-
Fotky
Ty fotky jsou super *15* -
-
Re: Fotky
hrůza -
Re: Fotky
jože? *15* *15* -
-
Re: Re: Fotky
jože? *7* *15* *15* nemá to být cože? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Fotky
ne nemá *15* *15* to je jakože souhlas *15* jože ? *15* budeš si muset na můj slovník zvyknout *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Fotky
pfff *15* *15* tak mi teda napiš jaký všechny slova si změnila *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky
jistěě *15* -
*15* *15* tk proč bychom mluvili dlouze že *15* *15* -
ok *15* my žďáráci zas věty prodlužujem sprostýma slovama *15* *15* a to hafo *15* nejlepší když třeba před učitelem řeknem ňáký prostý slovo tak oni se hned začnou tlemit *15* a to to máme zakázaný *15* -
ted nwm *15* ale časem na to přijdeš *15* to víš no, my Ostraváci rádi zkracujeme *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Thriller
No, děvčata, to je síla! :D
Sice je to jenom maska, ale i tak se mi z toho málem zvedá kufr *15* a ještě takhle zblízka *15*
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs478.ash2/75184_1571600262744_1617633752_1343195_7255703_n.jpg -
-
Re: Thriller
To sundávání mohlo bolet *15* -
-
Re: Re: Thriller
to teda *15* nojo, říká se: Parádo trp! *15* i když v tomto případě se tomu paráda zrovna říct nedá *15* -
-
Re: Re: Re: Thriller
no to ne *15*
-
-
-
Re: Thriller
No to máš teda pravdu. *15* -
-
Re: Re: Thriller
si myslím.. :D to bylo na FB a pak ještě další zajímavý fotky, tak jsem si je stáhla a dám je asi sem na osobnosti =) -
-
Re: Re: Re: Thriller
áááá to sem se lekla *15* *15* jo přidej je sem *15* už se těším *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Thriller
nojo, jenže ono to trvá "století", než to zveřejníjou :D jsem si jich stáhla asi tak 20 a teď nevím, který jsem tam dala a který ne :D *15*
-
-
-
-
-
Ahojky
Ahoj, je tu někdo na pokec? -
-
Re: Ahojky
to je jak do nějaké internetové seznamky *15* a jo já sem tu dycky *15* -
-
Re: Re: Ahojky
A jak se máš? -
-
Re: Re: Re: Ahojky
čusec *15* já sem tu taky vždycky viď musulee? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
jop jop ty dycky *15* *15* já sem mám dobře včera jsem za vysvědčení dostala Moonwalkera *14* a jak vy?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
*15* *15* pardon error *15* já si říkala že sem debil *15* -
Ne, Moonwalker je film, Moonwalk je knížka... *15* -
to je knížka, kterou Michael vydal někdy v 80. letech *15* já se mám fajn *15* -
Moonwarkela? co to je? *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
jáá taky :D *1*
-
-
-
-
-
♥♥
KK_____KK____KK_____KKK_____KK_____ KKKKKKKKK
KK___KK_____________KKKK ____KK____KK_______KK
KK_KK_______ _KK_____KK_KK___KK___KK__________
KKK__________KK_____KK__KK__KK___KK __________
KK_KK________KK_____KK_ __KK_KK___KK______KKKK
KK___KK____ __KK_____KK____KKKK____KK______KK
KK_____KK____KK_____KK_____KKK_____ KKKKKKKKK
__KKKKKK______KKKKKKKK KK
_KK____KK_____KK
KK______KK___ _KK
KK______KK____KKKKKKK
KK_____ _KK____KK
_KK____KK_____KK
___KKK K_______KK
KKKKKKKK_____KKKKKK__ ___KKKKKKKK
KK_____KK___KK____KK__ __KK_____KK
KK_____KK__KK______KK_ __KK_____KK
KKKKKKK____KK______KK_ __KKKKKKK
KK_________KK______KK___ KK
KK__________KK____KK____KK
KK_ __________KKKKKK_____KK ♥♥♥♥♥♥
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ♥♥
úža *14* *14* -
-
Re: Re: ♥♥
Děkujii ♥♥ *14*
-
-
Je to krásný, to máš pravdu. *14* -
TO JE KRÁSNÝ ! ! ! *4* *3*
-
-
kiss
Taky bych chtěla *14* *14* *15* celkem velká závist *15* http://www.youtube.com/watch?v=IlT44z1oTlc&feature=related -
-
Re: kiss
ááá *14* jak se tam ještě tak potutelně usmívá! *15* holka má prostě štěstí *14* *15* -
-
Re: Re: kiss
tak bych se taky celkem smála, kdybych se líbala s ňákým fanynákem *15*
-
-
-
LHÁŘKA ! ! !
SESTRA ZPĚVAČKY DIANY ROSS TVRDÍ,ŽE MÁ S MICHAELEM DCERU KTERÁ SE NARODILA V 70 LETECH.DOKONCE SE OBRATILA NA SOUD V LOS ANGELES.PROBOHA PROČ MICHAELOVI NEDAJÍ POKOJ ? VŽDYT JE TO LEŽ MICHAEL MÁ JEN TŘI DĚTI BLANKETA,PARIS,PRINCE.LIDI UDĚLAJÍ VŠECHNO JEN PROTO ABY MĚLI NA DOSAH MICHAELOVO MAJETEK A ABY MĚLI V BANCE JEHO PENÍZE *16* NEJDŘÍV TY KECY ŽE MÁ UTAJENÉHO SYNA A KDYŽ PRAVDA VYLEZLA ŽE TO NENÍ PRAVDA TAK TED SI VYMYSLÍ,ŽE MÁ UTAJENOU DCERU ! *10* MICHAEL NAPSAL DO SVÉ ZAVĚTI " MÁM TŘI DĚTI ŽADNÉ JINÝ ŽIJÍCI A ZESNULÉ NEMÁM " MOC MĚ TRÁPÍ,ŽE MICHAELOVI UBLÍŽUJÍ! ! A TO JEŠTĚ MĚLA ŘICT DIANA ROSS,ŽE SE NECHCE STARAT O MICHAELOVO DĚTI,ŽE JE NA TO MOC STARÁ TAK PROČ STÍM SOUHLASILA *7* KDYŽ SE MICHAEL PTÁL JESTLI BY POMOHLA VYCHOVOU DĚTI . DĚLÁ TO JEN KVŮLI PENĚZŮM *9* NEDÍVÍM SE MICHAELOVI,ŽE CHTĚL UTÉCT S AMERIKY VŽDYT' TAM MĚL SAMÍ NEPŘÁTELE.JENOM JEDNU SKUTEČNOU PŘÍTELKYNI MĚL A TOU JE ELIZABETH TAYLOR TA VŽDY STALÁ PŘI MICHAELOVI VŽDY MU POMOHLA KDYŽ TO POTŘEBOVAL.A OSTATNÍ MICHAELA JEN VYUŽÍVALI A UBLÍŽOVALI !!!DOUFÁM,ŽE JIM TO OSUD VRÁTI RÁNY KTERÝ ZPŮSOBILI MICHAELOVI *16* *16* NEMÁM RÁDA DIANU ROSS *13* *16* MICHAEL I LOVE YOU R.I.P. MY SWEET ANGEL *4* KING OF POP ♥♥♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: LHÁŘKA ! ! !
Michael má 4 děti!!
Paris Prince Blanket a Omer!! *14* -
-
Re: Re: LHÁŘKA ! ! !
Omer není jeho syn sám to řekl Omer a Michaelova rodina ! Michaelův otec si vše vymyslel aby na tom vidělal *13* Michael napsal do své závěti že má tři děti a jiné žijíci a zesnulé nemá !!
-
-
Michael má 4 děti!!
Paris Prince Blanket a Omer!! *14* -
Je to hnus, peníze jsou někdy nástroj zla. -
Proč nesnášíš Dianu Ross, když je to její sestra, kdo tvrdí, že s ním má dítě ? *15*
A jak si můžeš být tak jistá, že má jen 3 děti ? Ty jsi snad Michaelovi furt lezla za zadkem a víš, s kým spal a s kým ne ? *15*
Taky si nemyslím, že je to jeho dcera ... ale možný je všechno .. *15* -
-
Neasi. *15*
-
-
Bože to už neni možný,co všechno ty lidi pro peníze neudělaj *9* *9* Jo a kromě Elizabeth měl ještě dobrýho kámoše Macaulaye Culkina (Sám doma 1,2) *4* -
-
nojo... je to hnus... jenže s tím nic neudělá ani prezident- Obama *14* *9* *4* -
-
Re: Re: Re: LHÁŘKA ! ! !
vlastně mě je jedno kolik měl dětí ať už utajenýcch nebo P,P,B (pro nechápavé- Prince, Paris, Blanket) a jen on sám věděl s kým spal a souhlasím s simsou... a ohledně Diany Ross, Michael pro ni napsal song takže by mu spíš měla být vděčná... moc mi nesedí že by svý sestře nepřála mít s ním dítě.. *3* *4* nevím proč to vůbec řeší, stačí udělat testy DNA ne? *15* a souhlasím s tebou veronikak všichni si takle na Michaelovi vydělávají a ta holka asi touží být slavná a neváží si osobního života... no vrátí se jí to někdy.. a Michael teď už naštěstí se nemusí takovýdlema věcma zabívat takže je to fájn a nerozčiluj se *3*
-
-
-
-
I LOVE YOU ♥♥♥
MICHAELI MOC MI CHYBÍŠ TAK MOC RÁDA BYCH CHTĚLA ABY SE VRÁTIL ČAS KDY JSI TU MOHL BÝT S NÁMI.POŘÁD MĚ BOLÍ ŽE JSI UŽ NAVŽDY ODEŠEL DO NEBÍČKA BOHUŽEL OD TAMTUD NENÍ MOŽNÉ SE VRÁTIT ZPĚT.ČAS RYCHLE UTÍKA A V LÉTĚ UŽ BUDOU 2 ROKY CO JSI NÁS OPUSTIL *9* BYL JSI A POŘÁD ZŮSTANEŠ NÁDHERNÝM ČLOVÍČKEM KTERÝ HO MÁM POŘÁD V SRDCI ♥ MILUJI TEBE TVÝ KRÁSNÝ PÍSNIČKY,TVÝ KRÁSNÝ DĚTI.KING OF POP BYL JEN JEDEN A TO JSI BYL TY A NAVŽDY TO TAK UŽ ZŮSTANE.TAK MOC BYCH SI PŘÁLA TĚ OBEJMOUT A ŘICT JAK MOC TĚ MILUJI♥♥♥ JSI TEN NEJKRÁSNĚJŠÍ ANDĚLÍČEK V NEBÍČKU,KTERÝHO MÁM BŮH VEDLE SEBE *4* VĚŘÍM,ŽE I BŮH TĚ MILUJE STEJNĚ JAKO MY.MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥ YOU'RE ALWAYS IN MY HEART ♥♥♥R.I.P.KING OF POP ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: I LOVE YOU ♥♥♥
Wow krásně řečeno :) Bylo tam všechno zahrnutý co bych řekla já :) Prostě Michael nejvíc to prostě slovy nelze vyjadřit jak ho miluju *14* *3* *14* *3* -
Re: I LOVE YOU ♥♥♥
Pořád mě udivuje, kde bereš tak krásný slova,ale když někdo někoho miluje, tak nepotřebuje dlouho přemýšlet *15* -
-
Re: Re: I LOVE YOU ♥♥♥
JDE TO OD SRDCE ♥♥♥
-
-
-
...
Hlasujéém ! *15* Bena mám ráda, ale před Michaela se cpát nebude ! *15*
http://www.t-music.cz/t-music-chart/ -
-
Re: ...
cože? Zase je Ben na 1.? tak ho ale rychle odsud dostanem *13* *15* *15* už tam má Michael můj hlas =) rovnou zkouknu aj ostatní Hitparáda, jestli je tam všechno, jak má být :D -
-
Re: Re: ...
Jojo pořádně to zkontroluj *15* Protože Michael musí být první *14* *3*
-
-
Re: ...
*15* Dobře řečeno *1* *1* -
-
Re: Re: ...
přesně *15*
-
-
-
ha
píčus zmrdanej *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: ha
psat takový debiloviny, kde Michaela všichni uctívají může opravdu jen debil. snad sis nemyslel, že na to nikdo nebude reagovat?! *16* každej má svůj názor, ale ty si ho radši příště nechej pro sebe!
AŤ ŽIJE MICHAEL JACKSON!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* -
Kdyby lidi znali kdo seš a kde bydlíš tak už je po tobě !! Protože Michael má sakra hodně fanoušků !! Zato ty asi hooodně málo kamarádů když sedíš u kompu a píšeš takovýhle píčoviny !! Chudáku :D Ty asi nejsi moc oblíbenej co?? :D Hmm aha ani se nedivim :D *3* -
Zato Ty jsi tak úžasnej, že je je mi z tebe šoufl. -
Tvl aby tě rakovina chytla za prdel kreténe !! Nech Michaela na pokoji idiote !! *5* -
Mno...máš pravdu to jsi ty! -
A ty si zase vypatlanej kretén,kterej si léčí komplexy na lidech,kteří alespoň něco dokázali oproti tobě !! Ubožáku !! :D
-
-
ha
píčus zmrdanej *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Kreténe blbéj vyliž si prrrdél,
I s hovínkem v dírce,
budeš debil více *14* -
-
Re: Re: ha
wow *15* taková dobrá básnička *15* to použiju ve škole *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ha
Že jo :D No ve škole :D nwm nwm jedině na učitelku :D -
-
Re: Re: Re: Re: ha
jojo na fyzikáře *15* kterén hnusnej *15* ještě že mi teďka na pololetí dal 2 *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ha
Tak to bude moc rád až to uslyší :D Ae tak furt lepší 2 než 3,4 a 5 :D -
Re: Re: Re: Re: Re: ha
pardón já to sem nechtěla dát 2x *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: ha
jojo na fyzikáře *15* kterén hnusnej *15* ještě že mi teďka na pololetí dal 2 *15*
-
-
-
-