Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

programy

je to na tutech programech:VIVA,KABEL 1,POLSKO 2
    • zanesskaaaa

Re: programy

KABEL 1 jsem já *15* to máme jenom my Klášterečáci .. myslím .. *15*
    • dancitko

Re: programy

ty programy taky nemame *9* *9*
    • Re: programy

tak to nwm,tyto programy asi zrovna nemáme,chjoooo *9* *15* *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: programy

CHJOOO *9* *16*
  • nikcajacksonka

to neni fer!!

Na nejakych programech budou davat porady o Majkím a my ty programy zrovna nemame!! *9* *16* Ach joooo to je tak nefer!!
    • dancitko

Re: to neni fer!!

no to je
      • Re: Re: to neni fer!!

ntj!!!já ho asi taky nemám! *9*
        • Re: Re: Re: to neni fer!!

jéjda co to je??sem to uplně zblbla, mělo tam bejt my je asi taky nemáme!!nwm na co se myslela=Dasi na majkiho *15* *15* *15*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: to neni fer!!

*15* *15*
  • baluska1

Aujík

Čáwky jak se tu wšici máte..bože dneska dušiči..můj den děs..napřes ráno když sem lezla z poslete..já mám paladnu a po tím mám slolek,thka se slítla ze žebříku..mno a potom sem nesla špinawý oblečení a zakopla sem o boty a to oblečení sem hodila před sebe..a pak we škole sem etě spalda..thakže padací den...Jinak sem zapálila svíšku jak na Hallowyn a thka dneska...
    JO a ze SS by mohl wypadnout Šmajda a Ištvancová...A taťak říká že BEn..ne ten ne ten tam musí zhostat..Mno ale kdyby wypadla Ištvancová a Šmajda thak by zase měli kecy..
    • Re: Aujík

Ahojik,no já se nemám celkem dobře,dneska sme byli s kamoškou u kaple a vyvolávali duchy ne?? když sou ty dušiči,no a teda jako fakt divnej den!!!já tak dlouho čekala že se něco stane a vono nic,no ale potom sme vyšli shodky k té kapli a přestal zvonit zvon,tak sme se zastavili podívali se na sebe a šli sme dál,pak začal silně foukat vítr a spadla jedna svíčka z hrobu,tak sme zdrhali dolů a po cestě dolů sme viděli jakousi studnu a v ní byl jakoby nějaká černá postava,no ale nic moc no!!čekala sem něco strašidelnějšího=D *15* *15* *15* sorry za chyby
    • nikcajacksonka

Re: Aujík

To musel bejt dobrej padaci den! *15* A mas aspon modriny??Kdyz jsi toikrat spadla,aby ti to pdani stalo za to!! *15* *15*
      • baluska1

Re: Re: Aujík

Jo mám 4 na lokti a to 2 na noze a jednu na lokti a jednu bouli.. *15*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Aujík

*15* No proto!! *15* *1*
  • polinka

............

Ahoj. dneska se mi stala taková divná věc... jsem viděla v tv Michaela (stranger in moscow), tak jsem si rychle běžela pro brejle a šílela jsem u toho páč jsem měla radost *15* a máma na mě co je a já že je Michael v televizi a ona na to: jak můžeš tak milovat někoho, kdo je mrtvej? a já na to co to jako má bejt za blbou otázku a ona, že prej to prostě nechápe..........
    • thesimsa

Re: ............

lidi co mě znaj to taky nechápou ... *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: ............

napodobne *15*
      • baluska1

Re: Re: ............

Njn a oni neznají ústu k mrtwím..mno co oni když se jim líbí starý filmy..tak jim taky neříkáme: Jak se můžete kaoukat a mít rády někoho kdo je mrtwý...blbost..jako a newí co e tho láska ke Králi POPU..
    • zanesskaaaa

Re: ............

A já co z tebe nevyleze zajímavýho *15*
  • ahůůj..

Tak už zas no.. *15* ale nwm co psat,je něco za tu chvilinku co sem tu nebyla něco nového??teda myslím hlavně o Majklovi?? *7* *15* *15*
    • thesimsa

Re: ahůůj..

O pár řádků níž máš například vtip, kterej se úplně strašně moc týka Michaela ..
      • Re: Re: ahůůj..

a kde jako??=D *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ahůůj..

Právě, že nikde ..
          • Re: Re: Re: Re: ahůůj..

zhe no!! *15* fakt vtipnýýý,ne tak jak se máš??já teda blbě no *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ahůůj..

Přesně ..
  • pajka52

*

nic ja jdu asi k Tv prijit na jiny myslenky...

zatim pa
    • zanesskaaaa

Re: *

Papa *3*
  • nikcajacksonka

Jupíí

Ahojky tak uz jsem konecne zase tady *15*
  • anka6959

vtip

tady sem pro vás našla vtip :Dvě blondýny se dohodnou, že si udělají autoškolu. Jedné už se podaří složit zkoušky a ptá se druhé: "Tak co, už to taky máš?"
    Druhá odpoví: "Nemám, vyhodili mě."
    "To není možný, a proč?" ptá se první.
    "No, přijeli jsme na kruhovej objezd a tam byla značka "30", tak jsem to třicetkrát objela a oni mě vyhodili."
    "Za tohle, jo?! A počítala jsi správně?
  • anka6959

čááááááágo

no já asi taky pujdu
  • janikoz

Dotaz

Ahojíky, nevíte náhodou, kde se dá stáhnout film Michael Jackson The Legend Continues? A kdy bude to Superstar s Majkýho písničkama? *7* *14*
    • anka6959

Re: Dotaz

no budeto ted v neděli
    • zanesskaaaa

Re: Dotaz

Nevím ..
      Teď v neděli .. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit