Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poppy111

facebook

čauki máte někdo facebook *15*
  • polinka

uáááááááááá :-D

wohoooooooo!!! ed držim v ruce Moonwalk!!!!!!!!!!!!!! *14* *15* no ted ne, ted tohle píšu *15* já jsem tak štastná *14* *15* už se nemůžu dočkat až to budu číst *15*
    • kajuska.b

Re: uáááááááááá :-D

se máš jinak já jsem anet.k a kajuska.b je moje kamojda. jsem ji to založila přes můj email a říkala že jí to nevadí když se tam budu přihlašovat i já. jsem si vás chtěla jen vyzkoušet. a pravda to není že kája má ráda miley cyrus ale ona si dneka dala do fanklubu postav HANNU montanu. tak to jsem jí hned vymazyla. ani neví kdo to je a dívá si jí tam. *15* *15* *15* *15*
  • kajuska.b

!!!!!!!!!!!!

tka co jacksonky. pořád jste zblázněný do MJ? stejně nemá na MILEY CYRUS. miley je pořád na prvním místě a lucka vonráčková je taky fakt nejlepší. ha. a kdo si tady jako chce hrát na vira? *5*
    • bajush

Re: !!!!!!!!!!!!

Miley sice může být na 1. místě, ale čím to asi je? Je jí 16 má svůj seriál, prostě nenjovější ikona teenagerů.
      Ale Michael se držel spoustu let a né nadarmo se mu říká Král popu. On je nejlepší a on nemyslel jen na sebe, ale i na planetu. Za to si ho vážím o to víc.
      Takže my ti nebudem kritizovat Miley ty nech M.J.
      • kajuska.b

Re: Re: !!!!!!!!!!!!

á dálší se nechal nachytat. já jsem si vás chtěla jen vyzkoušet =) ale hezky jsi to řekla. to je dobře že jste se nerozčilily *15* *15* já už jsem myslela jak budete mluvit sprostě *15* ale majklovi se za tohle omlouvám a dávám si facku *15* *15*
    • mrs_jackson

Re: !!!!!!!!!!!!

Hele jako já se nechci hádat ale na na *14* Michaela *14* nemá nikdo!!!!!!!!!A už vůbec ne nějaká Miley Citrus *15* *15* *15*
      • kajuska.b

ne neboj já se taky nechci hádat ale jsi jediná, kdo na to skočil
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!

Aha sorry *15* *15* takže ty taky nemáš miley ráda?? *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!

a vůbec se neomlouvej. jsem tsy předvedla co tady vyvádíjou ty citrusky *15* *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!

nesnáším ji. je to čubka. jinak mimochodem já jsem se vydávala za kajusku.b =) je to muje kamojda a já se jí tam můžu přihlšovat protože jsem jí to založila přes můj email. ale ona vůbec montážu nezná a dala si ji do fanklubu ne? to jsem jí teda hned vymazala *15* *15* *15* *15*
      • kajuska.b

neurážej ju! já ho taky neurážím *15*
  • mrs_jackson

Ahoj =]

Ahojky jak je????Já supeeeeeeeeer *15* A proč asi protože mam konečně tričko s Majkím *14* *14* *14* *14* Tak sem HAPPY *15*
    • bajush

Re: Ahoj =]

Jé, ty máš to tričko! Já ho taky chtěla, ale ségra říkala, že budu za blázna. *7* Ale koukám, že ho má čím dál víc lidí, tak si ho asi budu muset pořídit taky! *3*
      • poppy111

Re: Re: Ahoj =]

kde ste sehnali to tričko ?? *4*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: Ahoj =]

já ve městě u čongů *15* *15*
  • polinka

odkaz

mohli byste mi někdo pls dát ten odkaz, kde se dá stáhnout this is it? děkují *4*
  • anet.k

X)

holky já si zahraju na vira tak chvilku čekejte ju? *15* *15*
    • anet.k

Re: X)

no vlastně na osmibalíčka ale na profil mu nevlezu páč nením jeho heslo *15*
  • anet.k

je to pravda?

holky je pravda že v superstar budou v neděli zpívat písničky od MICHAELA od Madonny? mě to říkal dneska taťka páč jsem se včera na superstar nedívala
    • kristyn875

Re: je to pravda?

jj... *15* *15* dneska mi to řekl kámoš o hodině..a já štěstím upa křikla JOOO...až sem schytala zkoušení *1* ale co .. *3*
      • anet.k

Re: Re: je to pravda?

*15* dostalas jedničku? *15* no ploč štěstím *7* jak MICHAEL Nikdo zpívat přece neumí *15* *15* to já jsem zatím jenom zvědavá *15*
        • kristyn875

Re: Re: Re: je to pravda?

dostala sem dvojec *1* *3* ..sem strašně ráda, že uslyšim Majkyho písničky..ikdyž v podání někoho jinýho *3* ale kdyby měl zpívat Majky tak bych se asi štěstím proskočila do jiný třídy.. *15* *15* *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: je to pravda?

kdyby se MAJKÍ vrátil, mě by odvezli *15*
            • mrs_jackson

Re: Re: Re: Re: Re: je to pravda?

a koho ne *15* *15*
    • polinka

Re: je to pravda?

jo je to pravda *15* *4*
      • anet.k

Re: Re: je to pravda?

tak to jsem zvědavá *4* *15*
  • skih

--

uz musim jit... *9* cau *1*
    • anet.k

Re: --

pauky *4* *15*
    • polinka

Re: --

čauky *3*
  • polinka

with love... :-)

ted jsem si ještě vzpomněla... *15* v this is it... *15* jak tam měl Michael problém s těma sluchátkama a jak řikal, že to je pro něj těžký a jestli by s tim mohli něco udělat a jak potom řekl: with love, L.O.V.E. *14* to byl úplně zlatý *14* on dělá všechno s láskou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • anet.k

Re: with love... :-)

a stříbrný že jo? *15* *15*
      • polinka

Re: Re: with love... :-)

neee.... *15* Michael je jenmon zlatý *15* dokonalý *15* *14* *14* *14*
        • anet.k

Re: Re: Re: with love... :-)

mám ještě něco lepšího ,,BOŽÍ" *15* *15*
    • anet.k

Re: with love... :-)

jj máš pravdu =) *14*
  • anet.k

ahoj všichni =)

jsem před chvilkou přijela ze školy. tvl ale u nás celej den sněží mno ale není zase taková zima jak včera mno. ale docela dobře se to uchytává ale na silnici moc ne *15* *15* *15* *15* *15* kde ještě sněží?
    • skih

Re: ahoj všichni =)

u nas taky snezi *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit