-
annie are you okay :-D
Annie are you ok, are you okay annie? *14* *14* *14* *15* wohoooooooo *14* *15* smooth criminal... *15* *4* *14* *15* -
-
Re: annie are you okay :-D
neznamená náhodou annie ameta *14* *14* *14* *14* asi nee že? spíš anna *9* *15* *15* -
-
Re: Re: annie are you okay :-D
no myslim taky že spíš Anna... *15* mě jedenou napadlo, že by tam mohl zpívat Paris are you okay *15* ale tak v tý době ještě neměl děti *15* -
-
Re: Re: Re: annie are you okay :-D
*15* *15* a proč zrovna Paris ? -
-
Re: Re: Re: Re: annie are you okay :-D
páč je to jeho scera, jestli sis toho ještě nevšimla *15* a navíc se to tam taky rýmuje *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: annie are you okay :-D
no to by mě teda zajímalo, kam to až doplave *15* -
však já vím že paris je jeho dcera. tak blbá zas nejsu. ale tys psala že sis to myslela v tý době když ještě neměl děti. no ale to je jedno *15* nech to plavat *15*
-
-
-
Re: Re: Re: annie are you okay :-D
Mě se nejvíc líbí Blood On the Dance Floor tam zase říká Susie *15* *15* hold máme štěstí že??????? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: annie are you okay :-D
jaký máme. když v jeho písničce je tvoje jméno? *15* no jinak nevvíc zamilovaná mi přijde I JUST CEN´T STOP LOVING YOU (nemůžu tě prostě přestat milovat) *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Přece mi Zuzky *15* *15* *15* A stou písní máš pravdu ale já ji poslouchat nemůžu jestli jí nechci mít v hlavě celej den *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: annie are you okay :-D
oprava: Aneta *15*
-
-
-
hej je tu někdo?
je tu někdo? si asi budu povídat sama se sebou *15* -
-
Re: hej je tu někdo?
já jsem tu taky... *15* akorát nepíšu *15* čtu Moonwalk *14* *14* *14* -
-
Re: Re: hej je tu někdo?
jj tak to se nenech rušit *15*
-
-
tak fajn. no to snad nemyslíš vážně že si budeš povídat sama se sebou?! ty nemáš žádnou trpělivost počkat na holky? dyť za chvilku přijdou -
Třeba já tu jsem.Si myslím že lepší než si povídat sama se sebou tak si povidat s Maikim *14* *15* .Jsem dnes šla ze školy a někdo si v autě pouštěl na plny pecky Maikiho Earth Song *15* -
-
Re: Re: hej je tu někdo?
aaa konečně mě někdo přišel zachránit *15* earth song? *15* *15* tak to je hustý. já bych si spíš představovala třeba black or white *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: hej je tu někdo?
To já na plny pecky jedině Remember the time *15* což mi připominá že dnes učitel tak milijonkrát řekl Remember a This is it jak se pak má člověk na tu ajinu soustředit když má ty songy v hlavě *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hej je tu někdo?
to já jsem fakt kráva. já jsem zapoměla si udělat aktuality na dnešek *9* jsem nevyužila jedinou možnost jak říct něco o MAJKÍMU před třídou *9* *9* *9* *9* *9* ale ona to řekla moje kámoška. ona neni jeho fanynkou. ale já takový na ni: hele prosím půč mi ty aktuality z kultury. ale ona mi MAJKÍHO prostě nedala *9* *9* *9* *15*
-
-
-
-
-
ty vogo
tyjo holky. podívejte se na svoje profily lide.cz už tam to je v novém desingu *14* *14* *14* *14* ale všichni uživatelé mají jméno napsané modřw, což se mi nelíbí =( protože holky mají mít červenou a kluci modrou *15* pak nikdo neví jestli ten uživatel je kluk nebo holka *9* -
-
Re: ty vogo
je to tam fakt upe nový *14* *15* -
-
Re: Re: ty vogo
Ale předtím to bylo lepší ted je to takovy divny... -
-
Re: Re: Re: ty vogo
noo mě se to aji líbí ale štve mě že se mi neukazuje na mém profilu kdo mě byl navštívit *9*
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj. jak se máte? já na žádných přezdívkách netrvám. lae jak vidím je tu anet trochu víc tak. mi kdyžtak můžete říkat ANTENA NEBO AKRE *15* *15* *15* mě to urážet nebude *4* -
Stop hádkám!
Když to tady tak sleduju, tak se nestačím divit *13* *8* Nepíšu sem do diskuze zas až tak často, ale hádky by přece do fanklubu neměli patřit. je to můj osobní názor a neberte to jako urážku. -
-
Re: Stop hádkám!
A kdo se tady hádá? *7* -
-
Re: Re: Stop hádkám!
JO kdo???Tak nějak sem si nevšimla...možná ta drobná,ale tomu se nedá říkat hádka.. *15* *15*
-
-
-
Ahoj
Ahoj -
Dlouho...
Zdravim všechny jéé já sem tady hoodně dlouho nebyla... *15* No jak tak koukam tak se v tech úrezdivkach uz moc nevyznate=D=D -
-
Re: Dlouho...
Ahoj. Ty nejseš v ústavu? Jak to? *15* -
-
Re: Re: Dlouho...
já též ne :D -
-
Re: Re: Re: Dlouho...
tssssssss... se všichni ulejváte... *15* no já vlastně taky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Dlouho...
já taky *15*
-
-
-
-
-
noo
tak lidičky já už musím taky jít!! mějte se tu kdo tu ještě zůstává krásně a jinak VŠEM krásný sníky o Michaelovi! DOBROU!! *14* -
-
Re: noo
I tobě *3*
-
-
chtela,ale nemuzu!:D
TAk ja uz jdu,uz pomalu u toho pocitace spim *15* Tak páá a až nás bude vic tak mi musite vymyslte nejakou tu prezdivku!! *1* Dobrou všem i Majkímu *14* *14* -
-
Re: chtela,ale nemuzu!:D
jestli vůbec ještě bude kdo by ti ji vymyslel!§ vypadá to že se rozpadáme!! *15* -
-
Re: Re: chtela,ale nemuzu!:D
dobrou!! a stím rozpadáme to myslím tak že když se někomu ty přezdívky nelíbí nemůžeme ho dotoho nutit!§ co kuře?? nebo radši zanesko? *7* -
-
Re: Re: Re: chtela,ale nemuzu!:D
ja tu prezdivku ani nepotrebuju!!Budete mi rikat jak budete chtit!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: chtela,ale nemuzu!:D
ale nikdo neříkal že někdo odsud odchází a že tu zůstanež sama to jsi asi špatně pochopila!
-
-
Re: Re: Re: chtela,ale nemuzu!:D
Ja vim,ale ja se nerozpadam!!Ja tu zustavam i kdybch si tu mnela psat sama ze sebou!!!
-
-
-
-
??
JE TU NĚKDO?? *7* -
-
Re: ??
A nechces vymyslet i mne nejakou prezdivku?? *1*
-