Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

říkej te mi génius

takže sem ted půl hodiny jela po stránkách vzat a našla jsem co jsm hledala!! TADY JE CELÝ SEZNAM JMEN!

luciq-dc: prd
    zanesskaaaa: zlé kuře, bad chicken
    thesimsa: smrad celomrd
    pajka52: spermonardo, sperma, spermík
    kika: prcek
    tea32: syfilis, syfl
    anet98: kapavka
    kristyn875: šimrátor
    baluska1: celoblb
    mrs_jackson: okulátor

ty přezdívky bych si měla někam napsat!! at to příště zase nemusim hledat!! *15*
    • tea301

Re: říkej te mi génius

HEJ TAK MOMENT KDO TO PSAL A NAPSAL MĚ TEA 32?? JAKOO JÁ SEM TO ZKOPČILA TAK NEVÍM KDO TO PSAL TO SE MUSÍ ZPRAVIT!!
    • zanesskaaaa

Už mi ty přezdívky přijdou trapný .. už je to přehnaný .. na začátku to bylo nevinný .. ale co je moc, to je moc ..
      • tea301

Re: Re: říkej te mi génius

jako všimla sem si že si tu něma už neříkáme!§ stejně si myslím, že nejlepší to bylo úplně na začátku když nás bylo 6!! ty thesimsa,luciq,kika,pajka a já!! ale na mě se nedívej!§ ty ostatní sem nevymýšlela já!§ přišla jsem sem a zničeho nic se na otázku kdo je tu ze seznamu začalo hlásit tisíc dalších lidí!! ale můžem se dohodnout a neříkat si tak mě je to jedno!! stejně se to už skoro neoužívá!! ALE TENKRÁT BYLA SRADNA TO MUSÍŠ UZNAT! *15*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: říkej te mi génius

Já jsem se sem chtela zaregistrovat uz hodne dlouho,ale nebyla jsem si jista jestli mne tu bute chtit *9* *7*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: říkej te mi génius

Zde jso vítaní všichni Michaelovo fanoušci .. nehledě na ostatní .. ale začíná tu z toho být spíš chat než diskuze ..
        • zanesskaaaa

Sranda byla proto, protože tu už nikdo neřešil Michaela .. a začalo to dvouma lidma .. mnou a kikou .. pak už se to stupňovalo a už to bylo o ničem .. já už bych to nepoužívala .. i když mi kuře říkat můžete, ale ty ostatní mi přijdou fkt urážlivý .. :)
          • tea301

Re: Re: Re: Re: říkej te mi génius

To máš pravdu!! při vší té srandě jsme úplně zapoměli na to nejduležitější!! na samotného Michaela!! dělali jsem si tady z toho chat a ti lidi co sem chodili měli v tomhle pravdu!! to mě mrzí zevšeho nejvíc! a upřímě mě ten syfilis nevadí jsem na to už zvyklá od 6 třídy takže já to nějak neřešim!! mě tak říkat taky můžete ale těm komu to dělá problém a nechcou mě tím urážet tak jim říkám rovnou že mě to neuráží!
    • nikcajacksonka

Dobre.Cau Géniusi *15*
      • tea301

Re: Re: říkej te mi génius

NÉÉ žiši to bylo mysleno ironicky!! zůstaneme u toho syfilisu ju!!?? *15*
        • nikcajacksonka

ja vim to byla prca!! *15*
  • nikcajacksonka

přezdívka

Hle holky nechcete mi taky vymyslet taky nejakou prezdivku??? *15* MNe uz se totiz nerekne jinka nez:Nikcajacksonka,Fiona a Ariel *1* *15*
    • tea301

Re: přezdívka

noo to bys musela říct až nás tu bude víc! *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: přezdívka

tak jo ja reknu zitra *15*
  • pajka52

jsu spáááááát :)

papa valim do postele chrnět dyl to tu uz nevydrzim ju dobrou vám a Michaelovi *14*
    • tea301

Re: jsu spáááááát :)

dobrou noc!!
    • nikcajacksonka

Re: jsu spáááááát :)

Dobrou noc a at te blehcy stipou celou noc!!! *15* *5*
  • nikcajacksonka

trida plna blbcu!!

Dneska jsme si o hodine Občanský výchovy povidali o bulvarnich clancich a ucitelka rekla ze si bulvar vymysli treba ze nekdo umrel,ale pritom zije a cela trida takovy:Michael Jacksona a zacali se smat a koukali se na mne!!Do mne vjel takovej vztek,ze jsem byla schopna jim neco udelat!! *16* *16* *9* A k tomu vymysleli ze udelame nejdelsi uctenku z Lidlu aby jsme jeli na hory do Italie!!
    • tea301

Re: trida plna blbcu!!

hej tak to znám!§ pomě ted řve celá škola!!(kromě mích kamarádů!) jako není to příjemný vím co prožíváš!§ jako jedna kámoška mi říka Michaele!! a pořád už mi neřekne mím jménem a tak nějak jsem si na to zvykla!! Druhá kámoška mi říka jacksonová! to mi lichotí ale jsou i tací kteří mi říkaj: pedofile,uchile , mrtvolo,ekšne, volaj na mě michael jackson is deat!§ nis jinýho si asi vymyslet nemohli!! ale dostala sem výbuch když to na mě volal jakej si usoplenej šestáček a řval Michael jEckson is deat!§ stoho sem se mohla počůrat smíchy a řaval sem na něho at se naučí jeho přímení a pak na mě řve..harant malej!! pak mi taky řikaj: uplně bys chtěla aby tě michael znásilnil co!! JAKO TAK TOHLE MĚ VYTÁČÍ ZEVŠEHO NEJVÍC! ale nedám se vytočit a řeknu jim klidně: VŠAK S MICHAELEM BY TO BYL JISTĚ ZÁŽITEK NA CELÝ ŽIVOT VIDĚL JSI HO NĚKDY TANCOVAT?? SEX S NÍM JE PRÝ ÚŽASNÝ!! (jako to říkám abych je dostala!! vždycky pak sklapnou!!) CHÁPU TĚ VÍC NEŽ SI MYSLÍŠ!§ *9* ale lepší se takovyma debilama nezabírat!! *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: trida plna blbcu!!

Tak nejak to delam i ja vzdycky kdyz maji nejky keci tak jim reknu jak zachranoval deti atd...A oni potom sklapnou a jdou za vetnamkou co snama chodi do tridy a porad tam rikaji Hannah Fontana a provokujou ji*15* Mne uz prestali tak hodne provokovat,ale dneska!! *16*
  • tea301

prosím

zjistila jsem, že jsem z těch přezdívek co tu máme víc zmatená než sem si myslela!! napíšu tu všechny co vím a vy prosím dopište ty ostatní!! kašlete na chyby at to není jak tenkrát že smrade a kuře!!

zaneska: bad chicken, zlé kuře
    tesimsa: smrad
    luciq: prd
    kika: prcek
    pajka: sperma, spermonardo
    já: syfilis, syfl
    baluska:
    kapavka

u báry nevim přezdívku a nevim komu patří kapavka!§ prosím doplnte mi tam co mi chybí!! díky at v tom mám jasno!
    • thesimsa

Re: prosím

bára je celoblb a anet98 kapavka ...
      • tea301

Re: Re: prosím

a jooo!! to ta skleroza!!
    • nikcajacksonka

Mne se na to neptej! *15* JA nevim ani jednu,protoze jsem se sem zaregistrovala po tom co jste ty prezdivky vymysleli!! *15*
    • pajka52

šikula.. *15* *4*
      • tea301

Re: Re: prosím

ani ne!! půlka mi chybí!!
  • baluska1

Bochužel

Asi budu muset jít..:'(
    • tea301

Re: Bochužel

tak pá! *8*
      • nikcajacksonka

Re: Re: Bochužel

páápa *5*
  • ......

a co jinak??co děláte?já su nějaká u taháná,vůbec se mi nechce psát *15* *15*
    • nikcajacksonka

Re: ......

ja jsem taky nejaka utahana *9* Ale vcera to bylo horsi *15* A momentalne ti odepisuju *1*
    • dancitko

Re: ......

KOMUBY SE CHTELO SPAT ME SE CHCE JENOM RANO KDYZ VSTAVAM DO SKOLY
      • Re: Re: ......

nj,tak ráno se mi chce taky *15*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: ......

presne a kdyz prijde vikend tak vstavam hrozne brzo!! *15* *15*
  • nikcajacksonka

koníík

Hle chcete videt 750 kilovy tele na kterym jezdim???Teda nemyslim primo tele,ale kone:D *15* *1*
    • dancitko

Re: koníík

UKA
      • nikcajacksonka

Re: Re: koníík

http://ovec.ponyfarm-kladruby.com/s avan.html
        Saváánek:D *15*
        • dancitko

Re: Re: Re: koníík

HEZKEJ
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: koníík

A taky tezkej *15* Ty jo ja dyz mu delam kopyta div mi tu nohu nezlomi *1* Kopyta jeste dou,ale horsi je dat uzdecku,osedlat ho a potom se na nej vysplhat *15* *15* To vííte ja merim pres 160cm a on meri 160cm!!!Takze kdyz mu davam uzdecku tak si stoupam na spicky *1* Nejlepsi bylo kdyz jsem se mu snazila dat poprvy sedlo,ktery mne malem zavalilo *15* *15* *5*
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: koníík

TO BYCH NECHTELA
  • nikcajacksonka

promíínte:D

Ha tak uz jsem tu zas v plne sile *15* Sem se musela ohlasit bez rozlouceni!! *16* *9* *15* To víte zase mamka...!!!! *1*
  • pajka52

ahoj =)
    • thesimsa

Re: ***

ahoj *15*
    • tea301

čau spermonardo jak je?? *15*
      • pajka52

Re: Re: ***

zdar smrade nebo syfle ??? už si to jaksi nepamatuju!!! *15* jo de to viš co.. už aby byl ten patek *8* že?
        • tea301

Re: Re: Re: ***

jak nepamatuju?? *15* !! já jsem syfilis!! jj taky se už těším na pátek!! já si spíš nepamatuju uplně ty nový členy!! vůbec by mi nevadilo kdyby sem někdo hodil ten seznam já jen vím že nás je už lalespon deset!!
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: ***

ju nevim jaksi mi to vypadlo z hlavy.. *15*
            ten seznam by se ted semka fakt hodil, kdo ho sem dá ? *4*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: ***

už se na tom pracuje myslim že ho půjdu hledat 100 stránek vzad!! *16* *15*
    • baluska1

Jak pak se máš?? *4*
      • pajka52

Re: Re: ***

jj dobrý, co ty? ;)
        • baluska1

Re: Re: Re: ***

JO jde to...hele dkyž prodlužujou TII,tak by to mohli půjčit Příbrami... *15*
    • baluska1

Ahujík *-*
    • dancitko

AHOJ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit