Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prodám sběratelský unikát

Prodám sběratelský unikát: http://aukro.cz/oceneni-platinova-d eska-michael-jackson-r-1996-i146635 7390.html
    • kristynajackson

Re: Prodám sběratelský unikát

co to máá bejt? *7*
  • janikoz

CD Michaela

Ahoj lidi, tak jsem si u nás koupila cdčko s Mikem v období Jacksons 5, takže nehorázná radost. *14* *14*
    • besta

Re: CD Michaela

Jj taky si to planuju koupit u nás v Tescu to mají jen za 60-Kč....
    • Re: CD Michaela

jéé, ty se máš. já jsem se dneska dívala na history tour, taky dobrý, ale viděla jsem to už nejmín dvacetkrát *4* *4* *4*
  • misuleee

Superstar

dívali jste se včera na Superstar? Já ne, ale teď jsem kousek zahlídla a zrovna tam říkali že jim tam přišla návštěva z vesmíru
    *15* a že po celém světě jsou hvězdy,kteří jako by taky nebyli z tohoto světa nebo tak ňák a pak tam ukázali Michaela a pár dalších o jejichž existenci ani nevím *15* viděli jste to? *15*
    • veronikak

Re: Superstar

JÁ JSEM TO VIDĚLA A VŮBEC SE MI NELÍBÍLO JAK O MICHAELOVI MLUVILI *13* TAKOVÝ LIDI BY SE MĚLI TROCHU ZAMYSLET NAD SEBOU CO MLUVÍ A CO DO PŘEDU ŘEKNOU *7* MICHAEL NEBYL S VESMÍRU !!!! *13* *13* A SUPERSTAR MĚ UŽ NEBAVÍ !
      • Re: Re: Superstar

přesně jak říkáš, úplně s tebou souhlasím. Z vesmíru jsou možná tak oni. Michael byl naše zlatíčko, naše krásná hvězdička, která tu bude zářit pořád!!!! *4* *4* *4*
        • misuleee

Re: Re: Re: Superstar

víte co? mi se zdá,že taky není odtud,jakoby byl opravdu odněkud jinud.Takový člověk,tak zlatý,talentovaný a milující,by přece nemohl být z tak prosté planety,jako je ta naše.Mmch,přesně jak řekla Elizabeth Taylor: "Není vlastně z této planety.Je naplněn hlubokými emocemi,které vytvářejí nezemského,mimořádného,nevinné ho,dítěti podobného moudrého muže,kterým je Michael Jackson."
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: Superstar

*15* Michael byl uplnej mimozemšťan *3* *14* *15* Nebo superman?? *7* Vůbec si ho nechcu představit v upnutým oblečku *14* *14* *14* *14*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

nebo by spíš neměl žádný obleček ne?? *15* hej ale pod to by si nemohl ani vzít slipy chápeš to? *7* *15* no a na JEHO velikost by si musel pořídít ultra natahovací obleček *14* *15*
            • misuleee

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

hej nech tohoooo *15* *15* v upnutém oblečku....kdybych ho v něm potkala,za chvíli má docela jiný obleček *14* *15*
    • janikoz

Re: Superstar

Ahoj, já jsem to bohužel neviděla, tak nemůžu sloužit. *9*
  • veronikak

Oslava

Dnes by Michael oslavoval narozeniny svého synka Blanketa věřím,že by oslava by byla velká a hezká *4* Michael moc mi chybí a nejen mě ale i jeho dětem,rodině,přátelům a fanouškům po celém světě.Michael chybí a chybět nám bude na tomhle světě je moc smutno bez Michaela Svět je smutný a pláče že tu už nemáme našeho milovaného Michaelka.Michael I love you Forever ♥♥♥♥♥♥
  • veronikak

I LOVE YOU ♥♥♥

MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥♥♥
  • terullka00

video

zdarec ženy.. *15* hele chtěla sem se zeptat.. asi je to blbý ale zajímá mě to.. proč jsou na videoklip They Don't Care About US 2 videa..?? *7*
    • besta

Re: video

Asi jo....Ale obě jsou skvěle...hlavně se mi líbí ten účes v prison version *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5*
      • janikoz

Re: Re: video

jj taky se mi líbí ten jeho účes, slušely mu i krátký vlasy. *3*
        • mrs.mjj

Re: Re: Re: video

jj máš pravdu *3* nejvíc se mi líbil ten jeho krátký ¨účes v písničce you are not alone *3*
        • Re: Re: Re: video

jo, jo, jak říkáte....., ale jinak všechny klipy jsou od něho úžasný. Michael byl jednička!!!! *4* *14* *4* *14* jasně krátký vlasy mu slušely, a nejen vlasy *3* *3*
    • polinka

Re: video

prison version je zakázaná verze, prej tam je moc násilí... tak to asi Michael udělal jako první a když to zakázali tak pak udělal asi i brasil version... no nevim, tohle jenom odhaduju *15*
      • Re: Re: video

jo, jo jak říkáte......,ale jinak jsou všechny klipy od něho úžasný. vždyť Michael byl jednička!!!! *4* *14* *4* *14*
        • terullka00

Re: Re: Re: video

ok .. moc násilí jo ? *15* bych neřekla at se nejdřív kouknou co dělá rihanna za videa *15* *15* ale což .. je to jedno *5* *3*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: video

jn *15* rihanna už je zakázaná v 20 zemích ne nebo jak to psali *7* *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: video

no prej jo... i jak v BOW panther dance ne... *15* ale jakooo oproti dnešním klipům je to nic *15*
              jo tak to se nedivim *15* *15*
  • besta

ČR A MJ :-)

Na tom klipu je v jednom momentě vlajka ČR v hledišti...Já těm čechun závidim že MIchaela na živo *9* http://www.youtube.com/watch?v=1LAqcXaVVvM

::)
    • anet.k

Re: ČR A MJ :-)

jo, všimla jsem si. *3*
      • janikoz

Re: Re: ČR A MJ :-)

Jojo taky jsem si všimla a taky jim závidím *3*
        • terullka00

Re: Re: Re: ČR A MJ :-)

jj ty se maj ..! achjo.. taky bych tam chtěla *9* úplně sem se do toho video zažrala *14* měl moooc pěkný koncerty..!!!!! *3* *9* *14* *4* *9*
          • besta

Re: Re: Re: Re: ČR A MJ :-)

Mě se líbí jak si na začátku (upravuje\hladí) ty vlasy ::D *14*
  • Prodám sběratelský unikát

http://aukro.cz/oceneni-platinova-d eska-michael-jackson-r-1996-i146635 7390.html
    • :-)))))

*14* *14* *14* I LOVE YOU MICHAEL JACKSON *14* *14* *14*
    • Re: Prodám sběratelský unikát

oprava linku:
      http://aukro.cz/oceneni-pla tinova-deska-michael-jackson-r-1996 -i1466357390.html
  • c

UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
    http://cz.iq-test.eu/#645186
  • ladyjackson

MJ

MJ je ten nejúžasnější člověk na světě! Navždy zůstane v mým ♥ A vůbec nechápu jak se někomu Michael nemůže líbit *9* Nejvíce se mi líbí ty jeho krásný oči a úsměv *14*
    • zanesskaaaa

Re: MJ

My taky nemáme rádi všechno na světě, ani to nejde, tak jako nejde, aby všichni milovali Michaela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit