Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

jooooo!

MAJKÍ JE PRVNÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: jooooo!

juchůůůůůůůů!!to je SUPEEEEEEEEEER!!!!!je psstě prvnííí protože je NNNNEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!! *14* *15*
      • dancitko

Re: Re: jooooo!

presne tak moje slova *15*
    • dancitko

Re: jooooo!

*15* *15* super *15* *15*
  • thesimsa

...

http://www.youtube.com/watch?v=ezPG 1R7m8ug

Ewa Farna - Ty jsi král
  • ahoooj

ahoooooooj zááás!!! *15* budete někdo oslavovat helloween!!já jo,u nás bude i taková párty,řeknu jim tam at pustijou mikííího!! *15*
    • anet.k

Re: ahoooj

ahoooj. ja helouvín taky neslavím. já budu slavit až bude MAJKÍ na klikárně první *14* *15* http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=1597&q=da38158ac30644fbe20595a0742e1f15
      • dancitko

Re: Re: ahoooj

to se neboj to bude
        • anet.k

Re: Re: Re: ahoooj

už jenom 7 *14* *1*
          • dancitko

Re: Re: Re: Re: ahoooj

to dame
    • zanesskaaaa

Halloween slavím každý ráno *1*
      • thesimsa

*15* *15* já ho slavím nonstop *15*
        • zanesskaaaa

To občas taky *15* .. občas.. každej den *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ahoooj

jakoo myslí si lidi, že jseš kluk ? *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj

U nás naštěstí teprve začínají trapčit .... *15*
            • zanesskaaaa

Jéé.. chudáku *15*
              To já se na základce taky bavila jenom s klukama *15* *15* .. prostě tam byli kluci nejvíc *14* *15* .. akože néé krásní, ale prostě moc pohodoví *15* ..
              Teď to mám naopak.. teď jenom holky *15* .. protože kluci jsou trapáci *15*
            • thesimsa

No tak to na tom seš dobře ..
              Mě už si pletou i učitelé .. *15* Minulej rok angličtinářka zjišťovala kdo je kdo sme se hlásili .. řekla moje jméno já sem se přihlásila a ona na mě nechápavě koukala jako že su holka .. No větší trapas .. *15*
              To já se zase bavím skoro jen s klukama, tak asi taky proto .. *15*
            • zanesskaaaa

Teď už ne *15* ale když jsem byla malá.. věkově.. tak jsem se jako kluk chovala *15* .. ale to byl tím, že vyrůstám sama mezi dvouma chlapama *15* *15*
      • anet.k

teď tě nechápu *7*
        • zanesskaaaa

Po ránu vypadám jak zombie z Thrilleru *15* ..
    • polinka

ahooooooj. *15* hahaha *15* já helouvín *15* neslavim, je to americká trapárna *15* nic proti když se to někomu líbí *4* *15*
      • Re: Re: ahoooj

tssss *15*
  • nikcajacksonka

bratranek

Hle soory,ale zase musim prijde mi bratranek opravit pc a potom zase prijdu....!!To vite uz se tesim az budu na svim!!! *15*
  • nikcajacksonka

kino

Ahojky,tak uz jte byl nekdo v kine??? *15*
    • kristyn875

Re: kino

mno jasan *15* *14*
  • anet.k

pa

pa holky. já za chvilku přijdu tak tu buďte v 8 *15* *14*
  • anet.k

pro syflis

až bude 31 000 příspěvků nezapomeň to zase nahlísit =)
  • mikkk

Thriller

Mám dotaz,máte někdo zájem se naučit choreografii k písni Thriller?Koukala jsem na web MJ a jedna holčina SKVĚLE zatančila!Fakt super.Někteří už se připravují na léto 2010.Já bych do toho určo šla!
    • kristyn875

Re: Thriller

já jedu určitě.. *15* už se mocky těšim.. *3* ale musíte se nejdřív přihlasit na facebooku...http://www.facebook.com /home.php?#/pages/Michael-Jackson-T RIBUTE-DANCE-BEAT-IT-Prague/1123753 74940
      • mikkk

Re: Re: Thriller

jo ,a koukala jsi na to video?a kde presne ve mestech se bude nacvicovat?
        • kristyn875

Re: Re: Re: Thriller

vono je těch instruktážních videí víc..ale asi nej bude, když budem zkoušet podle originálu...zkoušky teprv budou ..vim jenom o Praze *7*
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Thriller

http://www.facebook.com/home.php?#/ video/video.php?v=1259198445129&oid =115180288235&ref=mf
            • mikkk

Re: Re: Re: Re: Re: Thriller

JO TAK UZ JSEM TO NASLA A DOUFAM ZE BUDE BRZY INFO JAK A KDY SE MUZEM ZAREGISTROVAT.NO JA JSEM Z JIHLAVY TAKZE BUDU MUSET NA ZK ASI DO PRAG.ALE STACI SE TO NAUCIT PODLE VIDEA.TAK JE TO V POHO
    • anet.k

ahoj. já bych do toho taky šla =) čím dřív se to naučím, tím líp =) ale budu muset mamku hodně přemlouvat,abych do ty Prahy mohla
    • tea301

já taky jenže jsem už tak trochu postřehla že ten triller jako všichni tancujou jako to co je v tom klipu ale někdy to vidím úplně jinak!! tak nevim ale dáš mi tu stránku please?? *7*
      • mikkk

DEJ VĚDĚT JESTLI JSI TO NAŠLA
      • mikkk

MichaelJacksonWeb.cz
        musiš byt myslím ale nahlašena na facebooku,me to nepustilo.Až tam budeš tak je to hned PRVNI VIDEO FAKT SKVELE A TAKY TEZKE,ALE VSECHNO SE DA NAUCIT
  • anet.k

*

holky ja jdu na večeři tak zatím pa. čekejte tu na mě ju?
    • anet.k

Re: *

už jsem tu=)
  • mikkk

Mj

Ahojky,koukám že se všichni těšíte na Filmeček.Já už se ho nemůžu dočkat.Zítra ho konečně uvidím a hned po kinu jdu na party MJ *3* .To ještě u nás v obch centru ve středu bylo zábavné odpoledne s Mjkíím,takže hudba a imitátor,bylo to skvělé,úplně mi bušilo srdce.
    No musela jsem se s váma o to podělit *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit