Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet98

Ahooj

Ahooj všichni mě se strašně stýskalo.Asi dva dny jsem tu nebyla,protože nebyl vůbec čas.No jo no ta škola.A jak se máte? *4*
  • polinka

3000

za chvíli bude mít Michael už 3000 fanoušků *4*
    • anet98

Re: 3000

Supééér. *14* *14*
    • anka6959

no ale pořáád nemá na tu MILEY *9* *9* *9* *9* *9* to je hnus ona má víc fanoušků a to MJ byl v šoubyznysu od 5 LET
      • zanesskaaaa

Re: Re: 3000

Ale to je tady na Osobnostech .. pokud má někdo FB .. tak když hodíte do vyhledávače Michael Jackson ta má Fanoušků: 10.348.971 a Miley Cyrus jich má 1.686.777 .. myslím trošku hodně velkej rozdíl .. tady je to o tom, kdo ví o této stránce .. samozřejmě u FB je to taky, ale tam jsou lidi z celýho světa .. *3*
      • angie72

Protože jí poslouchaj jen puberťáci, Michael je generace naše, od 30 výš, samozřejmě i méně, ale většinou výš... Ale to nehraje roli, je náš a je nejlepší a to je nejdůležitější.
        Mě stačil včera pochod za mír, světový pochod za mír, samý puberťák kvůli superstár, úplně to ztratilo ten důvod proč to je. Pááá pro dnešek jdu...
        • lask1

Re: Re: Re: 3000

Moc zahraničné tv nepozerám, ale keď som si niekedy pustila tú Mtv, väčšinou tam boli tie isté videoklipy, tých istých interpretov, neviem či to bola náhoda, tak som to až tak moc nepozerala a sú tam samé znelky po každej druhej pesničke.
          Beonce spieva dobre je šikovná, ale videla som ju tam dosť často,a aj Laidy Gaga s takým divným videoklipom. Na to, že to zapnem raz za čas, tak tú Beonce a GaGa som videla neviem kolko krát.

Raz za čas pustili aj Michaela Billy Jean.
          Mohli by v tých televíziách dávať viac rôznych videoklipov aj od iných spevákov.
          V niektorých slovenských rádiách tiež zvyknú hrávať každý deň to isté.
          Tak ma to moc nebaví.
          Napríklad na jednom rádiu dávajú od Michaela asi 3 pesničky, mohli by dávať aj iné.
          Keby som si nekúpila od Michael cd Invincible z 2001, tak by som tie pesničky ani nepoznala a pritom sú také krásne.
          Sú trochu odlišné ako z predchádzajúcich cd, zdajú sa mi také viac osobné.

sú trošku
        • anet98

Re: Re: Re: 3000

Máš pravdu.U nás ve třídě skoro všichni poslouchají tu pipinu.Měj se hezky páááá.
      • anet.k

má na ni. ale lidi sou hrozní když mají radši tu pipku miley *9*
    • zanesskaaaa

Héézky *3*
  • anet.k

Ahoj

ahoj. mno tak už jsem tady. jsem musela udělat tu pitomou prezentaci *10* ale už ji naštěstí mám hhotovou. doufám že dostanu jedničku když mě to trvalo skoro 5hodin *10* ale hlavně že už jsem tady s váma *15* *15* *15* *15*
  • anka6959

Pomník Michaela Jacksona

lidi nebudte sobečtí včšichni co ste ho milovali on toho pro svět udělal tolik tak ted udělejte něco vy pro něj *9* *9* *9* *9*
  • angie72

To je info z faceboku

Pro ty z vás, kteří mají jakékoli pochyby:
    Oficiální záštitu nad celým projektem převzalo Muzeum pověstí a strašidel, Mostecká 18, Praha 1.
    více informací zde:

http://www.michaeljacksonme morial.estranky.cz

www.muzeumpov esti.cz
    • anka6959

Re: To je info z faceboku

URČO SE TO SEŽENE A VÍTE KDE BY TO MOHLO BEJT ??NA LETNÝ KDYŽ PŘED 13 LETY PŘIJEL DO PRAHY TAK TAM BYLA JEHO SOCHA TAM BY TO MOHLO BEJT
      • lask1

Re: Re: To je info z faceboku

Alebo na neakom mieste kde chodí najviac ludí na neakom námestí.
    • thesimsa

Re: To je info z faceboku

A když neseženou 135 000, tak co s těma penězama budou dělat ? ... Jen se ptám ..
      • lina25

Ptala jsem se tam na tuto otázku také co se stane když se peníze neseženou. Až bude nějaká reakce tak jí sem napíšu:) Ale myslím, že i přesto pomník bude:)
        • thesimsa

Re: Re: Re: To je info z faceboku

Ok *4*
          .. Kdyby každej fanoušek přidal aspoň 100 Kč, tak se to určitě sežene ...
          • lina25

Re: Re: Re: Re: To je info z faceboku

No jasně dáme to dohromady. Musíme!
      • angie72

Já si myslím, že se to sežene, a když ne, tak si zase myslím, že se ten pomník i tak udělá...
        • thesimsa

Re: Re: Re: To je info z faceboku

Snad jo ...
          • anka6959

musíme já asnad asi to budu vybírat ve škole
          • angie72

U takových projektů jsou i sponzoři...
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: To je info z faceboku

Keby 3000 ludí poslalo minimálne 50 korún, tak by sa to vyzbieralo do tej sumy.
  • anka6959

Pomník Michaela Jacksona

no měli bychom se složit je to pro něj a pro budoucí generaci aby se na něj nezapomělo JÁ KLIDNĚ PŘISPĚJU
    • angie72

Re: Pomník Michaela Jacksona

Supééér přístup *14*
      • lask1

Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

Kenny Ortega odhalil, že na DVD a Blue-ray disku, které plánují vydat na jaře, budou další 2 až 3 hodiny materiálu z příprav koncertů This is it. Dokument zůstane stejný a tento materiál bude extra.

Ale bude to Blue-ray disk a ten sa nedá prehrať v bežnom prehrávači, ani na počítači.
        Treba k tomu Blue-rey prehrávač.
        Raz som si objednala dvd blue-rey, ešte som to nepoznala a nedalo sa to pustiť, napísali mi že musím mať na to ten prehrávač.
        • angie72

Re: Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

No to je úžasnýýý!!! Já jsem četla v Bravu speciál, že prý ve filmu This is it uvidíme i děti Michaela Jacksona, které tam nebyli... A popisují v tom Bravu věci, které nejsou pravda. Prý, pokud MJ ještě neznáme, nebo o něm nevíme vše, tak máme možnost si to přečíst, ale co jsem četla, tak polovina je kravina a blábol...
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

lidi nebudte sobečtí včšichni co ste ho milovali on toho pro svěr udělal tolik tak ted udělejte něco vy pro něj *9* *9* *9* *9* *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

JENŽE JAK KDYŽ JE PO SMRTI? *7*
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

Niekedy som rozmýšlala, že prečo na niektorých videách všetko filmuje ten kameraman, napríklad keď bol aj v Prahe a Michael mával z toho auta a ten kameraman mu spoza jeho chrbta filmoval, vyzeralo to ako by mu snímal krk, podla tých fotiek s ním chodil všade kde boli.
            Asi to bolo pre Michaelove súkromné účely.

Asi keď nemal možnosť bežne slobodne chodiť medzi ludí, tak si to chcel zaznamenať.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

Ja som mala dosť, keď sa ho ten Bashir opýtal, že na kolko odhaduje svoj majetok.
              Veď také veci sa nehovoria aj keby bol najbohatší na svete.
              Zvlášť aj kôli tým deťom.
              Neako rád do neho vŕtal, asi preto že bol taký mierny.
              Keby bol Michael tvrdší a menej dôverčivý, čo nebýval, tak by si do neho nedovoloval ani on ani nikto iný kto ho chcel využiť.
              Ale som rada, že bol taký milý a láskavý človek, určite sa mu to aj v dobrom vrátilo od tých dobrých ludí, ktorý ho napríklad aj na súde obhajovali.
              Čítala som tie citáty od známich osobností na Michaela, sú to asi staršie citáty a páčia sa mi, lebo pomáhajú na Michaelovu obranu, keďže novinári si vždy vymýšlali.
            • lask1

Mne už dávnejšie napadlo či mu neaká neznáma osoba nechcela uškodiť tými škandálmi a či na neho neurobili neaký komplot, aby ho ddostali preč zo scény.
              Dneska sa dá kúpiť všetko, faloňé svedectvá atď...
            • angie72

Leta mu vyhrožoval někdo dopisama, proto se tolik moc bál o děti, proto ty roušky a masky...
            • lask1

To som nevedela, že sa mu vyhrážali, ale ani by som sa nečudovala v dnešnom svete plnom závistivcov.
              Michael dostával jednu cenu za druhou a mal vypredané koncerty.
              On bol profesionál a keď mal všetko zdokumentované, mohol asi niektoré veci vylepšovať napr. na tých skúškach atď.
              On si vraj nápady pesničiek nezapisoval, ale nahrával na diktafón, asi to bolo rýchlejšie.
            • angie72

Víš proč to tak bylo? Jednak chtěl Michael mít vše zdokumentované, ale také proto, aby byl dopaden a zachycen atentátník, pokud by nějaký byl. Michael se dost bál, dost mu vyhrožovali spousty let, víš.
  • zanesskaaaa

Ahoj :)

Ahoj fanoušcii :D .. přejuu krásný den .. jakpak se máte?
    Jak jste tady psali o tom pomníku .. tak jenom chci říct, že jsem na to reagovala, ale bohužel se to tam nedalo a já si toho všimla, až když jsem odcházela .. když se mi to objevilo na FB, tak jsem označila, že se možná přidám, protože já zrovna netahám jen tak peníze z kapes a škola taky není dvakrát levná .. tak když něco budu mít, tak určitě přidám .. *3*
    • thesimsa

Re: Ahoj :)

Až zjistím, jak mám vyplnit složenku :D, tak taky přidám ..
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj :)

Tak nějak :D .. i když jako vím ja se to dělá :D asi :D
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahoj :)

My jsme se to učili vyplňovat v 6. třídě .. Kdo by si to pamatoval .. *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Ahoj :)

*15* My v devitce .. kdo si to má pamatovat *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: Ahoj :)

my sme to taky vyplnovali ve škole, ale přesně - kdo si to má pamatovat *15*
    • angie72

Re: Ahoj :)

Jasně, my to chápeme, že je tu dost školou povinných, ale taky tu jsou i tací, kteří peníze dát můžou. Ono skutečně stačí dát jen málo. Když dá každý málo, tak se to krásně nahromadí...
  • angie72

Pomník Michaela Jacksona

Já bych se k tomu tématu ještě chtěla vrátit na chvíli. Nebyla jsem teď asi 3 hod. doma, tak bych k tomu ještě něco chtěla dodat...

Fanoušci, tohle není na nikoho nátlak, jen jsem dostala link od lina25 a ta ho zase dostala od lidí z faceboku, kteří to pořádají.

Vzpomeňte si na Michaela, jak bojoval za Mír na celém světě, jak bojoval za malé děti, za to, aby se lidi měli dobře.
    Vzpomeňte si na Michaela, jak bojoval proti všem, a jak bojoval sám za nás všechny. I nás se jeho boj týkal. Bojoval za celou planetu.
    Vzpomeňte si, jak trpěl, jak byl ponižován, týrán ve vazbě, jak ho to bolelo, psychicky i fycicky... A stále bojoval...

Fanoušci, zamyslete se nad tím, jaký Michael byl, je a bude... Bude stále Michaelem Jacksonem!!! To jste už zapomněli na tu jasnou hvězdu, která vám dává znamení? To jste už zapomněli na znamení, která dostáváte? A vy víte, kdo mi píšete maily a komentáře ohledně znameních a žádostí o rady, protože víte, že já komunikuji s Anděly, že jsem v kontaktu. To i vám je zatěžko?

Víte, když jsem v Albertu, tak tam je kasička. Je to sbírka na dva chlapečky na vozíku. Kdykoli tam jsem, tak tam vždy hodím. Neházím stovky, ale třeba 30,-, příště 50,-, atd. Nakupuji skutečně hodně často. Když na ulici nabízejí pro děti přívěsky na klíče, magnetky na ledničku, atd., na postižené děti, vždy kupuji. Přiznám se, že od jednoho kluka ne, ten mi přijde nevěrohodný...
    Když se tyhle malé sumy sečtou, tak je z toho krásná částka.

Až jednou přijdete k památníku (pomíčku) Michaela Jacksona, bude se vám tam stát s čistým svědomím? Budete schopni říct "Milý Michaela, jsem tu za tebou a moc rád(a)" Budete toho schopni s čistým svědomím? Nikdo vás nenutí, jen je to skutečně hodně smutné.

Michael Jackson bojoval za naší planetu, sám proti celému světu a my nejsme schopni dát dohromady peníze na pomníček... Z toho mě bolí u srdce...
    • lask1

Tá zbierka je dobrý nápad.
      Tiež občas niečo prispejem v hypermarkete do kasy keď idem okolo.
      Tých v podsate pár korún nám neublíži.

Rozmýšlam, že pôjdem na ten film tento týždeň.
      Trochu som to odkladala a vyhýbala som sa novým článkom o Michaelovi, kde na neho spomínajú známe osobnosti, a o tom novom filme, bála som sa že budem ešte viac smútiť, ale na koniec som si ich prečítala.
      • zanesskaaaa

Film je prostě dokonalej ..
        Já sice nebyla v kině, ale stáhla jsem si ho .. už jsem to prostě nemohla vydržet .. ale DVD si koupím o tom žádná .. hold zvědavost je hrozná vlastnost :D
      • angie72

Ten film je mimořádně nádherný a budeš odcházet z kina s tak nádherným pocitem, protože uvidíš, jak to Michaelovi slušelo, jak byl šťastný, ale víc nepovím, víc musíš vidět.

Já jdu znovu v pátek. Jdu s toremou a lina25, mě ukecaly potvůrky :-)
        • lina25

Re: Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

Tak na to hodně ráda půjdu znova:) Zvlášš stak super kámoškama:)
    • lina25

Tak pod tenhle krásný příspěvek, který zde Angie napsala bych jen napsala, že by jste skutečně měli zvážit, zda jste opravdový fanoušci, kteří by při něm stáli v dobrém či ve zlém a nebo se vám prostě jen líbí. Nemějte mi to nikdo za zlé, ale tady nejde ani tak o to, že by jste třeba napsali já nemám peníze...Tady jde o to, že vy jste ten příspěvek úplně přešly bez jakékoliv reakce...Vypadalo to, jako když vám nahání strach to, že po vás někdo bude chtít peníze. Nikdo vám přece nestanovuje určitou částku, kterou tam musíte vložit. Tady jde skutečně i o minimální finanční částku. Chápu, že většina z vás je školou povinní ale většina z vás taky nejhspíš dostává kapesné....Zamyslete se
    • angie72

Na blogu na ten link reagovala Anetry. Prý má radostí slzy v očích, že se může do něčeho takového přidat... To je krásný a Anetry, moc děkuji, pokud jsi tu a čteš si tady... Děkuji za Michaela!!!
      • anetry

já taky děkuju, že jsi nás na tenhle projekt upozornila Angie! :)
  • anka6959

čau

nazdar babky *15* *15* *15* tak co je novýho??
  • zuzanka666

show

Čauky.V pátek jsem byla ne show MJ.Byl tam imitátor ten byl fakt skvělej pak dávali MJ klipy a nakonec byly soutěže a já se přihlásila do kvízu a jako jedíná jsem zodpověděla všechny tři otázky.A tak když byly tak lehky.A vyhrála jsem skvěky MJ CD Greatest hits History *14* *15* *14*
    • mrs_jackson

Re: show

Jé to se máš *4* Já mam CD This is it *14* *14* *14*
      • zuzanka666

Re: Re: show

Spíš ty se máš *4* CD This IS IT je lepší *14* A já ho budu mít až za 10let
      • baluska1

Re: Re: show

Mno na netu už je dokonce i DVD...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit