-
to bodemnou
proc je to 3 krat?? -
This is it!!!
Naprosto fenomenální!!!
Michael zářil, stále se usmíval, byl v tak dobré kondici, měl nádherné vlasy, a když přišel v rozpuštěných a měl jemné kudrlinky, tak byl do slova k sežrání. Já jen seděla a nedutala. Kdykoli jsem se podívala na manžela, tak bylo vidět, jak to hltá stejně jako já. Jsme s mužem stejná generace. Michael nás vlastně provázel svou hudbou po celý náš život.
Několikrát se mi chtělo brečet. Několikrát jsem se musela smát a několikrát jsem se přidala a zpívala.
Michael byl úžasný jak lízal lízátko, tím mě dostal.
A když po někom chtěl, ať to hraje, nebo dělá jinak a ten člověk to tak udělal, tak Michael řekl "Bůh ti žehnej". A že je miluje, a že je má rád říkal také často. Uměl za práci poděkovat, prostě zlatíčko.
Také vyzýval lidi k tomu, abychom uzdravili svět. Planeta prý umírá a za 4 roky bude pozdě. Máme teď začít, máme uzdravit svět.
Když film končil, tak jsme všichni tleskali...
Michael Jackson je nebeská bytost. Michael Jackson je Anděl. Byl Anděl na zemi a je i v životě po životě...
Neskutečně si ho vážím a dnes budu psát o This is it článek na blogu a webu, ale jdu ještě do práce, přijdu domu odpoledne... -
-
Re: This is it!!!
bylo to super.
a jak jsi zmínila, že na konci všichni tleskali... to u nás absolutně neexistovalo a nikdo kromě mě a mých soukmenovců netlesal a ještě se na nás dívali pitomě, místo aby se třeba přidali...
to mě strašně zamrzelo a... cítila jsem úplnou neúctu a to jsem teprve fakt brečela.
ach jo, i teď jak to píšu je mi do breku :( -
Re: This is it!!!
ja musim zatleskat i tobe.....diky za ten super popis filmu ....majki byl je a navzdy bude uzasny clovek!!!!
-
-
headhunter
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall
musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5* -
-
Re: headhunter
no aco jako s tim maj dělat fanoušci MJ ? ty vůle *15*
-
-
titulek
LUCH lidstvo ....Óu :D DNES jsem byla na this is it...jak nepopsatelný zážitek....MJ byl úžasný...a ta atmosféra tam.. když bylo "man in the mirror" tak jak se tam řve to "hou" tak v kině se všichni přidali..:D:D úplně *** :D:D:D vedle toho multikina bylo nějaký podium a všichni klobouky saka..black and white :D noo a 7.listopadu na to jdu znova :D háh co? :D
p.s.: pak jsem byla na hokeji...tygři vyhráli 5:2 ♥..:D vim že vás to nezajímá..ale prostě...když jsem měla takovej svatej den :P :D:D *15* -
-
Re: titulek
Mcááá potom pokecáme o tom Smooth Criminal jo ? *15* *15*
-
-
Teď bez urážky
Nejlepší je...že ty co říkají,že tu sou porát..tak vůbec nepíšou *15* *15* (ae nemyslím to ZLE) -
-
Re: Teď bez urážky
Já tu su *15* -
-
Re: Re: Teď bez urážky
ich bin hier !!!! *15* i německy to jde *15* -
-
Re: Re: Re: Teď bez urážky
Prase jedno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teď bez urážky
Jáj *15* *15* dobře ty *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teď bez urážky
*15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Teď bez urážky
prej prase?? *15* když už tak uchrochtanče.. *15* ale i to je nechráněný *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teď bez urážky
Chrocht, jako chrocht *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Mrtvoooo
Bože..tady všeci spí u PC..a člověk tu usíííííííííííííííín nnnnnnnnnnnnáááááááááánud ou a šíbe v beddddddddnnnnnnnněěěěě...a konkréééééééééétně myslííííííímmmmm SSSSEEEBBBBBBBEEEE *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Přesně
Takjeden chlap to vystihl úplně přesně: Že fanoušci Majkla Jackosna, jsou ty nejoddanější fanoušcy všech celebrit,jaké kdy viděl. *14* Přesně vyztiženo -
-
Re: Přesně
ops tak nejoddanejsi asi ne ,... rekl bych ze to budou spis U2 protoze kam prijdou koncertovat za 2 hodiny mas vyprodanou mega arenu jeko je wembley s kapacitou 200 tisic lidi. -
-
Re: Re: Přesně
Michael měl londýnský koncerty taky vyprodaný za pár hodin .. :-* -
Re: Re: Přesně
zalez tlamo *15* *15* ještě řekni že nejoddanější fanoušci jsou od MC *10* seš naivní jak **** v troubě *15* kapacita 200 tisíc lidí?? *15* si děláš srandu.. takovej fufník *15*
-
-
-
:(
No moc dlouho jsem tu nebyla *9* Ale musimse se na zejtrek do kina poradne vyspat!!!! *14* *4* Tak dobrou s kobrou *15* -
ahoj
Ahojky,tak jsem zase tu *1* -
ahooooooooooj
já už musííím tak ahoooooooooooooj!!! *15*