-
Ahij
Holky jsme na PC a teď končíme..tak jdu enom na oběd a pak dom na PC tak zatím..přijdu na 100% -
Michael
Som rada, že sa už v článkoch nepíše tolko o všeliakých nezmysloch.
Buď im došli nápady, alebo im niekto nalial rozum do hlavy.
Zaujímalo by ma prečo nie sú žiadne správy o tom Murrayovi. Či ho stíhajú na slobode a ako pokračuje to vyšetrovanie.
To novinárov asi nezajíma. -
-
Re: Michael
No já myslim, že jim spíš došli nápady... S tim Murrayem mě to štve. Už to trvá moc dlouho... -
-
Re: Re: Michael
Alebo zistili, že im už nikto neuverí.
Pravda beží maratóny.
Uvidíme ako dlho im to vydrží, naposledy v napsali o mne písali blbosti pred tromi týždňami, že tá nová skladba je ukradnutá, to je vtip roka. -
-
Re: Re: Re: Michael
Já jsem slyšela že Murayovi hrozí až 15 let ve vězení.Máš spravdu ta skladba ukradnutá hahaha *16*
-
-
-
-
Pro Polinku
Na poště ti poradí jak vyplnit složenku. Prostě tam vypíšeš č.ú. dáš jim peníze a oni to pošlou. A nerozčiluj se já to myslím dobře. Jen mě mrzí tahle ignorace zrovna na fanu -
-
Re: Pro Polinku
fajne, díky *4*
-
-
Ještě něco...
V rychlosti, protože spěchám...
Ono je strašně zajímavé být fanouškem Michaela Jacksona, že? Psát si tady o blbostech, ale jak se jedná o to, co Michael hlásal celý život, tak se tady někteří předvedou zrovna tak, jak ti, co mu ubližovali.
Ignorace, ignorace a zase ignorace... Tenhle fanklub je ostudou, normálně ostudou, tohle není fanklub... My co jsme skutečně za Michaela se normálně musíme stydět... -
-
Re: Ještě něco...
ale je to pravda sou duležitější věci než šmínky a hadry taky někdy musíme myslet na druhý ne jenom na sebe a bejt sobečtí -
Je to dobrý nápad ten pamätník aj kôli budúcim generáciám, aby vedeli kto to bol. -
zlatá slova.....
-
-
pomník
Lidi, jak už tady psala Angie, tak ten pomník je dost důležitý. I já jsem včera posílala link, ale nikdo mi na to nezareagoval a to mě dost mrzelo. Stačí opravdu pitomá stovka! Aspoń něco! Já jsem taky na podpoře ale urvu si od huby! Je to pro Michaela! Tak si prostě jednou odpustíte šminky a hadříky! To je pořád keců jak Michaela milujete ale když po vás někdo chce aby jste sáhly do kapsy tak ticho po pěšině. Ten projekt se musí zrealizovat do února 2010 jinak se může stát že selže. Můžete se na facebooku na linku koukat jak přibývají peníze. Zatím je tam jenom 5.350 takže vás potřebujeme. Já pošlu peníze hned v pondělí až mi přijde podpora. Koukám, že nikdo nereaguje ani na vízvu příspěvku na pomník od Angie...co je to s vámi????? -
-
Re: pomník
Aranoele napsala, že vůbec nemám představu co to obnáší, že půjde o milion. Já moc dobře vím o co jde a právě ti, co nechtějí přispět nic, by potom chtěli chodit k pomníku a hlásit, jak se zapojili...
Já mám možná překlepy, ale spěchám, jedu do centra.
Zlatí, potom to probereme, hodím to i na blog. Páááá mám tě ráda -
-
Re: Re: pomník
FANATIČKO !_!!!!!! *8* *8* -
No jasně! S tím souhlasím....taky tě mám ráda zlatí
-
-
Re: pomník
no, myslim, že tady skoro nikdo neni... já bych klidně přispěla, ale máma mi to zakáže, že to je ztráta peněz! -
-
Ztráta peněz....pro fanoušky Michaela je to povinnost! Všichni jsou schopní jen kecat o nehynoucí lásce k němu ale tohle mě teda dost zklamalo...Kdyby po vás chtěl někdo tisíce neřeknu půl slova jenže tady se jedná přinejmenším o stokoruny. Jenže pro někoho je prostě důležitější hospoda, šminky a hadříky..... -
To nedostáváš kapesné? Stovka by tě zabila? Tak jí neříkej na co to máš. -
-
Re: Re: Re: pomník
já neřikám, že by mě stovka zabila! vždyt jsem psala, že bych přispěla! ale jak já mám vědět, jak tam ty peníze poslat?! když jsem to nikdy nedělala... -
-
Re: Re: Re: Re: pomník
Vždyť tady Angie poslal link! Copak nečtete? Posílám číslo účtu: 2200049887 / 2010 tady ještě jednou link: http://www.facebook.com/profile.php ?id=1308208673&ref=name#/event.php? eid=162748834887&ref=mf -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pomník
no a s tim číslem účtu mám dělat co? chápej, že já ještě nejsem plnoletá... já prostě nevim, jak se peníze posílaj přes účet...
-
-
-
-
-
-
???
tak ja du papapa *3* -
hudebka
včera jsme měli hudebku a nějak jsme se dostali k Dianě Rossové a co asi řekla no nic jinýho než jí se chtěl hrozně podobat Majkí a začala o plastice no myslela jsem že to vážně nevydržim a vyskočím na ní, ale potom se si řekla že je to její chyba, že má špatnou představu o nej zpěvákovi světa -
???
jojo delame projekt o majkim *14* *14* *14* -
??
ahojky ja tu sem mame ajinu *15* -
-
Re: ??
já tu sem taky místo ahiny *1*
-
-
nemocná...
ahojky. myslim, že tady nikdo neni... nj všichni v ústavu *15* sem nemocná, no ale aspon můžu celej den poslouchat Michaela *14* *15* -
-
Re: nemocná...
Tak se brzy uzdrav. Já jsem si dnes vzala volna, abych zvládla vše co potřebuju, protože mě práce strašně brzdí. Těším se, až v lednu, nebo nejdéle v tom únoru odejdu z práce a budu se věnovat jen odkazu Michaela.
Dnes jdu ještě do centra. Syn má svátek, tak mu chci i dobít kredit a sháním kozačky. Takové běhání po městě mám ráda *15* -
-
Re: Re: nemocná...
cvoku,po tobě žádnej odkaz nezbyde ! *15*
-
-