-
facebook
čauki máte někdo facebook *15* -
uáááááááááá :-D
wohoooooooo!!! ed držim v ruce Moonwalk!!!!!!!!!!!!!! *14* *15* no ted ne, ted tohle píšu *15* já jsem tak štastná *14* *15* už se nemůžu dočkat až to budu číst *15* -
-
Re: uáááááááááá :-D
se máš jinak já jsem anet.k a kajuska.b je moje kamojda. jsem ji to založila přes můj email a říkala že jí to nevadí když se tam budu přihlašovat i já. jsem si vás chtěla jen vyzkoušet. a pravda to není že kája má ráda miley cyrus ale ona si dneka dala do fanklubu postav HANNU montanu. tak to jsem jí hned vymazyla. ani neví kdo to je a dívá si jí tam. *15* *15* *15* *15*
-
-
!!!!!!!!!!!!
tka co jacksonky. pořád jste zblázněný do MJ? stejně nemá na MILEY CYRUS. miley je pořád na prvním místě a lucka vonráčková je taky fakt nejlepší. ha. a kdo si tady jako chce hrát na vira? *5* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!
Miley sice může být na 1. místě, ale čím to asi je? Je jí 16 má svůj seriál, prostě nenjovější ikona teenagerů.
Ale Michael se držel spoustu let a né nadarmo se mu říká Král popu. On je nejlepší a on nemyslel jen na sebe, ale i na planetu. Za to si ho vážím o to víc.
Takže my ti nebudem kritizovat Miley ty nech M.J. -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!
á dálší se nechal nachytat. já jsem si vás chtěla jen vyzkoušet =) ale hezky jsi to řekla. to je dobře že jste se nerozčilily *15* *15* já už jsem myslela jak budete mluvit sprostě *15* ale majklovi se za tohle omlouvám a dávám si facku *15* *15*
-
-
Re: !!!!!!!!!!!!
Hele jako já se nechci hádat ale na na *14* Michaela *14* nemá nikdo!!!!!!!!!A už vůbec ne nějaká Miley Citrus *15* *15* *15* -
-
ne neboj já se taky nechci hádat ale jsi jediná, kdo na to skočil -
-
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!
Aha sorry *15* *15* takže ty taky nemáš miley ráda?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!
a vůbec se neomlouvej. jsem tsy předvedla co tady vyvádíjou ty citrusky *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!
nesnáším ji. je to čubka. jinak mimochodem já jsem se vydávala za kajusku.b =) je to muje kamojda a já se jí tam můžu přihlšovat protože jsem jí to založila přes můj email. ale ona vůbec montážu nezná a dala si ji do fanklubu ne? to jsem jí teda hned vymazala *15* *15* *15* *15*
-
-
-
neurážej ju! já ho taky neurážím *15*
-
-
-
Ahoj =]
Ahojky jak je????Já supeeeeeeeeer *15* A proč asi protože mam konečně tričko s Majkím *14* *14* *14* *14* Tak sem HAPPY *15* -
-
Re: Ahoj =]
Jé, ty máš to tričko! Já ho taky chtěla, ale ségra říkala, že budu za blázna. *7* Ale koukám, že ho má čím dál víc lidí, tak si ho asi budu muset pořídit taky! *3* -
-
Re: Re: Ahoj =]
kde ste sehnali to tričko ?? *4* -
-
Re: Re: Re: Ahoj =]
já ve městě u čongů *15* *15*
-
-
-
-
odkaz
mohli byste mi někdo pls dát ten odkaz, kde se dá stáhnout this is it? děkují *4* -
X)
holky já si zahraju na vira tak chvilku čekejte ju? *15* *15* -
-
Re: X)
no vlastně na osmibalíčka ale na profil mu nevlezu páč nením jeho heslo *15*
-
-
je to pravda?
holky je pravda že v superstar budou v neděli zpívat písničky od MICHAELA od Madonny? mě to říkal dneska taťka páč jsem se včera na superstar nedívala -
-
Re: je to pravda?
jj... *15* *15* dneska mi to řekl kámoš o hodině..a já štěstím upa křikla JOOO...až sem schytala zkoušení *1* ale co .. *3* -
-
Re: Re: je to pravda?
*15* dostalas jedničku? *15* no ploč štěstím *7* jak MICHAEL Nikdo zpívat přece neumí *15* *15* to já jsem zatím jenom zvědavá *15* -
-
Re: Re: Re: je to pravda?
dostala sem dvojec *1* *3* ..sem strašně ráda, že uslyšim Majkyho písničky..ikdyž v podání někoho jinýho *3* ale kdyby měl zpívat Majky tak bych se asi štěstím proskočila do jiný třídy.. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: je to pravda?
kdyby se MAJKÍ vrátil, mě by odvezli *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je to pravda?
a koho ne *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: je to pravda?
jo je to pravda *15* *4* -
-
Re: Re: je to pravda?
tak to jsem zvědavá *4* *15*
-
-
-
--
uz musim jit... *9* cau *1* -
-
Re: --
pauky *4* *15* -
Re: --
čauky *3*
-
-
with love... :-)
ted jsem si ještě vzpomněla... *15* v this is it... *15* jak tam měl Michael problém s těma sluchátkama a jak řikal, že to je pro něj těžký a jestli by s tim mohli něco udělat a jak potom řekl: with love, L.O.V.E. *14* to byl úplně zlatý *14* on dělá všechno s láskou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: with love... :-)
a stříbrný že jo? *15* *15* -
-
Re: Re: with love... :-)
neee.... *15* Michael je jenmon zlatý *15* dokonalý *15* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: with love... :-)
mám ještě něco lepšího ,,BOŽÍ" *15* *15*
-
-
-
Re: with love... :-)
jj máš pravdu =) *14*
-
-
ahoj všichni =)
jsem před chvilkou přijela ze školy. tvl ale u nás celej den sněží mno ale není zase taková zima jak včera mno. ale docela dobře se to uchytává ale na silnici moc ne *15* *15* *15* *15* *15* kde ještě sněží? -
-
Re: ahoj všichni =)
u nas taky snezi *15*
-