-
...
Ahoj kuře *4* řekneš nám prosím to, co nám nechceš říct ? *4* *15* *15* -
-
Re: ...
Ahoj .. máš to dole :D .. ale nic záživnýho :D:D .. pro vás :D .. pro mě joo :D -
-
Re: Re: ...
jak sem si to četla tak sem si myslela že ses setkala s BENEM *14* *15* -
WooW já chcu taky černouška ááá *15* kurňa ty se máš *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Ale ty už máš přece Bena smrade *15*
Jo a kuře, to jste si vyměnili i čísla nebo se tě jen zeptal a pak si nasedla do Busu a jela? *15* *15* Já ti říkala, že se ti nebudu smát ..Ehm *15* Ale né ..však se máš *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
No jasně :D .. a plánujem děti :D:D .. ty vole já sotva ze sebe vymáčkla ten odjezd a budu si s ním vyměňovat číslo ne :D:D .. stejně ten bus jel až za třičtvrtě hodiny .. tak on odešel a už se nevrátil :D .. ale pak jsem ho viděla u mě doma :D .. jakoo ve městě :D .. na jedný zastávce :D .. by mě zajímalo jak se tam dostal, když nejel budem :D:D .. asi šel pěééšo :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
No jasně :D:D .. a jsem ho tam měla připoutat k tý lavičce ne :D:D .. když to jelo až za třičtvrtě hodiny :D .. -
Simčo taky mě to napadlo *15* *15*
Leni prosim tě od řeky jde zima *15* Příště ho zatáhni do toho autobusu ať se třeba vzteká *15* -
hej taky takovej zážitek bych chtělááá!!hej uplně nevim proč ale mě tedka žádní kluci..no chápete...prostě uplně když vidím nějakýho pěknýho hned mi tam skočí michael a řeknu ježiš ten kluk byl hnusnej!! a furt čumím na tohle video!!
http://www.youtube.com/wat ch?v=sUT6C2CKUPs
*14* *14*
su uchilná vím ale to prostě nejde!! a ted jak sem ho viděla na this is it...no jsem ve velké PRDÉÉÉLI! zase se vemě probudil k michaelovi velkej vztek že si jen tak odešel, velká láska k němu ožila 100x víc a plánuju že hodim dynamit na Murraye!! -
luciq-dc: .. Klášterec - Kadaň .. :D .. to je kousek :D .. tak 7 - 10 kiláků :D .. kolem řeky .. za chvíli jseš doma :D:D:D .. tam hodil sprint :D:D ..
Thesimsa: .. noo u mě doma :D:D .. už ho asi ale nikdy neuvidíím :D:D .. jak tak znám svoje štěstí :D:D -
"ale pak jsem ho viděla u mě doma "
Hmm no to to *15*
Si s ním přístě vyměň číslo *15* -
péšo ? *15* ježiš chudinka *15* a z jakýho města to jelo do tvýho města? *15* abych věděla jakou dálku *15* To u klášterce hodně znám vííš *15*
-
-
-
-
-
ano kuře řekni nám to TAJEMSTVÍ! *15* *7*
-
-
no takže.....
no takže musím jít. jsem se nic nedozvěděla *15* *15* *15* tak zatím pa -
-
Re: no takže.....
ahooj!!
-
-
ÁHOOJ
Ahooj JÁ MICHAELA MIÁLUJU!! prostě potom co jsem viděla this is it to nejde už víc!! uplně ho žeru!! BŮH VÁM ŽEHNEJ! (přestala sem púočítat kolikrát to řekl) A jak natáčeli ten novej klip na thriller a on seděl u toho počítače a uplně ..Jooo a smál se a strčil si to lízátko do pusy!!! *15* *14* *14* *14* MILUJU TĚ MICHAELE!! jedna paní tam uplně bulela!! sem byla jediná v jeho tričku a klobouku sem čekala trošku že tak půjde víc lidí ale co už!! *14* *14* JEŠTĚ JEDNOU AHOOOJ!! nevíte na jaký stránce se dá mrknout na this is it?? už to tu jednou bylo?? prosím moc to chci vidět ještě jednou! *14* -
-
Re: ÁHOOJ
Ahooooooooooooj,ti závidíííím *15* *14* -
-
Re: Re: ÁHOOJ
Taky závidim... *9* -
PROČ?? ty na to nejdeš? *7*
-
-
Re: ÁHOOJ
se máš =) si to právě stahuju ale trvá to jak psovi sr***a *15* http://www.ulozto.cz/2947732/this-i s-it-2009- *15* *15* -
-
Ale uvidíš to to je posdtatný!! uplně sem nechápala!! sem i brečela! prostě byl tam tak krásnej a plnej života a chuti koncertovat!! a úplně nejkrásnější natom je že tam říkal že miluje lidi a že chce aby ten kocert ty písničky byly jako z desky, že lidi chcou zábavu ..... prostě mě to uplně dojalo že to řekl a nevěděl že to všichni uslyší!! byl tam takový jaký je ve skutečnosti!! A ten novej klip na smooth criminal jak tam jede po zábradlí by mu nikdo netypl víc jak třicet!! )víc ti neřeknu ikdyž bych to nejradši vykřičela!) Prostě nemůžu pochopit že takový člověk který tam tancoval jako třicátník mohl během jedné chvíle odejít!! *9* *14*
-
-
-
ahojky!!!
Ahojky všichniii *15* tak sem se sem dostala až ted,sem se dívala na to dvd s majkím,a pak sem se musela šprtat a co vy?? *15* *15* *15* -
...
Ahoj :) ♥
Ááá dneska jsem měla takový krásný zážitek .. škoda, že se netýká Michaela :D .. i když malilinko joo :D .. -
-
Tak nám to řekniiii *15* *15* -
LUCH *15* Ále .. řekni ..vůbec nevadí nevadí *15* -
-
To je osobní :D .. to nejde :D .. vy byste se mi smáli :D .. ale pro mě je to významný den :D -
-
tak už se vymáčkni *15* když jsi ten chleba nakousla tak si ho pěkně dojez. *15* *15* *15*
hele ale fakt nás to zajímá PLOFÍM -
-
Ehm :D .. nesmáli :D .. to známe :D .. cááá :D .. tak jo :D .. néé :D .. já nevim :D .. vy se mi budete smát :D .. áá :D *15* -
-
Nóó tak joo :D ..
Ale upozorňuju Vy jste to ze mě vytáhli :D .. ale spojitost s Michaelem to nemá :D..
Ale je to fakt blboost :D .. ale pro mě významnáá :D ..
Noo .. takžeee :D .. jsem si takhle hezky se spolužačkou seděla na zastávce viď :D .. noo .. a co se nestalo :D .. přišel tam uplně .. ale říkám NAPROSTO ÚPLNĚ KRÁSNEJ černoušek :D .. tak se koukal v kolik to jede ke mně .. jakoo do mýho města :D .. noo a asi to v tom nemohl vyčíst, tak ke mě přišel .. aaa :D .. a zeptal se mě v kolik to jedee :D ..
No cháápete :D .. POPRVÝ na mě promluvil kráásnej nádhernej černoch :D:D .. no jáá byla v sedmým nebi :D:D .. prostě takovej krásnej hlas :D .. ty vlasy :D .. ten obličej :D .. tak krásně oblečenej byl :D .. a byl docela podobnej Michaelovi za mlada :D .. až na ten nosánek :D .. ale prostě :D .. ááá :D:D
Noo já říkala, že je to nezáživný :D:D -
Nějakym krásnym hlasem na tebe někdo promluvil *15* *15* To tak trochu vím ..ale zbytek mi řekni *15*
A jako proč si myslíš, že bysme se ti smáli? Zvlášť já??? *4* -
tvl nes... neštvi mě a piš!!!to je rozkaz! *15*
-
-
-
Ale nesmáli *15* Já sem tu taky jednou napsala že se mi zdálo jak s Michaelem to...prostě TAMTO *15* *15* -
-
sorry mělo tam bejt sem ne s *15* -
no tak to by si tady mohl dovolit každý napsat *15* *15* *15* když jsme jacksonky. kdybyse mi o něm zdálo tak bych s ním dělala taky TAMTO *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
hele tak za prvý: nesmáli *15* a za druhý: když už si to nakousla, tak to dořekni! *15* takže nepyndej a piš!!! *15*
-
-
-
tak ho ze sebe vyval *15* i když to nei MAJKÍ vlastně MICHAEL ale to je jedno *15* *15* *15* *15* ahoj kuře
-
-
zdáááárec
nazdar baby *15* *15* *15* *15* -
-
Re: zdáááárec
čauves šábes *15* *15* *15* -
-
Re: Re: zdáááárec
nazdar dneska mám zase špatnou náladu to je hnusdneska sem přišla o kamarádku *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: zdáááárec
JAPÁTO? to se mi taky stává často. ale moje nejlepší kamojda je jen jedna. s tou jsem se ještě nikdy nepohádala a známe se už od malička. už mi skoro přijde že jsme sestry *15*
-
-
-
-
..............................
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-47181
Pane bože..taky je mno jak jinak snež SEXY..panebože... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* milion těhlech smajlůů -
-
Re: ..............................
jj SEXY SEXY SEXY SEXY SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ..............................
Máš ty písničky..sem nedočkavá -
-
Re: Re: Re: ..............................
už je tam máš všechny =) *15* -
Re: Re: Re: ..............................
no já je přitom poslouchám víš? tak ti ty maily budu posílat po jedný písničce =) posílám....
-
-
-
Re: ..............................
http://www.mjjpictures.com/main.htm l
Tady je moře fotek z TII
-
-
Ahuj
Zdrawím...jo holky všimli ste si něšeho?? Mno já jo..Majkímu stoupá navštěvovanost..včera měl 45...a dneska má už 46.... a tho je dobře..
_________________________ _______________________
Mno jinak holky mám na vás prozbu..já už 2 měsíce nemůžu najít a stáhnout tyto písně:
Don't Stop'til You get enough
Dirty Diana
Blood on the Dance Floor
Gone Too soon
Tyhle nemůžu vůbec nikde stáhnout a najít,..thak jestli je někdo nemáte v Pc...a estli bysme mi je neposlali na Mejla: Bara.E@seznam.cz
moc díky... -
-
Re: Ahuj
čau zkus www,mp3stahuj.cz tady maj všechny -
AHOJ. JJ UŽ JSME SE O TOM BAVILY. je to fakt sKVělý. =) a ty písničky ti jdu hledat =) *4* -
-
Re: Re: Ahuj
Tak co máš to?? -
Re: Re: Ahuj
Mno estli to nemáš stáhlí tak to nehledej, ae kdybys to mělav Pc estli bys mi to neposlala...
-
-
aMno tak to sem tu sama??
-
-
Odkaz This is it
http://www.mp3-ke-stazeni.cz/-micha el-jackson-this-is-it-play-14997.ht ml
tady jsem to objevil, je to rychlý *1* -
odkaz
Ahojky holčiny, tady máte ten odkaz na This is it: http://www.ulozto.cz/2947732/this-i s-it-2009-.avi a ještě upozornění, trvá to dost dlouho. *10* takže asi bude nějaký to vztekání *10* *1* a chtěla jsem Vás poprosit, jeslti nemáte náhodou odkaz na nějaký koncert po Evropě. Díky moc.