-
už sem tu bylo to dobrý ale málo *15* *15* *15* *15* -
čekejte
prosim prosim ja du dlabat *15* *15* -
čekyjte
holky čekyjte na mě. ja du jen vynest odpad a za 15 min přidu tak zatim pa *4* -
sasdr
Zdarec kočeny...Jakpak se máte..? *4* -
-
Re: sasdr
Ahooj Prcků.. dobře a ty? *3* -
-
Re: Re: sasdr
SASDR to jsem nevěděla co tam mám napsat...xD *15* Tak jsem jen tak počudlíkovala...Jo ja taky pohodička.. *3* -
-
Re: Re: Re: sasdr
jj kdybych byla na tvým místě napsala bych taky něco podobného =)a jinak holky hlasujte pro MAJKÍHO v klikárně zase je druhý *15* http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=b1269dc716ed27eaf9d2250a37 2fa8a6
-
-
-
jo de to jinak by mohlo bejt líp dneska mám náladu pod psa -
ZDAR KOČENO =) sasdr? *7*
-
-
aaaaaahoja
je tu někdo na pokeeeeeeeeeec??jááááááááá se taaaaaaaaaaaaaaak nudííííííím ale šíííííííííleně *9* -
-
Re: aaaaaahoja
nooo já tu sem celou dobe. se se mnou tady nikdo nebaví *9* doufám že to tu spolu rozjedem=) jinak ahoooj -
-
Re: Re: aaaaaahoja
to neřeš se mnou taky ne *15* *15* -
Re: Re: aaaaaahoja
no to musíme tak taky jinak ahoj??dělo se tu něco?? -
-
Re: Re: Re: aaaaaahoja
mno od rána skoro nic. bylas na THIS IS IT? ANEBO PŮJDEŠ TAM? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: aaaaaahoja
bohužel nebyla a já tam ani nepujdu jak mě je to líto ono by to bylo poprvé co bych viděla MICHLA JACKSONA na podiu *9* *9* *9* *9* *9* aspon si koupim jeho cd moje sestra byla před 13 lety na jeho koncertě -
-
Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaahoja
já jsem taky toužila jít na jeho koncert...bohužel se mi to nikdy nepodařilo...ale na film jdu =) *9* *14* -
včera jak vyšlo to bravo tak sem si udělala ten test jestli sem osedlý fanoušek majkla no měla sem skoro všechno a nejvíc mě tam pobavilo že muj pes umí štěkat YOU ROCK MY WORLD tak sem se rozhodla že ho to začnu učit -
se má =)
-
-
-
-
-
-
pa=)
pa holky ja jdu na oběd ale za chvilku zase přijdu *4* -
-
Re: pa=)
už jsem dodlabala *15*
-
-
jo a...
máte to new bravo!?!já jo je tam plakát majkího a jak se dělá moonwalk no a ještě hooodně věcíí!!! *15* -
-
Re: jo a...
jo mam!!!!No a učim se ten moonwalk *15* *15* Samozřejmě mi to nejde *1* Ale chci se to naučit *15* -
-
Re: Re: jo a...
a co myslííš že mě??!! *15* uplně to samííí!!!sem se na to dívala a nějaký že dát nohu do boku a ta druhá zůstane malej kousíček v předu bo co!! *15* *15* *1* -
-
Re: Re: Re: jo a...
Tak řeknem Michaelovi ať nás to sám naučí *15* *15* ne kecááám *1*
-
-
-
Re: jo a...
ne nemám. já si to nekupuju *9*
-
-
pro mrs_jackson
no já práve taky ne a asi se zabíííju pokud to neuvidííím -
-
Re: pro mrs_jackson
Jo to se ti nedivim já taky!!!!!!! *9* -
-
Re: Re: pro mrs_jackson
noo ale na nově říkali že to bude na internetu: www.thisisit-film.cz
-
-
Re: pro mrs_jackson
no já se taky zabiju jestli to neuvidím. ty ukázky mě do toho upe vtahujou ale já bohužel do kina nejdu *9* -
-
Re: Re: pro mrs_jackson
no moee řeč!!! *9*
-
-
-
Že by
Konečně to tu zase začíná ožívat... -
-
Re: Že by
jo jo. začíná ale já už musím jít tak pa...............................ne kecám *15* já tu budu tak dlouho dokud budu most *4*
-
-
Ahoj všichni
Ahoj všichni,jak se máte?Já strašně. *15* Včera jsme jeli domu z prahy a jeli jsme vlakem.Najednou ten vlak začal brzdit něco v něm smrdělo jako když něco hoří a nakonec jsme se ještě nějak naklonili do strany a čekali jsme až nám dovezou novou mašinu a trvalo to hodinu. *15* Když jsem přijela domu tak jsem byla ráda že jsem doma a taky se mi po vás hodně stýskalo a po Majkým taky.No a co jste tady řešili? *15* *3* *4* *1* -
-
Re: Ahoj všichni
ahoj Any =) docela dost se tu diskutuje o tom jestli bude TII na DVD. a MAJKÍ je na klikárně druhy http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=9db0932c759299094c436347d9 cc6572 -
-
Re: Re: Ahoj všichni
Ahoj jj já už hlasuju. *3* Musíme Majkýho vrátit na první místo. *3* -
-
Re: Re: Re: Ahoj všichni
jj musíme =) to zvládnem ještě dneska určitě=) co bychom pro MAJKÍHO neudělali *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj všichni
jj. *4*
-
-
-
-