Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

..

Čabáles děvenky. *15*
    Jen Vám chci popřát Šťastný a Veselý. Ať se Vám splní, co jste si přály. *4*
    • thesimsa

Re: ..

Taky přeju šťastný a veselý Vánoce *4*
    • polinka

Re: ..

Tobě taky šťastný a veselý vánoce zanes *3*
  • misuleee

Radost

normálně dneska jsem byla v CA a tam hráli Jackson 5 Christmas album *14* to byste nečekali co? *15* a dneska jsem jen tak náhodou zahlídla Vision mezi dárkama *15* *15*
    • thesimsa

Re: Radost

Náhodou ? *15* *15*
      • misuleee

Re: Re: Radost

náhodou jo *15* *15* Mamce to přišl poštou a já sem se pstě chtěla podívat co tam je ne *15* ale stejně jsem ani pořádně neviděla jak to vypadá,tkže překvapená jsem stejně byla *15*
      • mischicka

*15* jen tak náhodou se podívala mezi dárky *15* *15* já bych se asi nemohla připravit o to překvapení *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Radost

Přesně *15* vždycky mě úplně štve, když vím, co dostanu *15*
    • mischicka

Re: Radost

*15* *15* tyjoo se máš že dostaneš Vision *9* *4*
      • baluska1

Já jsem také chtěla Vision..ae to si koupím za peníze z vánoc..
  • mijaja

Blog o Janet

Ahojda cholčiny,Přeji krásné a Veselé Vánoce *14* *14* jo,právě jsem vytvořila blog o Janet,kde se snažím pravidelně vkládat nejnovější informace o ní:) Budu ráda za každou vaši návštěvu a váš komentář či připomínku *4* *14* snad se vám stránka bude líbit samozřejmně že i něco přidám i o našem Majkým *14*
    *4* http://janetdamitajojackson.blog.cz/
    • Re: Blog o Janet

taky přeji krásné vánoce, užijte si dárečky a hlavně nezapomeňte poslouchat Michaela *4*
  • terullka00

CD

ženský..! dneska sem dostala od kámošky to nový CD ted ho poslouchám a furt dokola je božííí !!! *14* *14* *15* *15*
    • misuleee

Re: CD

oooo od kamošky jo? Ty by mi to nikdy nedaly.....závist *15*
      • mischicka

Re: Re: CD

*15* jn... za mě by kámošky utratily tak max. 100 kč *15* *15*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: CD

Já ho dneska dostala taky,ale od kémoše,ale vypálený.. :o( Ale nevadí,aspoň něco :)) Jinak ho asi dostanu originál v pátek :DD
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: CD

*15* já nwm nwm jestli ho dostanu ale máma něco o CD říkala tak snad jo *15* no a když ne tak mám na konci ledna narozky takže si něco vyžádám *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: CD

*15* vždyť já vím *15* já to musela říct *15*
            • terullka00

nooo dyt jooo *15* *15* já nic neříkáám *15* *15* *15*
            • mischicka

cccccc *15* náhodou to je teď velmi moderní *15*
            • terullka00

jak jinak.. *15* *15*
            • mischicka

*15* tak mě se nejdřív líbila Hollywood tonight a teď ujíždím na Monster a za tejden to beztak bude zas jiná písnička *15*
            • terullka00

a to sem řikala at ho nekupuju a ona prostě jo.. zlato no.. *14* mě osobně se teda nejvíc líbí The way you love me *14* *15* *3* *4*
  • misuleee

xD

4 dny tu nejsem a takové věci se tu dějou *15* *15* škoda že sem tu nebyla *15* šoustasmus *15* no pěkně *15*
    • thesimsa

Re: xD

*15* musíš sem chodit pravidelně *15*
      • misuleee

Re: Re: xD

asi fkt začnu *15* *15*
  • polinka

přidejte se! světový rekord pro MJ! :D :)

http://www.facebook.com/pages/Lets- Make-A-World-Record-For-Michael-Hol ding-Hands-For-Michael/127283087336 666
    kdo má facebook (asi skoro všichni co *15* ) tak se přidejto to týhle skupiny, je to o vytvoření světovýho rekordu pro Michaela! *3* Tak šup šup *15* Stačí se tam přidat a napsat komentář koho držíte za ruku, no víc to pochopíte asi z tý skupiny... *3* *15*
  • angie72

Foto...

Krásný den vám všem přeji... Psala jsem opět adminovi, aby vyměnili fotografii, tak doufám, že už s tím něco udělají konečně...

Mějte se krásně... Angie - váš správce...
  • mischicka

speciál

TVL! víte co bude 22: 30 24.12 a 21:00 27.12 na ÓÓÓČČČKKKUUU?? *7* *15* MICHAEL JACKSON SSSSPPPPEEECCCIIIÁÁLL! *15* proč kvůly tomu dělám takovej bordel? *7*
    • terullka00

Re: speciál

*15* a dřív než já .. *15* ale problém je že nemáme očko... *9* *15* *5*
      • mischicka

Re: Re: speciál

*15* no... ale to stejně sou jen videoklipy takže máš YT *3* *15*
    • Re: speciál

tak to je SUPER!!!!!!!!! To se určitě budu dívat! Zatím!!
    • polinka

Re: speciál

vím *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: speciál

*15* sakra sem myslela že sem to zjistila jako první *15*
        • misuleee

Re: Re: Re: speciál

aspoň dřív než já *15* *15*
  • nikcajacksonka

čauwes :DD

Čau lidi,jak je?? Já jsem tak ráda,že mam konečně čas sem jít :DD Teďko tady už snad budu každý den :DD Přes Vánoce by jsme to tu mohli trošku rozjet ne?? Jako na Silvestra dávají Michael Jackson History Tour,ale na nějakym programu,ktej nemáme :( *9* Zrovna to co jsem vždycky chtěla vidět..! Ale jinak jak se těšíte na 24?? Já strašně,já mam ráda Vánoce,všude ty světýlka,stánky,cukroví,atmosféra,barvičky,dárky :DD Jsem strašně zvědavá co dostanu,doufám že i nový CD,to jsem říkala rodičům,at mi koupí jenom to CD,že to bez ostatních dárků vydyžim,že chci hlavně CD..! :DD Jinak mam ale docela straosti kvůli koním... :(( Budete kupovat Michaelovi něco k Vánocům?? *7* *3*
    • janikoz

Re: čauwes :DD

Ahoj, já už nový cd mám a můžu ho doporučit, je vážně moc dobrý a hlavně se mi líbí písnička Holywood tonight.
      • nikcajacksonka

Re: Re: čauwes :DD

Tak to je dobře... :)) Už se těšim.. :)
        • mischicka

Re: Re: Re: čauwes :DD

mě se taky líbí Hollywood tonight *14* a Monster myslím kazí pak ten rap...
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: čauwes :DD

Mě se líbí Keep Your Head Up...ta je moje závislá a ten text :)) a Monster je taky úžasná..no oni jsou všechny :))
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: čauwes :DD

mě se líbí Much Too Soon, Hold My Hand, KYHU....... těch je *15*
  • mischicka

no comment

*15* *15* ach bože co se to tu včera dělo? *7* *15* mikegasmus, ňuchismus, atd... *7* *15* tyjo škoda že sem tu nebyla *15* jo...v s. Oliver je tričko s MJ z Beat it... je to ňáký zmutlý tak sem si to nekoupila... stojí to 550 kč a omrkněte to třeba se vám bude líbit *15*
    • polinka

Re: no comment

nechtěj vědět, co se tu dělo *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: no comment

smůla už sem to četla *15* *15* ale já vždycky na tydle večery tady nejsu... to je v píp *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit