-
......
je tu vůbec někdo?? *15* víte co? dneska sem jela tramvají s klukem, který měl klobouček a Thriller Jacket!!!! *14* *15* -
-
Re: ......
*15* já tu sem *15* to máš fajn, taky bych chtěla jet s klukem s kloboukem *15* My zas dnes měli děják a probíráme umění po rozpadu ČSR takže jazz a když učitelka řekla " poslechnem si další" tak jeden kluk řekl "Michaela Jacksona" *9* no tak to mě celkem rozčílilo.. nakopat těm kreténům u nás *8* *9* *15* -
-
Re: Re: ......
sem věděla že tu budeš ty *15* jo někteří šmejdi mě hodně se*ou (sorry) *15* viz výše *16* -
-
Re: Re: Re: ......
*15* *15* Njn... já sem teď očekávaný návštěvník *15* někteří sou fakt dementi s prominutím *15* a jak se máš? -
-
Re: Re: Re: Re: ......
fáájn *15* ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ......
tak též *15*
-
-
-
-
-
-
JUPÍÍÍÍÍ
Ahuj tady Besta ::) Jsem uplně št'astnej nedavno jsem byl na konkurzu v národním divadle v Brně na jednu roli a vzali mě!!!Budu hrát až 6.2.2011 Je to o Hance Maškové a Jiří Štaidla...A já tam hraju bratra HAnky M. JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* -
-
Re: JUPÍÍÍÍÍ
týjo tak to gratuluju *3* *15* -
-
Re: Re: JUPÍÍÍÍÍ
trošku mi unikla spojistost s MJ ...? *15* *15* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: JUPÍÍÍÍÍ
*15* heej takovej velkej detail a tobě to unikne *15* -
-
Re: Re: Re: Re: JUPÍÍÍÍÍ
A jo pardon ten mno spojitost je v tom že.....To hraje fanoušek od MJ :D a děkuju
-
-
-
-
-
TOBĚ
Milý Michaeli pusu dám každému,ale moje srdce dám jen tobě !! Protože Tě celého mého srdce miluji a milovat Tě budu už celý život !! Moc mi chybíš !! I love you Michael ♥♥♥♥ -
HLASUJTE!!!!!!!
http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Perform ance hlasujte pls *9* -
<3
je skvělý *1* snad ještě vydá nějaké cd *14* nevíte kdy bude mít další koncert ? *4* -
-
Re: <3
ještě vydá nějaké cd ?? další koncert ???
holka, máš v hlavě události za poslední dva roky?
-
-
<3
je skvělý *1* snad ještě vydá nějaké cd *14* nevíte kdy bude mít další koncert ? *4* -
-
Re: <3
Jak by mohl mít koncert když je mrtvej! *9*
-
-
♥♥
ŠKODA ŽE DO BRAVA NEBO DO NĚJAKÝCH ČASOPISŮ UŽ NEDÁVAJÍ MICHAELOVO PLAKÁTY! *9* -
-
Re: ♥♥
máš pravdu *9* ale nedávno tam byl ale jenom na propagaci nového alba.....už jsem jim psala al nic *15* -
-
Re: Re: ♥♥
To by potřebovalo 100x jim napsat "chceme plakáty MJ" *1* *1*
A hned by se sipaly :-D
chtěla bych ceelouu zeď michaela *14*
-
-
-
..
Ahoj... jak sem byla ve čtvrtek na tom nějakým představení MJ písniček nebo jak to mám nazvat *7* *15* tak tam přišlo hrozně málo lidí.. no ale já se ani nedivím páč oni nedali po městě žádný plakáty jako že bude večer s MJ a jen to rozesílali e-mailem... no nechápu..no a bylo to celkem dobrý hráli pěkný písničky ale pouštěli furt stejný obrázky na tv a pak tam pustili This is it.. no bylo to takový nepropracovaný ale šlo to, na to že to bylo na mí narozky *3* -
-
Re: ..
to nechápu jako proč o tom nedali ani plakát nic...a třeba na nějaké bezvýznamné akce jsou plakáty třeba rok *7* -
-
Re: Re: ..
no nevim... rozesílali pozvánky jenom přes e-mail ve městě sem žádný plakáty neviděla...
-
-
-
karaoketexty
zdarec ženy, normálně sem šla po DLOUHÝ době na karaoketexty na fotky a ted sem čekala že už jich tam budu dost hodně a ono jich tam je jen 120 ?!?! jak je to možné ?! *15* *7* *7* *9* -
-
Re: karaoketexty
Správce fotky Michaela skryl z důvodů,že nikdo nestihne si přes 8 tísíc fotek Michaela prohlídnout.Mě to taky hodně štve protože Michael tam měl hodně fotek a byly moc krásné fotečky. *9* *9* -
-
Re: Re: karaoketexty
tjn.. *9* *9* ale třeba se tam zas nashromážděj *14* *15* já už tam taky nějaký přidala *3* *15* *15*
-
-
Re: karaoketexty
mi to tam třeba nejde vkládat *9* *15*
-
-
♥♥I LOVE YOU♥♥♥
MICHAEL JACKSON JE NEJ ♥♥
I,když zemřel,pro mě pořáád žije ♥
I love you ♥ *14*