-
pa
tak ja du musím se jit šprtat papa *4* -
no touhle dobou by určitě dělal určo koncerty bože někdy doufám že ve zprávách řeknou že to byla kachna a že žije a že se jenom schoval před tím hnusním světem *9* *9* *9* *9* *9* -
.....
jo byl a dost velký myslela jsem že to nepřežiju probrečla jsem snad týden *9* -
!!!!!
SEM TU -
-
Re: !!!!!
ahooj!!zase sem tadyk *15*
-
-
*
holky, vzpomínáte si jak jste se dozvěděli o tom že zemřel Michael Jackson,jak jste na to reagovali?Byl to pro vás šok nebo jste to ze začátku moc nevnímali ale až potom jste si doslova uvědomili co se vlastně stalo?? *9* -
-
Re: *
Poprvý jsem to vůbec nevnímala .. -
-
Re: Re: *
Ty vajdo .. to zní tak blbě až to není hezký .. samozřejmě myslím, jak jsem se poprvý dozvěděla o jeho smrti .. -
-
Re: Re: Re: *
ju já asi taky tak nějak.. sem se to dozvěděla ve škole od spolužačky,byla sem teda překvapená.. a pak sem na to zapomněla a nějak sem na to nemyslela.. a asi po pár dnech, sem si na youtube poslechla jeho písničku a už to začalo.... -
-
Re: Re: Re: Re: *
my jsme zas měli rozlučák v KD a oni to tam říkali .. mi začalo být strašně líto bývalý spolužačky, páč ta ho měla fakt hrozně ráda .. já to nějak nerozebírala .. pak jsem přišla domů a už to jelo .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
si pamatuju o prázdninách, jak sem zhruba 3x viděla Living with Michael Jackson,4x koncert z Bukureště,jeho pohřeb z LA.....
-
-
-
-
-
Re: *
no já když sem se to dozvěděla byl to pro mě ŠOK!!!nejdřív sem se nemohla vzpamatovat a pak sem si vlastně uvědomila co se stalo sem šla k sobě do pokoje a celej den sem probulela a poslouchala sem jeho písničky
-
-
čekejte
čekejte já si du připravit bágl do toho ÚSTAVU *15* *15* *15* *15* -
uz msuim
Tak pa ja uz musim,ale jeste prijdu! -
video
Kouknete se na tuto video:http://tn.nova.cz/bin/search_ adv_media_desc.php?media_id=563580 *1* *15* -
-
Re: video
Máš facebook?? *15* -
-
Re: Re: video
n
-
-
-
???
čauki holky nezapomeňte zapálit svíčku majkíímu dne sou dušičky *9* -
-
Re: ???
Ja jsem ji zapalila hned co jsem prisla ze skoly! *9* -
-
Re: Re: ???
jo jo me už dohořívá ach jo chuák michael *9*
-
-
-
nazdar
čus prominte že sem tu mebila ale dělala sem si IQ TEST to bila hovadina sem to střílela od boku -
-
Re: nazdar
IQ testy jsou na nic, ve škole je po nás furt chtěli... kravina -
Re: nazdar
no konecne nekdo!!! *15* -
-
Re: Re: nazdar
no to je a vyšlo mi že mám IQ 90 a to má prej 50 procent obyvatelstva
-
-