-
VČERA ZNOVU!
Včera jsem byla na This is It znovu, tentokráte o dva roky starší (66) švagrovou.*3* Jak jsem již možná napsala, v kině Ládví v týdnu dopolední představení pro důchodce za 70 Kč. K tomu vysmáté úterý, kdy i pro ostatní diváky skvělé vstupné. Ale dost reklamy. V kině seděly skoro samé baby, asi 80, až mne to překvapilo. Po skončení filmu jsem zatleskala, ale přidala se snad jedna baba předemnou, jsme takový divný národ v tomto smyslu. Seděla jsem tentokráte opět až do poslední klapky. Nádhera, i švagřinka byla nadšená. Kritizuje se markentinkový tah, že bude promítání přeci jen prodlouženo. Mně je to šumafuk, kdo to chtěl vidět, šel na to hned, kdy to stáhnou z distribuce je mi úplně jedno. Namíchl mne včera článek "Mrtvý Michael Jackson nám bude zpívat déle", nebo tak nějak. Jsou to hajzlové, šlo by přeci napsat "Film This is It, nebo tak nějak. Jsme národ zamindrákovaných blbců. Pomník MJ mám ve svém srdci. Asi nemá angie72 vůbec představu, co by to obnášelo. A určitě by ho nějaký zamindrákovaný vandal ještě posprejoval! Museli bychom ho asi někde uplácat z moduritu na černo. Jinak to tipuju na několik milionů. Jeho socha byla, tuším, na Výstavišti, někdy kolem jeho turné Victoria, nebo jak se to jmenoval. Ahoj všem. Jdu si pustit Ghosts a za ním koncert z 30.11.1997. Ahoj všem a děkuji za přijetí do klubu! *3* *3* *3* Na některých diskusích, když jsem uvedla svůj věk, tak mi bylo odpovězeno: vrať se do hrobu, nebo ...á, tady si někdo hraje na důchodkyni, nebo ... kde bys v důchodu vzala na internet a počítač? *9* Dnes je takové pochmurné počasí, takže i moje nálada tomu odpovídá. *9* Proto tak vyzní asi můj příspěvek *9* Opak je pravdou. -
-
Re: VČERA ZNOVU!
A ještě k tomu něco dodám. Co se týče mých představ, jak jsi psala, tak já pracuju už na spoustě věcí. Každý na fanu jen mele o tom, že by se něco mělo dělat, že by se měl dál šířit odkaz Michaela Jacksona, ale tady z těch řečí se nic nezaloží. Já narozdíl od ostatních ještě s někým tady z fanu už připravujeme dost dobrý projekt. Takže mé představy nejsou jen u keců jako u některých, ale u skutků!!! -
-
Re: Re: VČERA ZNOVU!
tebe zavřít radši do klece !§§§ Jsi cvok ! *8*
-
-
Re: VČERA ZNOVU!
Co se týče toho pomníku, tak mé představy jsou naprosto v pořádku. Tenhle projekt jde z faceboku, dala jsem sem link a nejedná se o miliony, ale o asi 135.000,- Tohle je přesně ten špatný přístup. Každý chce být fanouškem, ale poslat blbých sto korun mu je zatěžko. Ten pomník až bude by se měl dýt pod zámek ne z důvodu sprejerství, ale proto, že my do toho vložíme peníze a ostatní si jen tak budou chodit k pomníku. S tímhle nesouhlasím já. Takže se to musí doladit.
-
-
Fanoušci!!!
Včera sem dala lina link, který se týká pomníku pro Michaela Jacksona. Nikdo jste nereagoval, úplně jste to přešli. Je to dost smutné, protože kdo jiný se má zapojit, než fanoušci?! Kdo jiný má chtít vybudovat něco takového, než fanoušci?! A kdo jiný potom bude navštěvovat tento pomník, než právě my fanoušci?
Nebuďte prosím lhostejní jako ti ostatní, které Michael prosil, aby uzdravili svět. Stále říkal, že svět potřebuje víc lásky, že je potřeba uzdravit planetu a byl na to sám. My jsme o našeho drahého Michaela přišli, ale můžeme mít alespoň Michaelův památník, kam můžeme chodit s radostí, se smutkem a vzpomínkou.
Nemusíte posílat tisíce, ale pokud nemáte, tak stačí 50,-, nebo 100,- korun. Kdo má a chce zaslat víc, tak určitě také může, ale probuďte se už. Jde o našeho Michaela. Musíme už zvednout s prominutím zadky a něco začít dělat!!!
My jsme včera šly s lina25 na Světový pochod za mír a nenásilí, ale organizátoři to tak pokazili, protože upřednostnili superstár a byli tam samí děti a náctiletí (nic proti náctiletým), ale ječely holky a pištěly mi do ucha, program je nezajímal a my s lina25 odešly. Prostě tohle nebyl účel pochodu, ty děti to nezajímalo a přitom Michael za tohle bojoval celý svůj život...
Mě se často ptáte někteří vzkazama i na blogu, jaký projekt to chystáme, jestli se můžete zapojit, tak se zapojte tady do toho projektu. Není můj, my začínáme od ledna s něčím jiným, ale týká se to Michaela...
Tak co, kdo se připojí???
http://www.facebook.com/ pages/Michael-Jackson-TRIBUTE-DANCE -BEAT-IT-Prague/112375374940?ref=ts &v=wall#/event.php?eid=162748834887 &ref=mf -
-
Re: Fanoušci!!!
Bohužel...pochod mě taky dost zklamal...kvůli superstár jsem tam fakt nešla...úplně mi to zkazilo náladu -
Re: Fanoušci!!!
Ten pochod by mali robiť cez víkend, keď nie sú ludia v robote nie. -
-
Re: Re: Fanoušci!!!
Ten pochod byl od 17 hod. Ale kvůli superstár z tozho nebylo nic, než fraška. Prostě měli nejdřív udělat průvod, až potom zábavu. Mě tedy nebavily písničky té skupiny co zpívala, a na superstár jsem zvšdavá nebyla. Šla jsem z práce dřív, abych to podpořila a odešla po hodině, protože se nic nedělo. Jen mi do uší ječely holky a courali se tam snad 8,9,10 letí... Ale pokjračuje to, bohužel zítra mám do 18 hod., tak se tam asi nedostanu... -
-
Re: Re: Re: Fanoušci!!!
Robila som neaké videa z Michaelových fotiek na youtube.
Ale dajú sa tam nahrať len 10 minútové videa.
Ale našla som na youtube aj niekolko videí, ktoré trvali hodinu a viac, tak neviem. -
-
Re: Re: Re: Re: Fanoušci!!!
Já jsem nikdy nezkoušela dělat videa na you tube. Umím udělat fotky z videí, ale videa jsem nedělala ještě. No, ano nemám čas *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fanoušci!!!
Chcela som napísať, že to dlhšie video, malo 26 minút sa nahralo,ale mám ho len vo svojom profile a dalšie 3 kratšie videa (pod 10 min) sú aj na youtube. -
Tak nějaká videa zveřejni, lask, ju? Ráda se podívám. Nebo mi pošli link na tv§j profil, podívám se tam, nebo kde je máš... -
V prvom riadku mám chybu, malo tam byť že náhou mám taký program. -
Nahodou mám taký pozerania kde sa okrem pozerania televízie, počúvania rádia, videa atď, dá urobiť video z fotiek aj s hudbou.
Pred tým som s tým ešte nevedela robiť, ale odkedy je tá MJ mánia chcela som to vyskúšať a naučila som sa robiť video.
Ale chcela som urobiť také dlhšie video ako 10 minút s MJ pesničkami, ale na youtube sa to nahrá, ale mala som to video len vo svojom profile a nie verejne.
Na youtube je podobných videí vela s fotkami.
-
-
-
-
-
-
Michael
http://www.youtube.com/watch?v=4Exe APqD9-U
*14* *14* *14* -
-
Re: Michael
WoW *14* závist *14* *15* -
-
Re: Re: Michael
Ten Michael je viac nadšený ako tá faninka.
-
-
Re: Michael
http://www.youtube.com/watch?v=ddUw KK_5cEg
*14* *14* -
-
Re: Re: Michael
Bad éra *14*
-
-
-
bhgh
A nahodíme téma což..? -
-
Re: bhgh
Chtělo by to nuu... -
-
Re: Re: bhgh
Přenechám to těm chytřejším.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: bhgh
Radši .. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: bhgh
Tak jako bylo to myšleno na tebe... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bhgh
Taky to tak vidím *15* *9* *15* -
Vidím to tak, že půjdu chrnět....Nuda tu je... *9* *15* *15* -
Juhůů *15* -
Tak jsme aspoň dvě... *15* *15* *15* -
Jo táák *15*
Tak už víš proč nevymýšlím *15* .. dlouhé vedení *15*
-
-
-
-
-
-
Ahojík.
Ahojík holky,jen se chci zeptat (ze zvědavosti),kam se poděla Angie?Já totiž,že jsem její příspěvky hrozně dlouho neviděla....Plsík,odpovězte... -
-
Re: Ahojík.
snad už je v blázinci ! *8* *15* -
Re: Ahojík.
Má spostu práce *3* -
-
Re: Re: Ahojík.
Děkuju... *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojík.
Neni zač *3*
-
-
-
-
je
SORRY.MAM NERVAAAAAAAAAAAAAA *9* *9* *9* -
-
Re: je
ano DEMENCE vládne světem a ty jsi toho důkazem... -
-
Re: Re: je
angie a lina taky !
-
-
A co my s tím ? -
Ach jo *15*
-
-
je
ste wšihni wymatlaný paka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Nudíš se???Kup si někoho s kím budeš moc krafat...Ahoj -
No tak to nevím co jsi potom ty .. *15* -
To nejde .. jseš moc velká konkurence *5*
-
-
je
je tho dhebil -
-
Jů to je hezké že sis to přiznal/a...ale říkalt si to nemusel/a nás to tu nezajímá... -
Jhasnéé *15* Simča už vše podstatné řekla *15* tak jen dodám: "******, **** do ***" *15* -
Ale Ty jsi většíí *5* -
Vzhledem k tvému vypatlanému psaní bych se hádala, kdo je tu debil .. -
-
Re: Re: je
a ty si krááááááááááááááwwwww wááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: je
Ou nenaštval/a si se, že ne ? to je mi opravdu líto *15*
Kráva má víc práva *15*
Tobě chybí na klávesnici V ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: je
Spíš mu/jí tam zachvíli bude chybět ''Wéčko'', páč mu/jí ho za chvíli vyrvu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je
ahááá *15* tak to jo ... *15* -
Ona by psala "S" *15*
"Ty kráááááásssssssso" *15* -
Ješiši to by nemohl/a psát ty své stupidní komenty .. *15* neměl/a by tam ani jedno Wééčko *15*
-
-
-
Re: Re: Re: je
Ou bacha na klávesnici jo ? A na myš s těma tvýma smajlama *4* -
-
Re: Re: Re: Re: je
on asi si položil hlavu na tu klávesnici...:-D -
-
Hlavu na klávesnici a mozek na myš *3* Ach jo ..
-
-
-
-
-
-
sbírka na památník MJ v Praze
Ahoj fanoušci! Na facebooku byla vyhlášena veřejní sbírka na památník MJ v Praze! Připojte se a pošlete třeba i malý finančí obnos:)
http://www.facebook.com/ pages/Michael-Jackson-TRIBUTE-DANCE -BEAT-IT-Prague/112375374940?ref=ts &v=wall#/event.php?eid=162748834887 &ref=mf -
.
ahoj všem -
-
Re: .
Ahooj, takco .. je líp? *3* -
-
Re: Re: .
a tak je to lepší než v tu neděli bo kdy to bylo.. -
-
Re: Re: Re: .
To je dobře ;)
-