-
...
Éééh, tak znova *15*
Hlasujééém *15* *15*
http://www.t-music.cz/t-music-chart/ -
-
Re: ...
Rozkaz šéfe! *15*
Jé, Michael je druhej! Boží!! *14* *15* -
-
Re: Re: ...
*15* *15*
Yep *15* příští týden už by mohl být první *15*
-
-
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=RNaA I4ncXw0&feature=related
Hlasujém *15* -
-
Re: ...
eh, hlasujem? *15* sis asi spletla odkaz ne? *15* nechtělas sem dát náhodou tenhle? *15* http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Perform ance -
-
Re: Re: ...
sakra :D jo spletla *15*
Ne nechtěla *15* -
-
Re: Re: Re: ...
*15* omg *15* tak ale tady se může hlasovat taky... *15*
-
-
-
-
Nova
Teď bylo na Nově o Murrym *10* *5* -
-
Re: Nova
Ä v jakym pořadu to bylo?? V tv novinách??? *7* *4* -
-
Re: Re: Nova
jj v tv novinách večer
-
-
Re: Nova
já vim !! *16* to mě nasralo jako .. že prej se považuje za nevinýho a jenom roky !!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* *16* *9* *13* *8* *8* *5* -
-
Re: Re: Nova
4 roky * *5*
-
-
-
Vision
Ahoj lidi, dneska mi přišlo Vision *14* takže nehorázná radost *15* -
-
Re: Vision
tak to věřim :)..taky si ho musím objednat :D :)
-
-
NEVERLAND ♥♥♥
AHOJKY ZDRAVÍM VÁS CHTĚLA JSEM SE VÁS ZEPTÁT JESTLI NÁHODOU NEVÍTE CO JE S NEVERLANDEM ? *7* ČETLA JSEM,ŽE V NEVERLADU CHTĚJÍ UDĚLAT ŠKOLU ALE NEVÍM JESTLI JE TO PRAVDA.KDYŽ TAM BYDLET V NEVERLADU MICHAEL TAK TO BYLO JAK V RÁJI MICHAEL TO TAM MĚL MOC KRÁSNÝ *14* *14* *14* *14* MICHAEL R.I.P ♥ -
-
Re: NEVERLAND ♥♥♥
Ježiš ne :D...on to jednou řekl v jednom rozhovoru :D.. -
-
Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥
Já neragovala na tebe ;)
Tak je rozdíl "snažím se napodobit" a "jsem" *15* fanoušci se Michaela taky snaží napodobit, ale nikdo nebude další Michael Jackson .. *15* -
-
Re: Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥
Jj já jsem si pak přečetla a došlo mi,že to není na mě :D Nevadí no :D Stane se :D
-
-
A co by jako přeháněla?? vždyť má pravdu..má ho ráda a představuje si ho jak jen ona chce tak jí to neber ne? tvl to sou názory *9* *7* -
-
Já ho mám taky ráda, ale za Ježíše bych ho rozhodně neoznačovala .. -
*15* *15* no nevim... ale žijeme v demokratický zemi takže můžem říkat názory jaký chcem... *15* a fakt nevim jestli byl ježíš ale já ho beru prostě jako výjmečnýho člověka, který chtěl zachránit svět, měl úžasnej smysl pro hudbu a skládání atd... ale to měli už i ostatní lidi a za ježíše ho nebudu přirovnávat páč mě většinou dárky nosí má rodina *15* je pravda že teď už těch lidí moc není, někdo tam nahoře to asi tak chtěl nebo nevím ale Michael byl dobrosrdečnej a hodnej a takový lidi většinou mají zlej osud... a já s tím mám skušenosti... *9*
-
-
-
Přesně ... to se máš,že si byla na jeho koncertě..já jsem ta být nemohla,protože mi byli asi 3 roky :D...ale každopádně můžu říci,že jsem na Michaelovi vyrůstala :)....a jsem za to ráda..podle mě je Michael prostě druhý bůh...i on sám to jednou řekl...,,Snažím se napodobit Ježíše´´....to se mi moc líbilo ...nebo jak bral ty nemocný děti na Neverland...prostě Michael byl ten nejlepší,nejchytřejší,nejtalentovanější,...a spoustu dalších nej ....ale nejlepší na něm bylo,že měl dobré srdce..a takovejch lidí..je na světě poslední dobou čím dál tim míň...a to je k pláči *9* ...Michael forever *14* -
Ahoj..to by mě taky zajímalo...já bycch ale byla spíš pro to..aby z toho udělali muzeum..prostě to tam nechali tak jak to je...aby tam mohle jezdit Michaelovi fanoušci...a říct si: ,,Je to neuvěřitelný,že chodím po stejné zemi..jako kdysi Michael ´´ ..no řekněte nebylo by to skvělý?? :) -
-
Ano to máš pravdu !! *3* *3* Byla bych taky ráda kdyby s toho udělali muzeum bylo by to moc krásný !! -
-
To teda..:) ..nejradši bych tam jela už teď :D..jenže nevim,jestli to tam je otevřený pro veřejnost...a myslim si,že než pojedu jednou do Ameriky ..tak si ještě počkám :D škoda :( ..:D -
-
Re: Re: Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥
Já jsem v Americe nikdy nebyla a v Neverladu jsem taky nikdy nebyla a jak to vypadá tak se tam nikdy nepůjdu podívat *9* *9* A docela mě to hodně štvě !!A vila ve kterém Michael naposledy žil tak ta vila je na prodej ach jo mít tolik peněz.Michael R.I.P.I Love You ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NEVERLAND ♥♥♥
Michael byl Ježíš ? nepřeháníš to trochu ? -
To máš pravdu Michael nebyl jenom King Of Pop ale on byl i Bůh hudby !!! On měl to nekrásnější a nejhezčí nejmilovanější srdíčko na světě !!!Mě bylo sedm let když jsem začala poslouchát Michaela takže já ho mám ráda už neuvěřitelných 19 let sáma tomu nemůžu věřit že je to už tak dlouho.Michael byl Ježíš !!!! Kéž by to šlo a vrátit čas !! Aby tu s námi mohl Michael být bez něho se těžko žije pořád tomu nechci věřit,že Michael už tu není a je navždy v nebíčku *9* Michael R.I.P. I Love You Forever !!♥♥♥ -
Kdybych měla mít miliardy tak bych taky koupila Neverland a vilu Santa Barbaře.Jenže to je můj sem který se mi nikdy nesplní *9* :-( A setkaní s Michaelem já jsem ho už viděla byla jsem na jeho koncertě ale osobní selkaní s Michaelem to bych taky brala ale bohužel to je další sen který se nedá už nikdy splnit ! *9* :-( Já mám už jenom oči pro pláč !! A Murraye toho celým svým srdce nenavídím !!!!! To co udělal našemu Michaelovi to dělát neměl ! Michael si to nezasloužil !!!!!!! *9* -
Já si myslím,že se tam jednou podíváš ;)..a s těma penězma máš pravdu ..já je mít tak koupim Neverland a i ten dům v Santa Barbaře....a všechno co je o MJ...to bych si splnila svůj životní sen..teda až na ten,který už se vůbec nedá splnit a to je setkání s MJ :´(....ach jo já bych nejradši toho murraye zabila fakt !! :(
-
-
-
-
-
-
dotaz
Ahoj..chci se zeptat..nevíte jestli je někde v ČR nějakej obchod s věcma s MJ..kromě internetu ...?? díky za odpověď *4* -
parfém
co říkáte na ten parfém? *15* -
-
Re: parfém
Eště se ani nezačal prodávat .. takže nevim *15* -
-
Re: Re: parfém
*15* *15* já říkám: to zas bude drahý... *9* *15* -
-
Re: Re: Re: parfém
To asi jo *15* ale pokud mně bude vonět, tak si ho stejně koupím *15* nebo si počkám na Vánoce *15* -
-
Re: Re: Re: Re: parfém
*15* já bych to mohla dostat k ukončení základky *15* *15* ty jo ale jestli to bude stát přes tisícovku tak mě máma asi uškrtí *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: parfém
*15* *15* ach né... já spáchám sebevraždu abych todle nemusela trpět *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: parfém
No .. podle toho kolik budeš chtít ml *15* Třeba 100ml Heatu od Beyoncé stojí přes 1500 .. co teprve Michael *15*
-
-
-
Re: Re: Re: parfém
nech...toho!!! *15* *15* to bylo první co sem si pomyslela když sem o tom četla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: parfém
*15* *15* a já tak dlouho přemýšlela co dám za koment *15*
-
-
-
-
-
Vánoce
Ahoj lidičky ::) Co jste dstali pod stromek??Já CD Michael a knížku MJ od Davida 'L Hermitta!! A to album je fakt BOMBA!!!! -
-
Re: Vánoce
Já jsem dostala taky knížku o MJ a to nové cd a pak ještě kalendář o něm :)
-
-
Vánoce
Ahoj lidičky ::) Co jste dstali pod stromek??Já CD Michael a knížku MJ od Davida 'L Hermitta!! A to album je fakt BOMBA!!!! -
HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY
Hlasujte a rozšiřte to dál, pro Michaela, aby vyhrál Grammy. Návod najdete přes Google - napsat NEZAPOMENTE HLASOVAT PRO ADAMA LAMBERTA, ALE JSOU TO STRÁNKY GRAMMY A JE TAM HLASOVÁNÍ.dÍKY j.n. -
-
Re: HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY
nechápu *15* *15* -
-
Re: Re: HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY
to asi nikdo... *15*
-
-
Re: HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY
he ? *15* -
-
Re: Re: HLASUJTE PRO MICHAELA V GRAMMY
hm *7* říká ať hlasujem pro Michaela a pak pro Lamberta? *7* *15* *15* nebo zároveň *15* *15*
-
-