-
SUper
Tak This is it je SUPER,krásný.Prostě film co nejde popsat slovy,to chce aby to člověk viděl.Bože já tam chci znova,ale měla sem jenom jeden lístek.Ale i tak bylo to prostě KRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
-
Re: SUper
Vy co na to jdete,máte se na co těšit,ale už o tom nebudu mluvit.Někdo z vás tady nejde. -
BOŽEEEEEEEEE JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO CHCI TAKY VIDĚT KURNA *9* *9* *9* A JÁ TO NEUVIDIM SAKRA *5* *5* *5* PROČ TO NENI VE VŠECH KINECH -
já na to jdu zítra,móc se těšíííííííím *14* *14* -
-
Re: Re: SUper
já jdu taky zítra :):):) -
Re: Re: SUper
TO SE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠ:(
-
-
-
Chuj
Tak sem si bya vyzvednout ten časák...ta příloha SUPER....ale ta ženská se mě ptala estli nechi DVD...Majkí tam stál a měl ruku na hoře..zítra si pro něj jdu... *15* *3* *4* -
-
Re: Chuj
to ti nedala dneska=) *7* proč? -
-
Re: Re: Chuj
Ae jo chtěla mi ho dát..ae já sebou měla enom peníze na ten časák..enom 30,- o no stojí 59,-....víš... *15* -
-
Re: Re: Re: Chuj
JA SI HO MUSIM TAKY KOUPIT SICE NEVIM JESTLI TO JEŠTĚ BUDOU MÍT ALE NĚKDE TO SEŽENU
-
-
-
-
michael
je mi líto že michael zemřel.má krááááássssssnnnný písně -
-
Re: michael
NO JO CO S TIM NADĚLÁŠ ZA TO MŮŽE TEN DEBILNÍ JEHO DOKTOR A DOSTANE JENOM 15 LET A TO JE JEŠTĚ MÁLO KRETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN JE BLBEJ *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* NO JO MICHAEL MĚL V NĚM DŮVĚRU A ON HO ZRADIL BYL OBKLOPEN JENOM LŽI A PODVODY A TO KVULI ČEMU JENOM KVULI PENĚZUM ON ŽIL JENOM KVULI DĚTEM JO CO ASI S NIMA BUDE -
Re: michael
jj to je nám tady líto všem ale vžhoda je v tom že se teď na nás dívá ze zhora *4*
-
-
Básnička
Majkle, mám tě vážně ráda,
ale na diskuzi to tu padá.
Holky pište, zabte nudu,
nebo nakonec pryč pudu.
(no dál už radši nejdu) *15* *15* -
-
Re: Básnička
docela pěkná *4* -
-
Re: Re: Básnička
no konečně někdo koho to zaujme a zanechá tu příspěvek. to je důkaz toho že jste tu byly ale nic jste sem nepsalay co? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Básnička
no já sem tu furt akorát si někdy stáhnu sem tam nějakou písničku od MJ -
Re: Re: Re: Básnička
náhodou já jsem přišla asi tak před sedmi minutama *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Básnička
no tak před deseti *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Básnička
náhodou ttj *3* ale anka sem nic nepísá a já už budu meset zachvilku fagt jít
-
-
-
-
-
Re: Básnička
mooooooooooooooooooooc hezký *4* *4* *4*
-
-
no holky co je s váma?
no holky ja na klikárně hlasuju upe sama hlásek po hlásku. s takovou nedáme MAJKÍHO NA 1 ani zítra *9* *13* tak hlasujem neee? už jenom 64 hlasů a je tam *3* -
tady zase něco o MAJKLOVI
http://www.youtube.com/watch?v=9YXk veNXUu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
to je úžasný
http://www.youtube.com/watch?v=518X P8prwZo ja bych takovou fantazii neměla =)ale omlouvám se že to není něco o MAJKÍM =) -
-
Re: to je úžasný
Tomuhle se říká UMĚNÍ *14* *4* -
-
Re: Re: to je úžasný
jjj máš pravdu =)
-
-
-
??????????????????????????????????? ???????
prosim vas co je v tom bravu????a janikoz???pres to posles?? *7* -
-
Re: ??????????????????????????????????? ???????
prej plakát MAJKÍHO a ještě něco ale nwm co *3* -
-
Re: Re: ??????????????????????????????????? ???????
NO jak tam tancuje ten moonwalk no a co pojedete příští rok do PRAHY ?? -
-
Re: Re: Re: ??????????????????????????????????? ???????
do Prahy? na MAJKLOVY narozky? THRILLER? -
-
Re: Re: Re: Re: ??????????????????????????????????? ???????
jooooooooooooo přesně na ten rekord *3* *3*
-
-
-
-
Re: ??????????????????????????????????? ???????
v tom bravu je jeden plakát MJ co si o něm nevěděla nauč se tancovat moonwalkco řekl a 2 texty písní a kdo ho napodobuje a test jestli siposedlý fanoušek MJno ale je to jenom příloha
-
-
Ráda pošlu
Kdo by měl zájem o dokument Život a smrt Krále popu, stačí napsat a ráda vám to pošlu, nebo dám odkazy ke stažení *3* Jinak musím pochválit za nový fotečky a tapety. *3* -
-
Re: Ráda pošlu
jaaaaaaaa chci poslat ale pres co *7* *7* -
kdy to vyšlo ?? -
Já bych taky prosila.. prosím.. stačí ten odkaz.. prosím *3* -
no když pošleš ráda tak jo =) ale mě klidně bude stačit ten odkaz =) *3*
-
-
;-)
už jsem tu =) je tu někdo ještě? *7* *3* -
-
Re: ;-)
sem tu jáááá.Amůžete mi říct proč ta pipka CYRUSKA má víc fanoušků než MJ??ONA MÁ KOLEM 7TISÍC a MJ jenom kolem 3tisíc?? -
-
Re: Re: ;-)
hmmm taky nechápu co na ní lidi vidíjou. je jí 15 a lidi už šílíjou. no ale oproti MAJKLOVI je stejně nula *15*
-
-