-
ffg
Brej večír vespolek... *3* -
-
Re: ffg
Ehmm.. sem to mělo být :D:D
Ma Ma Se, Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa. Ma Ma Se, Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa...
Čau prcků :D -
-
Re: Re: ffg
A dokonalý pozdrav...oůůůů... *4* *14* -
-
Re: Re: Re: ffg
*14* *15* já být vždy originál *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ffg
Žeru těě... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ffg
Já tebee *14* *14* *15* *15* -
Né já tebe víc... *14* *14* *15* *15* *15* -
Já tebe též *14* *15*
-
-
-
-
Haha...to má být co??? *15* *15* -
-
Říká ti něco písnička Wanna be starting something ? *15* -
-
*15* *15* *15* *15* Ááhh *15* -
-
...Ale na fanoušky Michaela se eště nedostala .. a nedostane .. *15* -
.. VLÁDNE SVĚTU!! *15* -
DEMENCE... *15* *15* *15* -
Lucko nevíím *15*
HEE-HEE HOO *14* *15* -
Leni, to je taky nějaká písnička ?? jak říkala Simča ? *15* *15*
A prcku taky tam můžu přidat "Oh, Yes Michael more" *15* *15* Ne to ne OMG *15* *15* Teď jsem se fakt projevila *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* Tě bašťym... *14* *14* -
ÚÚCH *15* -
Osel sem osel tam osel kam se podíváš *15* -
Copák.. *7* Tady probíhá hýkací rituál... *15* *15* *7* -
Michael *15* úúu *15* -
ooh *15*
-
-
-
-
-
Re: ffg
AcHujQwíK...jak by napsal můj EMO spolužák..ne Ahochuj... *15* -
-
Ále *15* takhle nepíšou jenom emáci, ale i mírně stupidní lidi, například dvojté "wé" nebo místo "no" napíšou "mno" .. -
-
mno píšu taky..sem na to už hodně zvyklá..a asi to bude těžké se odnaučovat...ae skusím to..a asi i místo ae Ale..no snad to půjde..ale je to těžké nepsat mno... *15* *15* -
jááááách *15* *15* dobře ty *15* *15* -
-
Tichutko já jsem taky psala W...ALe kuře mě to odnaučilo.. *15* -
-
Nó já jenom s tim "q" *15* -
Zkušenosti *15* *15* -
oD kDy tHo pLoSÍíÍíMmm tHe pÍsÁššŠ ? *15* *15* a stejně mi to nejde tak dobře jak tobě *15* -
AlE jÁ nEpOtŘhEbUjU bHýT šThYloVá *15* -
ThÁqHlE sE tHo PíShE pŘeCi_ MuSíMe BýT nEjWíC šTyLoWý_ *15* -
Jen do zítra? *15* Tak to si teda věříš *15* -
to bych to psala do zítra *15* -
Ještě mnusíte střídat velký, malý písmena *15* A to "q" v mym nicku mě tak SERE! ... *15* A nelísknu si, protože to je strašný *15* -
Jo wlastně..yá zapomnělá... *15* *15* *15* -
Já do tebe taky ryla, žhe je tho děsný *15*
-
-
*15* Ou dík *8*
-
-
-
-
-
mno sice jsem ho moc nemusela sle..
mno sice jsem ho moc nemusela...
ale klobouk dolu pred jeho pisnickama, ten hlas, ta cholerofrafie proste nadhera :-) -
-
Re: mno sice jsem ho moc nemusela sle..
Njn on je nejdokonalejší...nikdo se mu vevyrnová..takový zpěvák už nebude..mno já vím Princové a Paris..ale to už by PrincI měl začít makat a Blanekt taky a i Peris...Majkí byl už v době PrinceI tak slavnej.. *15* *15* -
-
Re: Re: mno sice jsem ho moc nemusela sle..
Hmm jasně měli by začít makat, aby taky přišli o dětství .. -
-
Re: Re: Re: mno sice jsem ho moc nemusela sle..
*15* Bře ty.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: mno sice jsem ho moc nemusela sle..
díky .. *15*
-
-
-
-
-
no nic
tak já musím mějte se lidi krásně a sladký sny! -
....
Bud jsem tak zaostalá nebo můj mozek přetal fungovat!! kámoška mi donesla článek o michaelovi, který vytrhla z novin, kde psali že má michael nevlastní sestru a že ju neměl rád!! TO SEM NEVĚDĚLA! *7* -
-
Re: ....
To jsem já to nevíš :D:D ..
Nevm kolik je na tom pravdy :D .. -
-
Re: Re: ....
hele zanesko lhát se nemá... já vim, žes mi vždycky záviděla to, že JÁ jsem nevlastní sestra MJ, ale lhát kvůli tomu fakt nemusíš... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ....
Neopič se .. :D:D .. já vždy byla jeho nevlastní sestra :D .. tak pomlč děvenko :D:D
-
-
-
-
grrrr
tak jsem pro jednou vlezla na klikárnu a michael je 3!! ach jooo.... ale co už!! když tam jsem tak sem tam kliknu ale už nechci aby vypuko to šílenství jako tenkrát!! *15* mám potom následky ještě ted a ty nezmizí!! *15* -
jséém v háji!
no trochu jsem si tu zpívala karaoke na billie jean *15* a mama mě nahrávala na mobil ježiši!! *15* *16* ..no tak to kdyby slyšel michael tak mě dá zavřít za prznění jeho písniček!! *15* *15* *16* -
-
Re: jséém v háji!
Nezavřel :D .. a to řkám i přes to, že jsem tě nikdy neslyšela zpívat :D .. (naštěstí) -
-
Re: Re: jséém v háji!
*15* bych neřekla kdyby jsi mě slyšela tak bys tohle neřekla!! *15* ale co už ted ju musim donutit aby to smazala!! *15* -
-
Re: Re: Re: jséém v háji!
To nevíš, že Michaelovi se vždy líbilo, kdž někdo zpíval jeho písničky, ať už byli sebehůř zazpívaný? :D .. -
-
Re: Re: Re: Re: jséém v háji!
ale například v mém podání by se mu to nelíbilo .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jséém v háji!
ach ták *15* už vím proč prcku *15* -
I Said You Wanna Be Starting Something
You Got To Be Starting Something
Jakej prcku ? *15* -
Too mělo být nahoruuu *15* -
Ma Ma Se, Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa. Ma Ma Se, Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa...
Čau prcků :D *3*
-
-
-
-
-
-
*
ahojky budou hrát Michaela na Free rádiu 107 FM tak honem si ho pusttě*15* *15* -
.......
Tak jak se tu už tady psala,dívala sem se na to DVD,je to suuuper=)bylo to tak dojemný,ale co mě teda naštvalo že la toya věřila těm děckám a ne svýmu bráchovi,tyjo jak ho ponížila!!.. *9* *9* .....ale jinak říkám,fakt suprový DVD!! *14* -
-
Re: .......
jaký? jakkýýý?? JAKÝÝ DVD?, *7* *15*
-
-
pro anet. k
no na těláku sme skákali přes kozu no a ta kámoška říkala že to neudělá no tak ji učitelka řekla at udělá 45 sklapovaček no a když to udělala tak celou hodinu seděla a nic nedělala a já s další kámoškou sme se tam ztrapnili nám to moc nešlo no a pak po další hodině sme šli na oběd ta kámoška s kterou sem skákala tak se vecpala dopředu ve frontě a já s tou kámoškou co neskákala sme čekali ve frontě no tak sem se na ni nasrala a nesedla sem si s ní a ona ani na mě nepočkala no tak sem šla k tý druhý kámošce domů no tak sme ji napsali pak at přijde teda k tý kámošce no a ona odepsala že nejde že končí s náma no a další hodinu sem si s ní psala jako proč je nasraná no tak sem s ní psala a vysvětlovala ji to že to je jeji chyba no tak me sepohádali a ted se spolu nebavíme ale může si za to sama -
-
Re: pro anet. k
Jasný :D .. logika mi nikdy nešla :D .. s jakouže kamarádkou ses pohádala? .. s tou co skálkala nebo s tou co neskákala? .. mám to zamotaný ..
No to je jedno .. si to vyřešíte neboj ;) -
-
Re: Re: pro anet. k
no nejdřív s tou co neskákala s tou sme si to vyřešili a pak s tou co se mnou skákala no nevim jestli to vyřešíme no byla to fakt hádka jako něco -
-
Re: Re: Re: pro anet. k
Jáásný :D .. to bude OK.. -
-
Re: Re: Re: Re: pro anet. k
řekla sem jí že si budeme muset promluvit no a ona řekla že jo ale že je nasraná na tu holku co neskákala ale kdy byste ji viděli (tu co neskákala)ona je trošku při těle je jí uplně všechno jedno že dostává 5 sme jí říkali už dávno at se sebou něco dělá že bude neštastná ale ona si to uvědomí až tak za 6 let nebo jestli já se jí snažím pomoct ale to je jako kdybych muvila do větru -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro anet. k
Ehm..mno to ste neviděli mě..mi máme kozu která je mi do pasu..mno já sem děsně malá mám enom 162 cm..mno a jak sem se tak odrážela z můstu a chtělaskákat..mno tak sem skočila, ale nechala sem tam nohy..mno y ty se mi zahákly o tu kozu a jáletě po držce do předu, ale naštěstí tam byla velká madrace..jinak bych byla asi nez zubů...ale všichni z toho měli PRDEL a to ohromnou... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro anet. k
Já taky zaručeně neskákala přes kozu .. nikdy :D:D ..
-
-
-
-
Re: Re: pro anet. k
já jsem v tom taky nějak zamotaná! *15* -
-
Re: Re: Re: pro anet. k
Já taky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pro anet. k
A co mám říkat ještě ke všemu já ? Ježiš
-
-
-
-
Re: pro anet. k
Ahojkýý,tak to se mi stalo už hodněkrát toto!!ale ne s tou kozou *15* *15* *15*
-
-
SUPERSTAR
nooo ted v neděli se má zpívat jen madonna a MICHAEL!! se uplně těším!! ale jestli jedinej z porotců řekne o michaelovi něco hnusnýho tak si může být jistej že se nedožije zítřka!! a taky ti co michaela zazpívaj ...grrrr.... jeden ton blbě a letěj!!! tak přemýšlím myslíte že holky budou zpívat madonnu a kluci michaela?? a že zrovna michael KRÁL POPU a madonna královna popu..ted mi to došlo proč nejspíš dali tyhle dva k sobě!! Nevím!! CO SI VY MYSLÍTE? *7* -
-
Re: SUPERSTAR
no MICHAELA dali proto že on zemřel tak na jeho památku a madonnu?? tu mohli dát k němu jako královnu on byl král tak k němu museli dát královnu
-