-
sraz
čusíík *15* *3* co kdyby sme když sou teď ty prázky uspořádaly ňákej ten sraz? *7* -
Vánoce
ááááá já sem dostala Vision a album Michael! A hrnek, tričko, tu bílou knížku(která je mmch úžasná) a tanec jako sen *14* *14* Kráásné Vánoce to byly *4* jo a 24. sem se divala do pul 12 na MJ special *15* -
-
Re: Vánoce
To máš fajne, já konečně dostala Vision a nový CD, ale ani jedno jsem si ještě nepustila. *15* Jakej je ten MJ speciál na očku? Dnes se na to prostě musím kouknout. *3* *15* -
-
Re: Re: Vánoce
poští tam jeho klipy,ale třeba Remember The Time je neúplné a mají to v blbé kvalitě ale i tak sem ráda že si na něho vzpoměli *14*
-
-
Re: Vánoce
teda to tě lituju,že hodnotíš Vánoce podle darů !!! *13*
-
-
Přání
Tak Vám přeju holčiny pěkný prožití vánoc a šťastný nový rok *14* *3* -
VESELÉ VÁVOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK
ahojky všem veselé a štastné vánoce
chtěla bych vas poprosit o pomoc
nemá někdo z netu stažený ghosts s michaelem ale v češtině
moc bych ocenila kdyby mi nekdo napsal aspon tu www stranku ze které se to da stahnout dekuji a užíjte si svátky ve zdraví a pohodě *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: VESELÉ VÁVOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK
Můžeš si to stáhnout z www.ulozto.cz
-
-
Veselé Vánoce
Holky přeji vám Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok 2011..
Jinak koukám také jste dostali dárky s MJ..
Já dostala od babči CD MICHAEL..a jsem moooc ráda..a hrníček s MIchaelem..a konečně MOONWALKER na DVD..já ho měla na kazetě..a blblo to..tak jsem ráda..:) -
Miluju váánoce
Íppp já dostala kalendář,vision,DVD a nalepovací tapetu...:))) *14* *14* *14* -
-
Re: Miluju váánoce
*15* *15* tak to sme dvě *15*
-
-
Marry Xmas
Šťastné a veselé vánoce všem *4* Ježííš já vám musím říct so sem dostala *15* Já sem dostala s MJ 5 dárků *15* *14* dva mega plakáty takový nalepovací... zatím nevím kam si to nalepím asi na skříň, pak 4 placky, pak knížku a kalendář *14* *15* a teď to nejdůležitější co sem vůbec nečekala! VISION! *14* *15* Tyjo já sem tak šťastná *15* A co ste dostali vy?? -
-
Re: Marry Xmas
Ahojky, já jsem dostala album Horáčka a Hapky, manykůru a peníze- za ty si koupím Vision. *3*
-
-
S Tebou
Milý Michaeli dnes jsou už druhé Vánoce bez Tebe.Ale my Tě máme pořád v naších srdcích protože tam žíješ pořád.Dnes jsme v duchu s Tebou a posloucháme Tvoje krásné písničky !! WE love you Michael !! R.I.P♥♥♥♥♥ -
-
Re: S Tebou
ten svět je tak nespravedlivej. Proč nám bere lidi, který máme tak rádi?! Pořád to bolí, ale je důležité že žije v našich vzpomínkách a srdcích, protože jen tak bude žít navždy!! Krásné svátky a ať se vám v novém roce splní všechna vaše prání a sny. Prožijte každý den naplno, protože nikdy nevíte, kdy příjde ten poslední. Mějte se krásně!! *4* *4* *4* -
-
Re: Re: S Tebou
pochybuju že ste ho vůbec znali,dokud neumřel !!! *13* -
-
ne
Promiň, ale mě je 25 a na Michaelovi jsem vyrostla. mám ho ráda od svých osmi. Každýmu v pokoji vysely plakáty Lunetic, atd....mě tam vysel Jackson. a kdybych nebyla vdaná a, tak tam vysí doteď. -
-
Re: ne
mi je sice 13, ale mám ho ráda od svých 8 let, když jsem ho porvé viděla v televizi tk se tady moc nevytahuj s tím, že sme ho neznali jo?? -
-
misuleee
*3* *3* *3*
-
-
-
Re: Re: Re: S Tebou
Promiň, ale mě je 25 a na Michaelovi jsem vyrostla. mám ho ráda od svých osmi. Každýmu v pokoji vysely plakáty Lunetic, atd....mě tam vysel Jackson. a kdybych nebyla vdaná a, tak tam vysí doteď.
-
-
-
-
x)
Až k VÁM příjde Ježíšek tak mu nalej kalíšek,nacucá se jako klíště a příjde k Vám zase přístě *15* Přeji Všem krásné Vánoce *4* *3* -
vanoce
holky vesele Vanoce a hodne darecku pod stromeckem co jste si prali!! *4* a at se vam neprihodi nic zleho *15*