-
ahoj
ahoj *15* -
Jůůůůůůůů
Heji, mám fakt dobrý videa jak na moonwalk.
http://www.youtube.com/w atch?v=rEKFZhSrcKQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E_F zgtLVzbI
V tom prvním má ten týpek fakt mooooc legrační hlas *1* *1* No nic já jdu trénovat *1* to bude na hooooodně dlouho *1* *1* *1* *1* -
srdíčka :-D
ehm, hele mám takovej blbej dotaz... *15* jak dycky děláte takový ty černý malý srdíčka? *7* *15* -
-
Re: srdíčka :-D
no právě to by mě taky moc zajímalo. já to taky neumím *15* *15* -
-
Re: Re: srdíčka :-D
♥ Tyhle?? Stačí když zmáčkneš ALT a k tomu 3..dohromady to zmáčknete a máte to... -
-
Re: Re: Re: srdíčka :-D
♥♥♥♥ už to mám =)♥♥♥♥ ne kecám jsem to zkopírovala *15* *15* hej ale mě to fakt nejde *9* -
-
Re: Re: Re: Re: srdíčka :-D
♥♥♥♥♥♥♥♥ mocný ananas, už to umím!!! *15* normálně dáte Alt a hned potom rychle 3 na numerické klávesnici(nad ní je napsaný NumLock a / a * atd. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: srdíčka :-D
mě to stejně nejde... grrrrrrr... mš to udělá takovej ten zvuk jako chyba... *15* no nic kašlu na to *15*
-
-
-
Re: Re: Re: srdíčka :-D
hééééééééj mě to nefunguje!!! *15* ty asi myslíš tu trojku jakoby vpravo a né jak je jakoby nad písmenama že j? *15* doufám že víš jak t myslim *15*
-
-
Re: Re: srdíčka :-D
hoooooooo, kouzlo, kec taky nevím *7*
-
-
-
Ahojda
Ahojte lidičky, konečně pátek, z té školy se jednou zcvoknu. No včera se rozdávali ceny MTVEma(nejlepší skupinu vyhráli Tokio Hotel-zvedá se mi kufr) Ale jukněte sem:http://ema.mtv.tv/video ,video 31 a 32, v 31 mluví Jonas Brothers o Majkým(rozuměla jsem jim tak půl slova *1* ) ale říkali o něm něco moc pěkného a že to byl borec a skvělej a úžasnej atd. že to yl prostě král atd.(mluví na mě moc rychle) je to od nich moc pěkné, že se toho ujali a i když jsem jim moc nerozuměla, brečela jsem! No a 32 zpívají Majkýho fanoušci jeho písničky, a tancují, prostě mazec nad mazec. Určitě se jukněte!! Pápa o víku nebo ještě dneska přijdu, ae spíš večer *3* -
Ahoooj
Ahooj jak se máte?Konečně víkend. *4*V pondělí jdeme do bazénu.No moc se mi tam nechce. *9* Teď mi hraje Dirty Diana. *14* -
-
Re: Ahoooj
TO je luxusní písnička...kord video..jinak by jí mohla zpívat Šenková -
-
Re: Re: Ahoooj
šenková zpívá beat it... -
Re: Re: Ahoooj
tj -
-
Re: Re: Re: Ahoooj
Teď sem si na FB dělala kvíz, jaká mi sedne písnička od Majkího..poprví mi višlo Black or White -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoooj
Black or White tu miluju. *14*
-
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj jak se tady máte.... -
-
Re: Ahoj
ahůůjky,mno já nic moc *9* *15*
-
-
MTV
Ahůůj proďolata :) ♥
Jak jsem tu včera při opuštění psala o MTV, tak tady vám dám odkaz pro ty, co to neviděli :)
http://www.youtube.com/watch? v=kqA5e6a1aM8 -
-
Re: MTV
A ještě maličkost .. toto napsal Ben Cristovao, jako odůvodnění, proč nezpívá Michaela :)
Jinak vzal jsem si pisnicku od Madonny pac si myslim ze M. Jacksona bych jak tanecne tak pevecky akorat urazil, mam pred tim co delal respekt a jeden idol uz jsem zkonil.
Je milej :) -
-
Re: Re: MTV
jo tak to s nim souhlasim, on by to pos... zkazil uplně nejvíc... *15* z něho by si měl vzít příklad lacho... *15*
-
-
-
pro polinku
budem psat tady na tebe at nas to nemate
*3* -
-
Re: pro polinku
MUSIM PPA -
-
Re: Re: pro polinku
měj se...
-
-
-
prosim
www.milkasekmichaeljackson.blog.cz *4* plosim vas potrebuju vic nawstevnosti a vic komentaru jinak se ho chistam vymazat protoze mne nebavi delat blog pro nic zanic :((( *4* *9* *9* -
-
Re: prosim
tak ten blog snad děláš hlavně pro sebe a taky proto, že tě to baví ne? *4* tak jestli tě to baví, tak nepřestávej! byla by to škoda... *3* *4* -
-
Re: Re: prosim
byvi mne to ale ted uz si nikdo majka newsima mam ho rada ale vicitam si ze ho poslocham od smrti a kdysi jich na muj blog chodilo 30 ted uz jen 4-6 chci a by jich tam bylo zase 30 a chci ho udelat popularni vis proste nekteri na blogu u jednoho obrazku maji 30 komešntaru ja jen 1 nevim jak nato proto prosim -
-
polinko
ale on mi vynadal zato ze ho poslocham ted aze pred tim sem si MJani nevsimla ze on ho poslocha od 9 a ja od smrti zniceho nic mi zacal nadavat *9* -
-
Re: polinko
dyt řikám, vykašli se na něj...
-
-
-
Re: Re: prosim
byvi mne to ale ted uz si nikdo majka newsima mam ho rada ale vicitam si ze ho poslocham od smrti a kdysi jich na muj blog chodilo 30 ted uz jen 4-6 chci a by jich tam bylo zase 30 a chci ho udelat popularni vis proste nekteri na blogu u jednoho obrazku maji 30 komešntaru ja jen 1 nevim jak nato proto prosim -
-
Re: Re: Re: prosim
není důležité, kdy si Michaela začala poslouchat, ale důležité je, že jsi jeho hudbu a osobnost vůbec objevila. někteří jeho hudbu neobjeví nikdy a oni neví o co přicházejí!!! já jsem taky Michaela začala poslouchat až po jeho smrti, ze začátku jsem si to taky vyčítala, ale ted už ne. my za to nemůžeme, za to můžou média - televize a rádia ho nehrála, nemluvilo se o něm... ale pamatuj, že Michael nás všechny miluje - mě, tebe, všechny své fanoušky. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: prosim
jeden kluk mi vcera neco napsal ranilo mne to byl aa je to debil ten kluk skoro sem brecela *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prosim
vykašli se na ně!!! sama říkáš, že je to debil... prostě si jich nevšímej. z vlastní zkušenosti vim, že to jde dost těžko, ale aspon to zkus. *3* prostě oni věřej těm kecům co píše bulvár, jsou to totální magoři! prostě nemá cenu si z nich dělat těžkou hlavu, oni se stejně nenapraví...
-
-
-
-
-
-
:-)
Jsem moc ráda, co jsem si těd přečetla... Četla jsem rozhovor s Darou Rollins a ta řekla, že Ištvancová byla něco jako Madonna, že v podstatě neumí zpívat... Jsem ráda, že to konečně uznal i někdo z profesionálů a konečně všichni pochopí, že popová scéna se nerozděluje na krále a královnu popu... Je tu jenom jeden jediný vládce-král a to je MICHAEL.... Madonna není žádná královna... -
-
Re: :-)
to máš pravdu... jako když srovnám Michaela a Madonnu... to se vlastně ani nedá srovnávat. Na Michaela nikdo nemá, on všechny převálcuje, všem to vždycky natře... *4*
-