-
*18*Kdyby to nevyšlo má to být smajl
Normálně já mojí babičku snad zabim nebo co...protože její dcera moje teta když byla v mím věku tak byla aky Majklem posedlá...mno a já sem se abičky ptala jestli neví jak je semnuje ten hotel na Václaváku že to načíná na I...a přemíšleli sme o ona se mě ptala roč a já jí řekla že před 13 lety tam spala jedna hodně moc známá osobnost..a ona že jaká a tam sem jí ukázala tapetu na mobilu a víte co řekla?? ALE ON TU V ŽIVOTĚ NEBIL.. a já na dědu: dědo že tu byl viď??
A on že asi jo ababička zas že ne..mno a tak sem jim musela ukázat fotky....na to místě bych jí uškrtila..ale ne mám jí ráda a moc... *15* *15* ale co řekla mě jako dostalo *1* -
-
Re: *18*Kdyby to nevyšlo má to být smajl
no tak nevěděla, že tu byl .. pokud je to tvoje babička, tak se jí ani nedivím ... typovala bych, že ty si to před půl rokem taky nevěděla ... *3* -
-
Re: Re: *18*Kdyby to nevyšlo má to být smajl
Tak trochu..sá ho totiž poslouchám necelý půl rok..ale Eva jako teta do něj byla blázen...a babička když jí bylo 40 tak ho taky poslouchala..měla doma ten gramofov a měla jeho desku....jako Jackson5 ale už to vihodila a koupila si Thriller,které mi dala.. *3* *7* -
Re: Re: *18*Kdyby to nevyšlo má to být smajl
Thesimo tak to je trefný! *1* -
-
Re: Re: Re: *18*Kdyby to nevyšlo má to být smajl
to je thesimsa *15* -
Re: Re: Re: *18*Kdyby to nevyšlo má to být smajl
*4* *15*
-
-
-
-
acj joo
no nic tatka mě vyhazuje musim tak zatím pá!! a simi zatim to nech já si udělám FB!! -
-
Re: acj joo
ahoj .. ty videa máš ve vzkazech .. *15* -
-
Re: Re: acj joo
smrade můžeš mi ty videa taky poslat na vzkazy? PROSÍM, PĚKNĚ PROSÍM, SMUTNĚ KOUKÁM. já nemám facebook *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: acj joo
joo staršně moc díky!!
-
-
Re: acj joo
měj se! *3*
-
-
čussssss
Tak sem zas zavítala mezi váás!!jáké tu máte téma?? *15* *15* -
-
Re: čussssss
oo že by MICHAEL na jeho diskuzi?? *15* néé spekulujem o this is it, památníku a ted momentalně bych se ráda dověděla moc prosím kde je to video na akci thriller!! -
-
Re: Re: čussssss
joooooo *15* ale to video faggt nwm *9* *9*
-
-
-
??
Simi?? pérosmtě jak si říkala že na michaelovi narozky bude zase akce v praze a že je někde na netu video na thriller aby sme se to naučili dopředu..já tam chcu jet ale nevim na jaký stránce je to video prosimtě dáš mi ji sem?? já jako umím tančit triller ale každej si ho tancuje podle zvyho a tak se chci podivat jak to je tam moc prosím!! -
-
Re: ??
mmnt *15* pokusím se to najít na youtube .. *15*
Nechceš si udělat ten Facebook ? tam sou všechny videa informace atd atd .. *15*
-
-
Ahoooj
ahooj lidičky jak se máte?? Já se mám uplně užasně protže jedu se dvěma kámoškama(teda jako ještě to není jistý ony se zeptaj) po druhý na THIS IS IT!§ uplně se těším řekla sem si že to musim vidět ještě jednou!! *15* *14* -
-
Re: Ahoooj
já už jsem byla 2x *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Ahoooj
potvoro!! deš ještě po třetí?? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoooj
možná půjdu... chtěla jsem jít ted o víkendu s kámoškou, jenže jsem nemocná *9* *15*
-
-
-
Re: Ahoooj
Já možná pudu taky .. *15* ale vzhledem ke spolehlivosti kámošky o tom dost pochybuju .. *15* -
-
Re: Re: Ahoooj
jako podruhý? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoooj
ne po nultý *15* jj po druhý *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoooj
trubko!! ALE JÁ TAM CHCU!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoooj
Já tam taky chcu .. *15* tam musím jít ... *15* sem kvůli titulkům přišla o část, kde lízal lízátko .. *15*
-
-
-
-
-
-
ahoj =)
ahoj. tak jsem tu. no já vím že těch pět minut trvalo nějak dlouho *15* *15* *15* -
památník
Jak jste se tady již ptali, co bude když se nevybere dost peněz. Tady je odpověd od organizace:) Lidi, díky moc za podporu. Kažá koruna je dobrá! Odpověď na otázku co s penězi, když se nevybere dost - řeknu vám to asi tak: prostě se to vybere. Tuhle možnost vůbec nepřipouštíme, památník prostě bude, i kdybychom to měli doplatit a zadlužit se. Michael si prostě nezaslouží aby se na něj zapomnělo, chceme, aby obyčejný lidi i naše děti a děti jejich dětí věděli, že tu byl, co dělal, a jak úžasnej člověk to byl. Památník prostě bude a basta.
Toho, že to někdo ukradne, se nebojte - to, že nad tím má záštitu moje (tedy třetinově moje) muzeum, pro vás asi žádná záruka není, když mě třeba neznáte, ale je to dané ze zákona. Hlídá to magistrát, musí se to přesně vyúčtovat do koruny a je to na transparentním účtu (na webu památníku), takže se sleduje každá koruna. Až se to vybere, tak se tam dá taky komplet vyúčtováni. Sbírky které někdo vykrad to asi neměli ofiko zajištěný. -
-
Re: památník
Jde to poslat i přes poštu ? *7* přes net to neumím .. -
-
Re: Re: památník
a co jestli jde poslat i přes poštu? *7* nák jsem to nepochopila *15* -
-
Re: Re: Re: památník
peníze na ten pomník *15* -
-
Re: Re: Re: Re: památník
ahá no jasně *15* nojo ty složenky vid *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: památník
že jo *15* -
škoda ... *15* -
nechci ti kazit iluze, ale myslim, že nestačilo *15* -
na té složence je nějak moc okýnek *15* myslíš, že by stačilo to dat na poštu nevyplněný ? *15* -
bezva aspon nejsem jediná blbka *15* -
ehm taky ne .. *15* -
ehm... ne *15* a ty? *15* -
jj *15* už víš jak to vyplnit ? *15*
-
-
-
-
No jasně přes net to snad ani nejde:) -
-
Re: Re: Re: památník
Ahá díky ..
Sem myslela, že se to dá poslat přes link, kterej tam mají .. *15*
-
-
-
Re: památník
Mohli by dať návrh, aby sa po ňom pomenovala neaká ulica, to by bolo pekné. -
-
Jo a ještě něco - nad celým projektem drží ochrannou ruku jeden politik z ODS, je už i vybraný místo a je to bomba místo, ale nesmíme to zatím říkat, protože to nejdřív musí schválit všechny úřady, aby to nezhatil nějakej občan (třeba důchodce, kterej tam krmí holuby a MJ by mu tam vadil). Až budou razítka, uděláme kampaň v médiích a profláknem i toho politika, zatím nechci aby ho někdo otravoval. Pospícháme proto, že polictická situace je jaká je, a kdyby se něco změnilo, nebylo by to pro Michaela úplně ideální...
Ještě o jednu věc vás chci poprosit - kdo jste byli na Michaelových narozeninách ve Žlutých lázních a ještě nemáte tričko, kupte si ho prosím, ať se dostaneme z dluhů za sraz a můžem cpát prachy prozměnu do památníku. Je mi jasný, že si peníze nikdo netisknem, ale musíme se spojit a táhnout za jeden provaz - za Michaela... Díky moc moc....
-
-
-
uj
já sem se jenom chtěla zeptat kdo tady sbírá pepsi a chtěl by se se mnou kamarádit a nebo kdo má icq nebo skype.
jo a doufám že se tu všichni máte fajn.
Tak jo kdo sbírá(nebo má rád) pepsi nebo má icq,skype tak mi plsky napište. některý se můžeme seznámit a nebo kdyžtak o něčem pokecat jako na chatu. Tak plsky pište. S Majkým se moc těšíme a budeme rádi když nám napíšete!! *3* *4* -
-
Re: uj
když tak:
-
Re: Re: uj
tak já si tě přidám ju?
-
-
-
---
musim *9* paapa *15* -
-
Re: ---
Ahoj *4*
-
-
Michael na Youtube
lidi, potřebuju radu. *7* teď si furt pouštím na youtube M.J. ale včera mě mírně rozhodil taťka; prej abych si dala bacha a nepouštěla nic placenýho. myslíte, že se tam dá pustit všechno zadáčo, nebo něco je fakt za poplatek? -
-
Re: Michael na Youtube
Určitě ne .. :) -
-
Re: Re: Michael na Youtube
uf, to je boží. *4* a je pravda, že se bude This is it vysílat až do prosince? teď jsem to našla v Maikýho novinkách -
-
Re: Re: Re: Michael na Youtube
jo bude se v kinech promítat až do 2. prosince *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael na Youtube
Ve všech ? sem se dívala na stránky palace cinemas a tam eště nic nemaj ... zaostalci ... *15*
-
-
-
-
Re: Michael na Youtube
já myslim že tam je všechno zadarmo...
-