Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veronikak

I LOVE YOU

I LOVE YOU MICHAEL ♥♥♥ YOU'RE ALWAYS IN MY HEART ♥♥♥I LOVE YOU FOREVER ♥♥♥ MY SWEET ANGEL ♥♥♥ I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥ R.I.P. ♥♥♥ KING OF POP ♥♥♥ L.O.V.E.♥♥♥ VERONIKA FROM CZECH REPUBLIC ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • Re: I LOVE YOU

:( Michael is the best best best best best!! :( ♥♥♥love him!:*** *9* *14*
    • janikoz

Re: I LOVE YOU

pěkně řečeno, líp bych to napsat nedokázala.
  • Prodám sběratelský unikát

Ahoj,
    prodám sběratelský unikát a to platinovou desku za prodej alba History od Micheala Jacksona z roku 1996.
    Cenu nabídněte na email jidas30@gmail.com
    Prodám nejvyšší nabídce.
    • kristynajackson

Re: Prodám sběratelský unikát

faktt?? a za co ?
      a jak ?
      • Re: Re: Prodám sběratelský unikát

No abych řekl pravdu, o ceně nemám vůbec představu. Zatím zjišťuji zda by o to měl někdo zájem. Během týdne dodám fotky
      • misuleee

Re: Re: Prodám sběratelský unikát

že mu věříš *15*
  • gabi123

PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

ahoj :))
    PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/
    • janikoz

Re: PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

Už jsem Ti hlásla *3*
  • gabi123

PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

ahoj :))
    PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/
  • misuleee

Slave To The Rhythm

nemáte někdo Slave To The Rhythm bez toho rapu?? já mám jenom takovou šurou verzi *9*
    • janikoz

Re: Slave To The Rhythm

Já nějakou verzi mám,ale nevím, jestli je to s rappem nebo ne. Dej mi mail, pošlu Ti jí.
  • nikcajacksonka

Ahojky ;)

Čauvés lidičky :D Normálně já málem z maminy dostala šok... Ona dělá manežerku v jednom hotelu a prej u nich byla jedna paní,která dělá takový ty obrázky na zeď... A prej jí říkala,že by šel udělat i MJ,nějaká jeho poza...a prej jde udělat bílá,černá a stříbrná barva...a mamina takový "Až budeš mít konečný vysvědčení,a budeš mít 1 a 2,tak ti ho necham udělat jak velikýho chceš a klidně po celim pokojíku *15* *15* Já byla normálně v šoku...Potřebuju od Vás pomoc s těma barvama,vůbec nevim jak to sladit,ale kloubouk by byla asi jiná barva,tak jako košile a sako...Já vůbec nevim...Poraďte Pls :D
    • janikoz

Re: Ahojky ;)

Já bych ho chtěla stříbrnýho. Taky bych se tak chtěla mít no... *14* *15* Ještě dolaď ty známky a můžeš se těšit, pak napiš jak to dopadlo.
      • nikcajacksonka

Re: Re: Ahojky ;)

Jasný,napíšu ;) Já přemýšlím nad bílou košilí,černým sakem a kalhoty,pak nad stříbrným kloboukem,ale nevím *15* *15*
        • misuleee

Re: Re: Re: Ahojky ;)

jůůůva *14* jakou si tam dáš pózu?? *15* já bych si tam dala jak se drží toho klobouku a má ještě i rukavičku na druhé ruce a někam ukazuje *15* asi nwš co myslím že? *15*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Ahojky ;)

No asi jo.. :D Já nevim..Asi si tam dam pozu ze Smooth Criminal,jak je na obalu TII *15* *15*
            • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky ;)

Supéér se máš!
              Já bych si dala s kouboukem...jak dělá ty pózy =D *14* *14*
              a co máš za známky?
              Máš 1,2 ??
  • mischicka

..

Ahojte *4* normálně mám 27.1 ve čtrvtek narozky a jako náhodou budou u nás v nějakým Jazzmin baru dávat nějakej speciál s Michaelem... máma říkala že tam asi budou pouštek klipy tak tam s mámou pudem *14* *14* Ale to je úplně nemožný že by na MOJE narozky a hlavně 15 dávali něco s Michalem a navím u nás ve Žďáře.... *15* týjo to musí být ňákej osud bo co *15* *15* *14* nebo to je tím, že sem Michaela prosila ať se mi o něm zdá a on místo toho udělal todle *3* hm...hm... asi mu budu muset dát pusu na všechny mí plakáty v pokoji *15* *15*
    • misuleee

Re: ..

týjo hej máš se *15* ty plakáty budeš líbat asi hodně dlouho co? *15*
      • mischicka

Re: Re: ..

no asi dokud se nerozpadnou *15* *15*
        • misuleee

Re: Re: Re: ..

to zas nééé *15* pak už bys neměla co líbat a byla bys moooc smutná *9*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: ..

nebooj mám ještě jeden plakát schovanej *15* na horší časy *15* počkát já zapoměla že mám ještě 4 placky a knížku.... hmm... tak to bude zlíbanej *15* ani svýho psa tolik nelíbám jako budu MJ *15* no...možná je to tím že se MJ nemůže hejbat *15*
            • misuleee

Re: Re: Re: Re: Re: ..

*15* *15* už sem se lekla *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: ..

nebooj mám ještě jeden plakát schovanej *15* na horší časy *15* počkát já zapoměla že mám ještě 4 placky a knížku.... hmm... tak to bude zlíbanej *15* ani svýho psa tolik nelíbám jako budu MJ *15* no...možná je to tím že se MJ nemůže hejbat *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

*15* *15* já už dávno *15* od tý doby co mám noŤas tak na "odeslat příspěvek" klikám víckrát *15* *15*
    • janikoz

Re: ..

tak ty plakáty musíš hodně zlíbat no...máš štěstí, že u vás něco takovýho je... *14*
      • mischicka

Re: Re: ..

no já bych to vůbec nevěděla kdyby to mámě nenapsal její přítel *15* *15* dokonce ho začnu mít ráda *15*
  • ms.jackson

blog.:)

Ahojky prosíímváás neudělal by mi někdo dessign MJ?:)) blogu se sice věnuju už čtvrtym rokem..jenže designy furt neumim..:X
  • misuleee

:-!

ááá Lambert se přibližuje *9* *16*
    http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy_Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Performance
  • :-)\:-(

Ahoj tady BESTA pardón že jsem tu dlouho nebyl ale měl jssem zákaz na komp omlouvám se :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit