Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ladyjackson

MJ

MJ je ten nejúžasnější člověk na světě! Navždy zůstane v mým ♥ A vůbec nechápu jak se někomu Michael nemůže líbit *9* Nejvíce se mi líbí ty jeho krásný oči a úsměv *14*
    • mischicka

Re: MJ

taky nechápu *15* mě se zas líbí jeho zuby v úsměvu *3* *15* takoví pěkně bílí *14*

http://www.sodahead.com/entertainment/michael-jackson-fans-real-fans-vs-fake-fans/blog-102029/?link=ibaf&imgurl=http://www.thesweetescape.net/blog/wp-content/uploads/2009/06/yeah-you-better-smile.bmp&q=michael%2Bjackson%2Bsmile
    • janikoz

Re: MJ

Jo, souhlasím s Tebou, MJ je a bude jednička *14*
      • Re: Re: MJ

Přesně tak, byl to nádherný človíček. Prostě ten nejlepší. *4* *4* *4*
  • mischicka

obraz

týjo fakt nevím cose stalo, ale našla jsem snad první věc s Michael *14* obraz je tam z Thrilleru, Blood on the dance floor a ještě dalšch pět... *15* u ťamanců za 250 kč... *15* ale asi si ho nekoupím páč nevím kam bych ho dala... *15*
    • polinka

Re: obraz

šmejdééé já chci taky! *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: obraz

*15* *15* přijeď k nám do Ždáru třeba ještě budou mít.. a když ne tak tam byl aji Elvis *15*
        • Re: Re: Re: obraz

elvis??? Tak, že bych řekla babičce *7*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: obraz

*15* *15* právě unás ho mají důchodci rádi *15* hlavně v našem paneláku... asi před rokem tady někdo dělal rekonstrukci a dole si dali obraz Presleyho *15* tak vždycky když sem chodila do školy tak sem říkala " tě péro Elvisi jak je?" *15* *15* teďka už to moc vtipný není ale tenkrát sem z toho měla druhý Vánoce *15*
    • Re: obraz

za 250,-? Tož to je skoro zadarmo!! *4* *4* Sis ho měla koupit *3* *3*
      • mischicka

Re: Re: obraz

*15* jo a můžu si ho třeba pověsit na lustr viď *15*
        • Re: Re: Re: obraz

no vidíš, tak si nakonec našla místo. Chytrá holka. Pro Michaela se vždycky najde. *1* *1*
    • janikoz

Re: obraz

Tak to je hustý. Škoda, že to místečko někde není *9*
  • janikoz

Kosmetika

Ahoj lidi, jak se máte? Já byla dneska v kosmetice a slyšela v rádiu Wil to be there. *14*
    • Michael Jackson

Michael byl génius, kterého znal celý svět. Ovlivnil všechnu generaci a stále ovlivňuje. Všichni chtěli tančit a zpívat jako on. Faninky ho milovali, a i já jsem jedna z nich, která se do něj zamilovala *14* Byl to krásný človíček s krásným hlasem a s nejúpřimějším srdíčkem. Zaslouží si ten největší obdiv a uznání. Jeho ztráta pořád bolí. Nezasloužil si takhle zkončit. Je velká škoda, že jsme se nedočkali připravovaného turné, které by bylo velkolepé. Ukázal by zas všem, že titul KING OF POP nenosí jen tak zadarmo!! Nechápu, jak někdo o něm mohl napsat něco špatnýho, ale boužel jsou mezi námi lidé, kteří úspěch druhých těžko nesou, a tak se snaží všechno udělat pro to, aby to zničili. Ano, tihle lidi ho zničili a vzali nám človíčka, kterého jsme milovali. Zapoměli však, ale na jednu věc, že Michael bude žít navždy v našich srdcích, a že k němu budeme vzhlížet s tím největším obdivem, uznáním a láskou. Z našich srdcí ho nám vzít nemuže nikdo, navždy tam zůstane!!I LOVE YOU *14* *14* *14* *14*
    • Re: Kosmetika

tak hned lepší den, co?! *3*
      • janikoz

Re: Re: Kosmetika

Jo, přesně tak *3* *15*
        • Re: Re: Re: Kosmetika

slyšet něco od Michaela, to hned zvedne náladu *4* *4* *4*
  • veronikak

Pro Michaela

SMRT JE ŠKAREDÁ VĚC,

NEJŠKAREDĚJŠÍ NA SVĚTĚ.

KDYŽ NĚKDO HODNĚ BLÍZKÝ UMŘE,

TAK CELÝ SVĚT SE ZHROUTÍ.

TY JSI MI UMŘEL A JÁ MUSÍM ŽÍT BEZ TEBE.

KDO MI TEĎ Z OČÍ DO OČÍ BUDE ŘÍKAT-MILUJI TĚ.

JSI MÁ JEDINÁ LÁSKA NA SVĚTĚ.

TY SLŮVKA OD TEBE MĚ VŽDY ZAHŘÁLA U SRDÍČKA

A JÁ VĚDĚLA,ŽE MĚ NIKDY NEZRADÍŠ.

KDO MI TEĎ TA KRÁSNÁ SLŮVKA BUDE ŘÍKAT ?

JÁ TĚ BUDU MÍT STÁLE V SDCI

A BUDU NA TEBE MYSLET DEN CO DEN.

U TVÉHO HROBEČKU TI STÁLE OPAKOVAT:

MILUJI TĚ A NEPŘESTANU.

JSEM JAKO TĚLO BEZ DUŠE,

JAKO KVĚTINKA CO NEDOSTANE VODIČKU.

ALE JÁ NA TEBE STÁLE BUDU MYSLET A OPAKOVAT:

MILUJI TĚ,LÁSKO MÁ,JEDINÁ NA SVĚTĚ

MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH !! ♥♥♥♥
    • zzj

Re: Pro Michaela

krasa!! *3*
    • Re: Pro Michaela

ano, Michael byl jen jeden. tenhle krásnej človíček nám chybí moooc všem. Ale naštěstí nám zbylo po něm hodně krásných věcí z kterých se můžeme smát, jeho písničky mluví za vše I LOVE YOU *3*
      • mischicka

Re: Re: Pro Michaela

to je pravda... ať už je to o komkoli *9* někdo blízký mi zemřel... není to ještě ani rok *9* tvá básnička až na pár veršů *3* sedí... ať už s kýmkoli.. *9*
        • Re: Re: Re: Pro Michaela

ano, všichni, co jsme tady Michaela milujeme a i když není mezi námi, tak díky vám tu pořád zůstává!! *4* *4* *4*
    • janikoz

Re: Pro Michaela

Vážně je to moc krásný *14* *14*
  • janikoz

Ahoj

Je tu někdo? *7*
    • misuleee

Re: Ahoj

já dycky *15* a Mischicka *15*
      • janikoz

Re: Re: Ahoj

A jak se máš a co děláš?
        • misuleee

Re: Re: Re: Ahoj

no chystám se na hory a mám se celkem fajn *3* ty? *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: Ahoj

*15* *15* to je fajn že jedeš na hory... pěkně si to tam užij *3* aji za mě *3*
        • Re: Re: Re: Ahoj

*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • thesimsa

Grammy

Tak Michael Grammy nevyhrál :D a ani jeho kategorii nevysílali, takže všichni MJ fani ponocovali úplně zbytečně *15*
    • polinka

Re: Grammy

mám takovej pocit že
      jsme ponocovali jenom my dvě a nikki *15* *15*
    • janikoz

Re: Grammy

To je škoda, že to Michael nevyhrál *9*
      tak snad příští rok. *3*
      • Re: Re: Grammy

nebuďte smutní, na tom přece nezáleží jestli vyhrál nebo ne. I tak je nejlepší na světě, on vyhrál a získal toho v životě mnohem víc.a i když není mezi námi, tak si zaslouží obdiv, nikdo ho nenahradí MICHAEL JACKSON byl a je jen jeden. Takový talent jak měl on pán bůh nedává každýmu.Jeho fanoušci ho milují a tohle si on dobře uvědomoval, myslím si , že žádná jiná hvězda nikdy neměla takovou potporu fanoušků jako měl on.A i když je už v nebíčku, tak se na nás usmívá a určitě je šťastný, že na něj myslíme a máme ho pořád rádi.I LOVE YOU!!! *4*
        • mischicka

Re: Re: Re: Grammy

on nevyhrál? *7* *9* achjo... já sem se chtěla dívat ale jelikož to bylo ve 2 hodiny ráno a já sem v 6 musela stávat tak to ani nebylo možný...
  • veronikak

Poslední den

http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Performance - hlasujme dnes je poslední den kdy můžeme Michaelovi poslat naše hlasy !
    • anet.k

Re: Poslední den

hlasuji =) jinak dneska má narozeniny Prince *4*
  • misuleee

Die Happy

normálně ted sem si vzpomněla na jednu skupinu: Die Happy,kterou jsem jeden čas hodně poslouchala.No a tak zadám na youtube: Die Happy-Take You On A Ride *15* a tam mi vyjede: Sexual Healing: Michael Jackson *15* *15* *15* vím,že to tak trochu postrádá pointu,ale když mi to přišlo upe vtipné *15* *15*
    • janikoz

Re: Die Happy

Tak to je hustý *15* Aspoń že jsi něco našla.
      • misuleee

Re: Re: Die Happy

jojo *15* příště si zas něco zadám od Die Happy *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: Die Happy

já Die Happy moc nemám ráda *15* to je fakt náhoda že to tam bylo *15* asi to byl tvůj osud vidět to video *15* *15*
          • misuleee

Re: Re: Re: Re: Die Happy

já už tky moc ne *15* jenom sem si tak říkala že si ji pustím a bum!! *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Die Happy

tak si asi předurčená ke sledování videí s MJ *15* *15*
  • veronikak

I LOVE YOU ♥♥♥

MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ! ♥♥♥♥♥ *14*
    • Re: I LOVE YOU ♥♥♥

Michael Jackson byl velký člověk s velkým srdcem. Vždycky by se o něm mělo psát a mluvit hezky. Měli by jsme ho znát proto jaký opravdu byl a co dokázal. nesnáším lidi kteří mluví o nesmyslných aférách kolem dětí a bůhví kolem všeho možnýho, chtěl pro lidi lepší svět a to chce málo kdo, měli by jsme na sebe být všichni hodní, protože na světě jsme tak krátce na to, aby jsme si pořád ubližovali. Michael je toho důkazem, jak říkal - na světě je nejdůležitější láska, a té on měl i přes zlý lidi hodně. Je to neuvěřitelný génius, kterého zná všechna generace a znát bude.Smrtí nic nekončí, ale začíná. Jeho hvězda bude zářit navždy!!!VŠICHNI TĚ MILUJEME!!!!!
  • besta

??????????????????????????

Je tu někdo? ::)
    • besta

Re: ??????????????????????????

JO a má někdo z vás twitter?
      • janikoz

Re: Re: ??????????????????????????

Ahoj, já jsem tu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit