-
Majkýýý
Michael zachránil tisíce možná i více životů hlavně v Africe dal miliony na výzkum nemoci AIDS díky bohu za Michaela je to nejlepší člověk který kdy žil. God bless michael všichni tě milujeme celým svým srdcem !!! REST IN PEACE michaeli *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
soud
Tak co říkáte na ten předběžnej soud?? *7* Já myslím že ohledně toho soudu je dobře že se budou bourat na Michaelův charakter ale jinak by se mi to nelíbilo samozdejmě.... *9* *15* -
-
Re: soud
Já bych Murryho zavřela až zčerná *10* *16* *15* -
-
Re: Re: soud
Tak moc si přeji aby ho zavřeli toho chcípaka !!!! *16* Michaela nám už nikdo nevrátí !!! Michael R.I.P. I Love You ♥♥♥ -
-
Re: Re: Re: soud
Jn... a teď čtu že prej nevěděl jak se dělá masáž srce *16* *15* *15* Nezlobte se na mě ale já zo toho dostala výtlem páč DOKTOR neumí masáž srdce *15* *15* *8*
-
-
-
-
?
Ahoj *15* Trochu tu stojí konverzace takže by to chtělo trochu nakopnout ne *7* *15* Já sem celý prázky nemocná ale už pudu do školy ale až ve středu *4* *15* *15* A jak ste začaly new year vy *7* -
-
Re: ?
Já ho začala dobře a má mi přijít Vision, tak se na něj těším. *14* -
-
Re: Re: ?
Silvestr byl bomba! Na párty nám pořád pouštěli new album *14* jinak nový rok zatím nic extra.....
-
-
-
PRO MICHAELA !!
http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Perfoma nce *3* Prosíííííím hlasujte pro Michaela oni Michaela dohaníííí jsou mu v patách !!! *9* *9* *9* *9* *16* *16* -
MJ DVD
Ahoj chci se Vás zeptát jestli víte kde bych si mohla koupit nebo objednát dvd Living with Michael Jackson:A Tonight Special.Je to pro mě moc důležité *7* *3* Předem moc díky za tip ! -
-
Re: MJ DVD
Tak to Ti fakt neporadím, na Kingofpop to nemaj a nevím, kde jinde by se to dalo sehnat.
-
-
t-music
Šťastný novýý rok..:)) joo a na T-music.cz je hold my hand v novinkách tk hlasujte..at je na prvním..:)) *14* -
ŠTATSNÝ NOVÝ ROK
VŠEM FANOUŠKUM MJJ PŘEJU ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2011.Hlavne zdraví a lásku VÁM přeju. -
2011
Šťastný nový rok všem!! *3* *15* trochu opožděně ale nevadí... *15* -
HNY
Holky Šťastný a Veselý Nový rok 2011. Ať se vám splní vše co si přejete..hlavně hodně štěstíčka,zdravíčka a lásky.. -
Silvestr
Tak vám holčiny přeju všechno nejlepší do novýho roku *3* a užijte si Silvestra. -
-
Re: Silvestr
aj ty si ho uží..
-