-
suuper
Bratranek se asi dozvedel ze mu chci neco provest a rek ze mi prijde opravit ty repraky *14* *3* Ale ty videa atd. uz mi asi nevrati *10* A ted jsem se dozvedela ze rek abych ten film natocila na mobil!!Ten je tak hnusnejj-asi chce aby mne zavreli a byl ode mne klid,ale to ja nedovolim!!! *15* To vite kdyz jsem prijde i jeho bracha-2 bratranek tak je hned zaprahnu-buduto musi se mnou hrat forbal,banbington,volleyball atd...To vite musim s nekym trenovat na turneje!! *15* *15* *15* -
::(
prooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooc mamka mi slibila ze sezena listky.........pls nevi nekdo jestli to je v brne vyprodany???zjistili byste to plis ja hledam hledam a nic!!!!plis HELP!!! *9* -
-
Re: ::(
Mrkni primo na stranky kina. Ja nevim jaky kina u vas jsou, ale zkus se podivat. Nebo mi besto napis tel. cislo do toho kina, kdy muzes jit a ja ti tam zavolam. Jsem v praci, volala bych ze sluzebniho tel. -
-
Re: Re: ::(
+420 840 200 240 ted nwm jestli je to olympia neb velky spalicek -
-
Re: Re: Re: ::(
Besto, maji ve Velkem Spalicku misto. Dnes uz malo, ale zitra behem dne ano. Napis mi v kolik hodin a pro kolik lidi a ja ti je zamluvim... -
-
Re: Re: Re: Re: ::(
mamka kolik by to aasi stalo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ::(
ANGIE PRO 2OSOBY 169 NEB PRO 1 OSOBU -
pardon mamka se pta kolik by to asi stalo -
ASI 169,-
-
-
-
-
Ty , ty , ty !!!! *1* Ze služebního. *14* -
-
*15* *15* *15* Hihihi... Pro dobrou vec vse hihihi...
-
-
diky moc moc moc.....
-
-
Re: ::(
A jak se tam jmenuje to kino??? -
-
Velký špalíček .. -
-
a olympia -
-
Re: Re: Re: Re: ::(
Besto posli mi to cislo toho kina. Napis mi kdy muzes, v jaky den, cas a kolik vas pujde?
-
-
-
-
-
NEMÁM SLOV!!
Já shlédla This is it včera, tj. 31.10. Pro mne to je JEDEN ÚŽASNÝ VIDEOKLIP. Určitě půjdu ještě jednou. Překvapila mne Michaelova fyzická kondice, o ostatním ani nepíšu, protože mně tekly tak od půli filmu slzy, určitě půjdu znovu. Kdo ho měl rád a nenechal se znechutit žvásty medií, ten si tento film užije. Pro mně to byl a bude vždy pracovitý, nadaný, skromný, úžasný génius v tom pavém slova smyslu. Vůbec se nedivím, že opravdu jeho fanatičtí obdivovatelé si sáhli na život. Mně jeho smrt také zdrtila, i když je mi již 64. Kolik lidí z jeho bezprostřední blízkosti, kteří s ním tvořily tento projekt je najednou bez práce, i to je pozadí celé této tragedie. Přeji všem krásné víkendové ráno. *4* -
-
Re: NEMÁM SLOV!!
Ahojky. No na Michaelovo kolegy a tanečníky a muzikanty a osvětlovače a já nevím koho všechno už jsem taky myslela. Ale tam už jen , že řeknou , že pracovali pro Michaela Jacksona , tak mají o budoucnost postaráno. To nemám obavy. MICHAEL JACKSON. to je prostě jméno , které je velikánem na tomto světě a i v nebi. Tím jsem si stoprocentně jistá. Je to génius a zůstane na věky. Nikdo už takový nebude. Dokázal uplně ze všeho a ze všech nejvíc. Konec konců to ady asi všichni víme. Těším se do kina jako malá a chci ukecat kamarádku aby jsme druhý den šly znova. Tak jsem zvědavá.
-
-
This is it
Už jsem to sem dala ráno, ale dám to sem znovu. Tam jsem to smazala.
Naprosto fenomenální!!!
Michael zářil, stále se usmíval, byl v tak dobré kondici, měl nádherné vlasy, a když přišel v rozpuštěných a měl jemné kudrlinky, tak byl do slova k sežrání. Já jen seděla a nedutala. Kdykoli jsem se podívala na manžela, tak bylo vidět, jak to hltá stejně jako já. Jsme s mužem stejná generace. Michael nás vlastně provázel svou hudbou po celý náš život.
Několikrát se mi chtělo brečet. Několikrát jsem se musela smát a několikrát jsem se přidala a zpívala.
Michael byl úžasný jak lízal lízátko, tím mě dostal.
A když po někom chtěl, ať to hraje, nebo dělá jinak a ten člověk to tak udělal, tak Michael řekl "Bůh ti žehnej". A že je miluje, a že je má rád říkal také často. Uměl za práci poděkovat, prostě zlatíčko.
Také vyzýval lidi k tomu, abychom uzdravili svět. Planeta prý umírá a za 4 roky bude pozdě. Máme teď začít, máme uzdravit svět.
Když film končil, tak jsme všichni tleskali...
Michael Jackson je nebeská bytost. Michael Jackson je Anděl. Byl Anděl na zemi a je i v životě po životě...
Neskutečně si ho vážím a dnes budu psát o This is it článek na blogu a webu, ale jdu ještě do práce, přijdu domu odpoledne... -
-
Re: This is it
A už brečím. Bože já se tak těším do kina. Ve středu . Už teď se klepu. *3* -
Óu přesně tak, takhle bych to asi nepopsala *15* Ale máš to pěkně sepsaný a to s tou planetou..nádhera..
Úplně mi běhala husí kůže...(nebo mě vlastně běhala furt, jsem byla úpúlně v tranzu)..jak ta holčička otevřela oči a jezdil tam ten bagr...to bylo zlý..ale ta holčička byla roztomilá *3*
Jo s tim lízatkem *15* to jsem taky nemohla.. *15* Nebo jak tam Michael se domlouval s tim na těch klávesách jak to má zahrát (Nevím jaká to byla písnička) a ten týpek řekl "Fajn může to klidně prdět...jak jen ty řekneš MJ" *15* a MIchael "Jo ať to prdí to je legrační fakt se mi to líbí" *15*
Fakt jsem ráda, že na to jdu 7.listopadu znova *14* -
-
Re: Re: This is it
Jo presne, at to prdi, jak rekl... A jak rekl tomu co hral na klavesy "takhle to nehraj", kdyz konecne pochopil, jak to ma zahrat, tak mu Michael rekl "Buh ti zehnej".
Jak vsem zehnal, ke kazdemu pokladal ruce. Ja asi pujdu znovu. Nebo si pockam na dvd a pobrecim si doma... -
-
Re: Re: Re: This is it
Ono je to krásný..taky si koukala jak ta ženská učila ty tanečníky chytat za rozkrok? *15* To bylo pěkný jak jim řekla: "Né já se nemám za co chytit..jen ty to můžeš zvednout" Óu v kině byl potlesk..nevím proč už takhle brzo, ale prostě tleskali i u toho *5*
-
-
-
Mně tekly slzy tak od půlky filmu. Holčička s motýlky to jen dovršila. Byla to krása. Také jsem chtěla tleskat, ale byla jsem dopoledne v kině Ládví a nebylo to nabyto. Hlavně my důchodci, až mne to překvapilo. To lízátko mi také neuniklo *3* Tento film je taková náplast na bebíčko v srdci, viď? -
-
Re: Re: This is it
Já brečím i teď. Jsem dojatá, ale jsem v práci a máme klinety, tak se musím krotit.
Ano, holčička z klipu s motýlky je naprosto srdce rvoucí. No a bulím...
Zaxhraňme svět, řekl Michael a já už to řeším delší dobu.
Michael je náš Anděl... Jestli chceš, tak se podívej na můj blog, kde mám videa i psaní. Je to na http://healtheworld-mj.blog.cz
-
-
-
titulek
zduř *4* se nemůžu probrat z this is it a co budu dělat až tam půjdu po druhý? *15* a až budu mít dvd? *15* ou já se těšim na druhý this is it snad víc než na to první *15*
hej Simčo už ti můžu říct prosim tě u čeho taky tleskali? *15* Jó bylo to když ty tanečníky jedna ženská učila chytat za rozkrok.. *15* Michael u toho nebyl *15* A začalo se tleskat když jim ta ženská řekla: "Né já se nemám za co chytit..jen ty to můžeš zvednout" *4* Ona byla na ně hodná *15* -
-
Re: titulek
Né nemůžeš *15* jdu na to až o půl osmé ku*va už *15* a chtěla bych tam vidět něco co sem tu eště nečetla .. *15* -
-
Re: Re: titulek
ježiš promiň já myslela, že už si tam byla :D..sem si to nějak spletla *15* nečetla si to viď? *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Nečetla .. *15* máš štěstí *15*
dneska tu asi nebudu číst nic ...radši *15* -
-
Re: Re: Re: Re: titulek
Si to zkopčim a pak ti to napíšu.. *15* a kdy ti to mám napsat v 0:00 *7* *15*
takže v 0:00 buď tady jasnéé?? *15* nebo aspoň na FB *10* *1*
-
-
-
-
-
:(
Jako vcera mne bratranek pekne nastval!!!Sice mi opravil pc,ale zato neco udelal s reprakama a vymazal mi vsechno o Majkím!!! *16*Ale rikal ze ty repraky mi prijde nekdy udelat,ale nwm kdy *9* Ted abych to o Majkím zase vsechny ty videa atd zase hledala!!! *16* Jeste ze mame jeste notobooka *15* -
-
Re: :(
Jéžišmarjá! Tedy, to by se mnou určitě fláklo. -
-
Re: Re: :(
Taky ze malem jo,kdyby mne mamka neuklidnila!!! *15*
-
-
Re: :(
óóó *15* a to si nějak v pohodě na to, že ti vymazal všechno o Michaelovi *15* Né jako ale já bych vzteky ani snad nenapsali slovo osobnosti *15* -
-
Re: Re: :(
No on tu byl vcera,ale to jsem vzteky nebyla schopna napsat ani O!!!Takze ze mne uz to docela vyprchalo,kdyz si vzpomenu ze jdu dneska na This Is It *15*Ale ja mu to stejnak nejak vratim!!Sice nevim jeste jak,ale vratim!! *15* Ale kdyz jsi na to vzpomenu kdyz jsem na to prisla ze mi to vsechno vymazal tak bych vzteky i brecela!!! *16* *15* -
-
Re: Re: Re: :(
Hele tos byla ty k´do tu psal, že hledá za skříní prachy a že to jsou bráchovi prachy? *15* *15*
-
-
-
-
ch jo
ja chtel tez na this is it ale mamka nestihla koupit listky!!!alr prej to bude naDVD a prej to pujde stahnout s netu tak si pockam... *9*12* -
-
Re: ch jo
jj na DVD to bude koncem roku -
-
Re: Re: ch jo
aspon ze to ::)nemuzu se dockat!!!
-
-
-
konecne....
Ahojky...Tak jsem konecne tady....Je tu nekdo?? -
ahoj
čauky....já jsem tady *3* a jsem mega HAPPY protože dneska du na this is it... *15* *14* -
-
Re: ahoj
Já byla včera a jsem very mega happy! Však to tu ještě probereme *3* -
achooojky,ty se mášš!! *9* *14* -
-
Re: Re: ahoj
Ty nejdes??? -
-
Re: Re: Re: ahoj
nwmmm,pokud nejsou vyprodaný lístky??my totiž jedem do brna v nedělu tak nwm!! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
brna???ja tam bydlim kam presne???ja na to pujdu jestli budou listky... -
Re: Re: Re: Re: ahoj
Tak se podivej na net ne???Jestli to maji vyprodany!!!Jak se tam jmenuje to kino???
-
-
-
-
ja jsem taky Happy,taky jdu dneska na This Is It *15*
-
-
čauu...
čauuuuuuuu tak sem tadýýýý!!!!!!! *15* ale nikdo není online?! *7* *15* -
-
Re: čauu...
michael jackson je nejvetsi pedofil na svete este ze chcipl gay -
-
Re: Re: čauu...
ty *** nedomrdlej ***!!!! si **** už nemám slov na takovýho *** jako **** když vyleze z ***** *15* *15* *15*
achjo *15* -
-
Re: Re: Re: čauu...
Hmm hezká věta *15*
-
-
Zalej magore .. -
ty seš pedofíííl,když o něm nic nevíš tak sem nelez,asi ti odumřel mozek že??!! *16* běž se zahrabat a už nevylejzej!!a michael není gay je ti to jasný?vím každej má svůj názor ale ty se tady nemusíš takhle vyjadřovat!!!!a CHCÍPNI TY!! *16* -
-
Re: Re: Re: čauu...
r.madrid je muj bratranec....ten blb co si dovoluje psat o majkimu ja mu tez nelezu do footbalu...atd...mas pravdu asi dominikovi(r.madrid)odumrel mozek.....az ho zas uvidim tak ho nakopu toho blba..jak to muze byt muj bratranek furt me sere s tima kecama o majkimu.. *8*
-
-
-