, I do not long to explain,
Freedom will prevail, and you can go back,
I feel that now comes the moment
Which is not explain everything
explained,
Your eyes now look,
Do not be faithless,
Let them being in the faith do not change,
One more chance
Another chance for a better life,
Not long to explain it,
A light will again be so clear,
That you could believe
The fact that I am,
Even if I were not there.
All eyes,
Directed,
Really unexplored,
I need time
Give it to me.
It was not long to explain,
And then you can conclude that
This is it.
TOTO SI VČERA NAPSAL VÁŠ MRTVÝ MAJKÍ NA SVOJE OFICIÁLNÍ STRÁNKY..ŽE BY OMALU ALE JISTĚ VSTÁVAL Z MRTVÝCH???
ODKÁZEK NA STRÁNKU:
http://img692.imagesha ck.us/i/16195134.jpg/Th -
-
Re: DD
Prosím přestaň mu říkat Majkí ...
Mohl to napsat kdokoliv ...
Kdyby byl živej, tak by ho okamžitě zavřeli ... Navíc by do toho bylo namočenejch hodně lidí a už by to dávno ruplo ... -
-
Re: Re: DD
Nom je v tom namočeno hodně lidí ale ti z toho mají prachy takže to prostě nerupne a Mike se vrací v červnu..já to vím.
-
-
-
mrs.jackson
jo mám sándu..a to na noze... *10* *10* -
ahojky a pá
ahoj du sem jen zaskočit a hned zase musim! tak doufám že jste si dnešní den užili já totiž ne! zase sem poslouchala ty hloupé narážky na MJ lidí ze třídy! už to neřeším! dnes sme byly v brně v plantariu a když sem tak hleděla na ty hvězdy(nebyly opravdové) tak sem si říkala jestli je jedna z nich michael?! jak sme jeli domů všimla sem si na ulici VELKÝHO bilbordu na keterym byla spousta lidí a byl tam i michael v bílé košily a černých kalhotech byl tam velkej!když sme zastavili kousek na dál na červený sem řekla: to sme nemohli zastavit u toho bilbordu a kámoška na mě a proč..řikám no já bych ho strhla a vzala bych si ho domů!! *15* *14* mějte se krásně a sladký sny přeju! *4* -
Dobrou
Tak jo já taky valim.Mějte se krásně dobrou noc a krásné sníky o Majkým. *14*Pa. *4* -
Klik
www.michaeljackson.blog.cz budu moc ráda když se na můj blog kouknete.. -
pá pá
holky už jsem ospalá tak pujdu spat *3* dobrou noc *4* a sladké sny *4* -
-
Re: pá pá
Papa. *4* -
Re: pá pá
Broůů!!a Klááášnounkééé sníky...ty víš o KOM!!! *15* *14*
-
-
ahojjky
je tu někdo?? *15* *15* a jak je?já se mám BLBĚ!!! *9* *15*... se těšim až zejtra budu z USTAVU domááá *15*