Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

Sen

se mi dnes zdálo o Maikim.6e se bavím s jeho dětmi a ptala jsem se jich jestli jim Maiki někdy ubližoval a oni že jo,že museli za něj podepisovat podpisovy karty a já se lekla že jim fakt ubližoval ale jen v tom snu protože vím že by jim nikdy neublížil *14*
  • mrs_jackson

Ahoj...

Ahoj...hae Jacksonky Majkímu nějak zvedá návštěvnost!! *15* *14* neni to super?? *14* *15* *14*
    • Re: Ahoj...

Čauky Jacksonko... *15* *15* No je to SUPEEEEEEEUU *15* *14* *14*
    • polinka

Re: Ahoj...

jo už jsem to tady myslim včera psala *4* *15*
    • skih

Re: Ahoj...

jo,to je super *1* *15* *3*
  • skih

hoj

čau,tak jsem tady konečně! *15* *1*
  • áááhoj

ahůůjky lidičky!! *15* dneska z naší třídy jeden kluk na mě furt THIS IS IT!!ikdyž majka moc nemusí a já jenom dodala jooooo nejlepší film *15* *15* *14* no a co vy??
    • zuzanka666

Re: áááhoj

To náš učitel ajiny taky furt This is it *15*
      • Re: Re: áááhoj

a to se mi dneska stalo,že sem potkala angličana a my s kamoškama sme si řekli že si uděláme prde. a řeknem mu good morning a on nám odpověděl nějaký hi,all right jestli sem to pochopila správně *15* *15* *1*
  • majka111

ahooj

já už bohužel musim jít.mějte se hezky-ahoooooj
    • polinka

Re: ahooj

papa *3*
      • zuzanka666

Re: Re: ahooj

Tak ahoojky
  • thesimsa

..

http://www.kissdelta.cz/kissparada/
    Hlasujte pro Michaela .. můžete jen třikrát denně, takže to nebude na zmagoření, jak klikárna ... *15*
    • zanesskaaaa

Re: ..

Stalo see :D
    • majka111

*15* *15*
      • zuzanka666

Re: Re: ..

A jakto že je osmý!!??u nás na Moravě je první *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ..

Už 7. *15* .. ale byl 10. *8*
    • anet.k

už jsem přispěla tři hlásky. jinak na mě čekejte 5 minutek protože si musím zapnou jiný kompl. segra chce jít zrovna sem tak pa
  • janinka1998

huj

ahujky lidičky a Majký.... ou lidi já se tak těšim na vánoce že to ani neni možný teda pokud dostanu ty parádní věci s Michaelovo obrázkama!§! ou já se tak těšim!! doufám že vy taky!!! a doufám že si to nahoře užije i Majký!!!!
  • zanesskaaaa

ČSS

Tady dám menší sezam, aby jste věděli, kdo buceš, co zpívat od Michaela.. :)

Denis Lacho - You are not alone
    Leona Šenková - Beat it
    Martin Chodúr - Billie Jean
    Jan Bendig - Heal the world
    Miroslav Šmajda - Dirty Diana

Myslím, že je to pro každého dobrý výběr .. hlavně Leona .. ta na Beat It stopro má ..
    • skih

Re: ČSS

waw...tak to bude husty *1*
    • polinka

hele a co bude zpívat bagárová a ben a dominika stará? *7*
      • zuzanka666

Re: Re: ČSS

Madonnu bohužel
        • polinka

Re: Re: Re: ČSS

no jasně že madonnu ale jaký písničky?
    • Re: ČSS

jo tak to je dobrý *15* *15* a ta písnička beat it se na šenkovou docela hodíí *15*
    • polinka

a kde si na to přišla? *7* já jsem tohle hledala a nikde nenašla...
      • zanesskaaaa

superstar4.com :)
    • bajush

hm, není to tak hrozný. ale jsem zvědavá na Chodůra, když má Billie Jean, co předvede...
      ale trochu mě štve, že to nebude přímo od Michaela, a doufám, že se ho nebudou snažit napodobovat. sice by to byla sranda, ale jeho tanec a zpěv je jedinečný *15*
    • majka111

cože??Smajda Dirty Dianu??mojí nej.,tak to ho musim slyšet-jinak ta Leona to dá určo dobře
    • anet.k

ha zdadááá. jaktože zpívá jenom jedna dívka písničku od MJ? to by mělo být naopak ne?
      • zanesskaaaa

Myslím, že každej si vybral, koho a co chtějí zpívat .. Leona si vybrala dobře .. a ještě k Benovi .. myslím, že po tom, co minule předvedl .. i když mě se to líbilo .. opět nechtěl kazit tak vyjímečnýho zpěváka .. :)
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ČSS

máš recht Ben moc zpívat neumí a v soutěži ho drží jen ta jeho lovely tvářička a kukuč andílka *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ČSS

Ben má krásnou černošskou barvu hlasu, ale jelikož má v sobě rychlý rytmy, tak občas je moc rychlý oproti doprovodu .. on umí zpívat .. pokud by každý den den pořádně trénoval, tak by dokázal zazpívat i Michaela .. Michael byl perfekcionista .. proto musel mít vše dokonalý a taky to měl .. i když nemusel nic zlepšovat, tak on sám viděl a věděl , že prostě musí .. :)
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: ČSS

To že umí zpívat ukázal při Pink Portret Familly ale mě se třeba líbílo jak zaspíval ted naposled ale někdy to tak trochu fláká a to je proto že mu porota furt sráží sebevědomí a on se boji
  • zuzanka666

SuperStar

Jsem se ted dívala na web superstar a prej chodur bude zpívat Billie Jean.Jako zpívat docela umí ale jestli zas předvede ten svůj antitanec tak mě jebne...
    • anet.k

Re: SuperStar

chodura neznám takže smůla. já se dívám na SS jenom od prvního finále tekže ty jména si hen tak hned nepamatuju. jenom Bena *15*
      • zuzanka666

Re: Re: SuperStar

no a představ si že ten bude zpívat Madonnu takovej zrádce *15* *13*
        • majka111

Re: Re: Re: SuperStar

Madonu?,tak to jsem zvědavá jak to zazpívá *15* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: SuperStar

zrádce *10* tomu už nefandím. *10* ne kecám ale MADONU NESNÁŠÍM *10* ale dám asi víc na bendika
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: SuperStar

to já taky úplně nejvíc *16*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: SuperStar

jo žárlila a ještě o jejich společné písni řekla že to je hovno ale podle mě s ní Maiki nechtěl nic mít a ona se na něj naštvala a tak to řekla *16*
            • anet.k

krásnej? co já vím tak řekla že ho miluje. ale taky žíkala že mu závidí. Majkí ji stejně nechtěl. jako písničky má někerý dobrý ale jinak na Majkího žárlila *15*
            • zanesskaaaa

I po tom, co o Michaelovi měla tak krásnej proslov?
    • majka111

ale zpívat to umí s tim souhlasim
      • zuzanka666

Re: Re: SuperStar

A Šenková Beat it to bude asi metal verze *15* *15* A u Bendiga bylo jasny Heal the world,když je to jeho oblíbený song *15*
    • majka111

nebudeš sama koho jebne
  • majka111

ahooooj

ahooooooj,jak se máte??já fajn a koukala jsem že tu jsou zase nádherné fotky majkla *14* *14* *14* a to je dobře *1* *14*
    • anet.k

Re: ahooooj

ahoj. já aji sKVěle *15* co ty? díky ty máš taky krásnou *15* *14*
      • majka111

Re: Re: ahooooj

ahooj,já se mám fajn a díky za tu fotku *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit